Bildirim
Oyuna başladığınızda hangi hero yeniydi? (12. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeRMeDoN
quote:
Orijinalden alıntı: HasaruS
Renekton gelcek diyolardı.
Ok. -
Login screende Panda annie vardı ama thresh olması lazım. -
Syndra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zyra ama ben rengar çıkana kadar her ay yeni şampiyon çıktığını farkedememiştim ilk başladığımda zyra vardı giriş yaparken sonra battlecast cha gath gelmişti ben başladıktan 2-3 gün sonra giriş ekranına. -
vi
şu rengarın eski halini göremedik merak ediyorum nekadar op muş -
Ziggs. Ne zaman çıktı ki? -
Tam hatırlamıyorum ama pulsefire ezreal ve dariusdan önce oynamaya başlamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yudmud
Rumble
pulsefire ez vardi . bu elemanin bana pulsefire in skin oldugunu anlatmak icin baya ugrastigini hatirliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: knosy
quote:
Orijinalden alıntı: Yudmud
Rumble
pulsefire ez vardi . bu elemanin bana pulsefire in skin oldugunu anlatmak icin baya ugrastigini hatirliyorum
He ok, noob report
ashe -
Nautilus yada Hecarim'di bi baktımda ne kadar çok champ çıkmış başladığımdan beri -
ziggs -
Varus -
ilk oynayıp bıraktığım zaman şampiyon hatırlamıyorum ama playe bastığında şimdiki gibi liste değilde 4 seçenekli pencere gibi birşey vardı ne ara öyleydi bilen var mı ? Tabi beceremeyip dotaya dönmüştüm taa ki varus çıkmadan 1 hafta önce tekrar oynamaya başlayana kadar
lucian -
S1'de başladım.Ashe,Ryze tüm lanelere giderdi.
Darius zamanında gelmiştim. O zamanlar kimse tek atamıyordu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typhox -- 24 Ağustos 2013; 11:01:13 >
Darius almıstım ben onu 7200 den sonra oyunu bıraktım 2 ay sonra tekrar basladım baktım 6300 e dusmus hemen ucuzluyormu ne oluyor 1 haftada yenı cıkan hero 6300 e dusuyor heralde acele etmeyın almak ıcın -
master yi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X