Şimdi Ara

Oyuna Alışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Yaklaşık 2 ay oldu heartstone başlayalı warlock hoşuma gıttı gibi fakat deste denmıdır nedır bılmıyorum.20 lwlden aşağı ınemıyorum.Tam kazancam dıyorum adamlar legendary kart atıyorlar hanı dırek destenın seviyesi sayesınde kazanıyorlar.Sonra druide gecıyım dedım onda da aynı vaka oldu.Priest ve mage hoşuma gıtmedı.Lütfen yardımcı olun artık gıcık olmaya başladım.Adamın lwlı aynı benımle 4 tane legendary kart atıyor dırek oyunu kendı lehıne cevırıyor.Bende öğrencıyım para harcamak ıstemıyorum oyuna adam gıbı deck yapıp yurumek ıstıyorum.Bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler şimdiden

• cengiz837 kullanıcısına yanıt
    Şuanda senin para vermeden yapabileceğin tek şey sürekli görev yapıp para biriktirmek. Daha sonra arenaya girip başarılı sonuçlar açıp paket açmak ama arenadan eski kartların packleri gelmiyor. Eğer olurda bütün gvg leri açabilirsen o zaman 100 coins e normal kart packlerini açmaya geçebilirsin. Bu kadar kart eksiğin varken ranked kasman sana vakit kaybettirir. Kazanamayacağın çok deste çıkar o yüzden casual da kazanma şansın daha yüksek olduğu için sürekli kazanarak 3 kazanmadan gelen 10 coins in avantajınıda almaya çalış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matejel

Şuanda senin para vermeden yapabileceğin tek şey sürekli görev yapıp para biriktirmek. Daha sonra arenaya girip başarılı sonuçlar açıp paket açmak ama arenadan eski kartların packleri gelmiyor. Eğer olurda bütün gvg leri açabilirsen o zaman 100 coins e normal kart packlerini açmaya geçebilirsin. Bu kadar kart eksiğin varken ranked kasman sana vakit kaybettirir. Kazanamayacağın çok deste çıkar o yüzden casual da kazanma şansın daha yüksek olduğu için sürekli kazanarak 3 kazanmadan gelen 10 coins in avantajınıda almaya çalış bence.

2 aydır senın dedıgın yontemı yapıyorum ufak ufak deste bırıktırcem artık.Başta biraz cahillik yapıp shaman priest mage in kartlarını toz halıne cevırdım.Yanı onlarla oynamam mantıklı degıl suan.Warlock ve palladın oynamaya çalışıyorum bende artık ne kadar başarılı olursam.

• 2 ay oynayıp hiçbir şey öğrenemişsin sanırsam benim tavsiyem twitch üzerinden ünlü streamları izle arena yapma bol bol pack aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzer

2 ay oynayıp hiçbir şey öğrenemişsin sanırsam benim tavsiyem twitch üzerinden ünlü streamları izle arena yapma bol bol pack aç

aynen 2 ay boşuna oynamışım gıbı gelıyor banada.Twitchden yayın ızlemeye başladım ama adamların decklerı farklı benımkı cok comez kalıyor yanlarında
    Bence 1 tane class seç en çok oynamaktan zevk aldığın ve genelde her metada tutabilen bir deck yaptığın zaman onla oynarken diğer classların kartlarınıda zamanla tamamlamış olursun. Arena yapmamaya katılmıyorum. Çünkü 1 arena 150 coins en kötü 2 win alsan bile pack + 50 coins çıkartıyorsun zaten. Ama olurda 7 win e geçebilirsen arenayı amorti edip sürekli yapabilme şansı buluyorsun. Ama eğer yukarıda öneriyi yapan arkadaş eski kart paketleri için dediyse doğrudur. Eski kartlar olmadan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matejel

Bence 1 tane class seç en çok oynamaktan zevk aldığın ve genelde her metada tutabilen bir deck yaptığın zaman onla oynarken diğer classların kartlarınıda zamanla tamamlamış olursun. Arena yapmamaya katılmıyorum. Çünkü 1 arena 150 coins en kötü 2 win alsan bile pack + 50 coins çıkartıyorsun zaten. Ama olurda 7 win e geçebilirsen arenayı amorti edip sürekli yapabilme şansı buluyorsun. Ama eğer yukarıda öneriyi yapan arkadaş eski kart paketleri için dediyse doğrudur. Eski kartlar olmadan olmuyor.

Palladın yada warlock oynuyorum su anda dediğim gibi yalan oldum hep.Yenı metada hangı herolar daha one cıktı acba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam 20'yi geçemiyorsan deste oluşturma konusunda sıkıntı vardır. İnternette basic deck diye aratırsan seni en azından 12 ye kadar götürebilecek ücretsiz desteler bulursun.

http://www.icy-veins.com/hearthstone/decks-and-guides-for-constructed-play

Örneğin burayı inceleyebilirsin. Ordaki basic destelerin üzerinde, mana değerleri ve statları benzer kartları değiştirerek (knife jugler - bloodfen raptor gibi) oynama yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 15 Şubat 2015; 17:44:43 >
  • Diğer konuyu sildim lakin tekrar açmışsınız. Bu tarz ucu açık, şahsi konulara izin vermiyoruz. Sorduğunuz soruların her biri ile alakalı ana konular mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_90751577/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.