Şimdi Ara

Oyuna Başlamalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, eminimki böyle bir konuyu burada defalarca kez görenler olmuştur. ama oyunun güncellemelerini ve yeniliklerini baz alarak, son haliyle konuşup tartışmak benim için daha yararlı olacaktır. arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi WOW' a başlamayı düşünüyorum. daha önce hiç WOW oynayan biri değilim. başlarsam bu bir ilk olacak. o yüzden oyunla ilgili çok şey bilmiyorum. şu zamanda sizce başlamalımıyım? ayrıca bilgisayarımın temel özelliklerinide aşağıda belirttim, bu özellikler yetermi demiyorum çünkü yetiyor biliyorum ama zevk açısından yeterlimidir?

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs)
    NVIDIA GeForce 8600 GT (directx 9.0c)
    Kingston 2 GB Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveee -- 29 Kasım 2013; 15:20:11 >

• WoW oynayan insanlara ''oyun zevkli mi?'' diye sormaktan bi bıkmadınız.
  • Lore ile alakan varsa zevkli gelir
  • Başlamalısın.Ayrıca benim pc seninkinden daha berbat zevk açısından yeterli
  • WoW'a başlamak istiyorsan hikayeyi sevmen gerekli yoksa uzun süre oynayamazsın.
  • teşekkürler bir kaç yerden duymuştum, son gelen paketle oyunu bırakan çok kişi oldu diye o kafama takıldı, bu paket oyunun dengelerinimi bozdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveee

teşekkürler bir kaç yerden duymuştum, son gelen paketle oyunu bırakan çok kişi oldu diye o kafama takıldı, bu paket oyunun dengelerinimi bozdu?

Bırakanlardan ya da başlayanlardan haberim yok bana göre Pandaria Paketi başarılı oldu ben pişman olmadım oynadığıma fakat eleştirisel olacaksak Oyundaki yapılması gerekenler yavaş değiştiriliyor ve ekleniyor uzatıyorlar süreyi gereksiz yere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrar başlasam mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler bir kaç yerden duymuştum, son gelen paketle oyunu bırakan çok kişi oldu diye o kafama takıldı, bu paket oyunun dengelerinimi bozdu?

dengeler bozulmadı.oyuncular bozuldu.insanoğlu doyumsuz ne yazık ki.istekler hiç bitmiyor bu yüzden de sahip olduğunun farkına varamıyor.
  • Hiç oynamadıysan ve şu an paketler indirimdeyken başla derim bende şu an geri dönüş yapacam ama şu prepaidlerin fiyatının düşmesini bekliyorum..
  • evet senin açtığın konuyuda okudum :) sen yine oynamışsın daha önceden ordan artın var :) bende oyunu kutusuyla almak istediğimden az sonra dr ye gidip satın alacağım fakat üyelik ücretine param yok :D bi nevi ön hazırlığa başlıyorum
  • artık bende bir vovvvcuyum an itibari ile bütün paketleri almış bulunmaktayım. (hepsini 100tlye aldım)

Oyuna Başlamalımıyım?
  • quote:

evet senin açtığın konuyuda okudum :) sen yine oynamışsın daha önceden ordan artın var :) bende oyunu kutusuyla almak istediğimden az sonra dr ye gidip satın alacağım fakat üyelik ücretine param yok :D bi nevi ön hazırlığa başlıyorum

Kutulu alma derim kredi kartın varsa eğer battle.net üzerinden 40 TLye geliyor bütün paketler..
  • yok yok biliyorum ama kutulu olsun istedim birde cd den daha hızlı yüklerim diye düşündüm ama bir farkı olmadı :D
  • Başlamadan önce hikayeyi biraz öğrenirsen dungeonlar,raidler daha zevkli gelir
  • Yeni başlayanlara tavsiyem arkadaşlarınızla oynarsanız hiçbirzaman sıkılmazsınız tek takılırsanız bikaç ayda sıkılıyorsun(günde 15 saatten 1 ay oynadım çok sıkılmıştım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhank

Yeni başlayanlara tavsiyem arkadaşlarınızla oynarsanız hiçbirzaman sıkılmazsınız tek takılırsanız bikaç ayda sıkılıyorsun(günde 15 saatten 1 ay oynadım çok sıkılmıştım)

Aynen 2 ay oynayabilmisdim bende. Tek sıkıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla bence de zevkli oyun hele ki stry sini anladın mı tamamdır ben kitap serisini bile okudum bitirdim oyun çok iyi inşallah film de çıksa da artık izlesek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.