Şimdi Ara

oyun yükleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 660 telefona nasıl usb aygıt yardımıyla HAFIZA KARTINI KULLANARAK OYUN VE PROGRAM YÜKLEYEBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İLGİLEENLERE :)
    tabi oyun ve programlar hafıza kartında kalçak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 15 Ekim 2006; 17:55:30 >

• birinci secenek pc suite yardimiyla eger pc suitein yoksawww.nokia.com.tr den indirip yukleyebilirsin
    ikinci secenek usb yi tak bilgisayarima gir nokia phone browser a tikla telefonunu sec ordan hafiza kartina istedigini atip telefonda yukle ve kulllan
  • yegoadam bu dedin programı yapamadım bunu kullanmak için kablo kızıl ötesi gibi seler lazım hafıza kartı yok dio :(
  • O zaman hafıza kartında bir sorun vardır .Hafıza kartı takılı dimi ?
  • evet takılı hafıza kartına yükledim zaman sis dosyasını göremiom ama başka bi telefona takıp bluetoothla yolladım zaman oluo
    ben yukarda hafıza kartı yok derken hafıza kartını görmedi onu dedim hafıza kartı sadece g: sürücüsü olarak gözüküo bilgisayarda mp3ler resimler felan var içinde hepside çalısıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 15 Ekim 2006; 20:57:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.