Bildirim
oyun yükleme yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
birinci secenek pc suite yardimiyla eger pc suitein yoksawww.nokia.com.tr den indirip yukleyebilirsin
ikinci secenek usb yi tak bilgisayarima gir nokia phone browser a tikla telefonunu sec ordan hafiza kartina istedigini atip telefonda yukle ve kulllan -
yegoadam bu dedin programı yapamadım bunu kullanmak için kablo kızıl ötesi gibi seler lazım hafıza kartı yok dio :( -
O zaman hafıza kartında bir sorun vardır .Hafıza kartı takılı dimi ? -
evet takılı hafıza kartına yükledim zaman sis dosyasını göremiom ama başka bi telefona takıp bluetoothla yolladım zaman oluo
ben yukarda hafıza kartı yok derken hafıza kartını görmedi onu dedim hafıza kartı sadece g: sürücüsü olarak gözüküo bilgisayarda mp3ler resimler felan var içinde hepside çalısıo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 15 Ekim 2006; 20:57:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X