Şimdi Ara

Oyuna başlamayı planlıyorum bi bakar mısınız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna başlamayı planlıyorum
    Oyun çok güzele benziyor çok hoşuma gitti biraz konulara felan baktım heralde en çok Türk toplulugu Perento da sanırsam ing. olmadıgından Türklere ihtiyacım var Peranto da başlamayı planlıyorum ama bakalım hayırlısı

Benim bi kaç sorum olacaktı

Bu level kasması çok mu zor?
    Kasarken metin2 gibi genelde solo mu takılıyoruz yoksa party sistemi mi kuruluyor ?

Bide karakter olarak ne açmamı önerirsiniz ben Sorcerer diye bi mage türü var o hoşuma gitti ama tam olarak videolardan gördügüm kadarıyla oldugundan bişey diyemiyorum

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor852 -- 28 Şubat 2011; 6:00:56 >

• perento asmodian tarafında türk yoğunluğu var....

istediğin karakteri açabilirsin her karakter güzel ve birbirine gore avantajı var eski oyunlardan alıştığın bi sınıf varsa onunla devam edebilirsin...

ilk başlarda tek takılacaksın belli lvle kadar ama oyunun temeli partye dayalı
    dungeonlar farmlar savaşlar pk lar görevler hepsi party üzerine yani bu oyunda party olmadan oynayamazsın kasamazsın

ilk 30 lvl e kadar sıkılabilirsin ama lvl aldıkca oyun güzelleşir 50 yi geçtikden sonra zirve yapar

oyunda 55 lvl son ve o lvl le kadar bol bol görev var görevler item para vs. veriyor ve görevleri ypmadan çeşitli özellikleri açamıyorsun dungeon girişleri için fln görevlerle bağlantılı vs...

eğer oyunu daha satın almadıysan karakter almanı tavsiye ederim fazla pahalı olmayan
    daha rahat edersin

• oyun şuan en iyi mmorpg oyunlarından biri , çok çok iyi değil eksikleri var halen ama koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi demekten başka bişey yapamıyoruz bende perentodayım elyos tarafında türk guildimiz var 30 member var şuan genelde 15-20 kişi online oluyor ama ben asmo tarafı açmanı tavsiye ederim. asmolar pvp konusunda daha üstün elyos tarafı genelde pve seven insanlar. ben elyos olduğum için pişmanım.

tank cleric chanter daha çok pve sorc ranger asas glad daha çok pvp gibi. zevkine kalmış.
  • bende orjinala gecmeyı planlıyorum yenı baslayan arkadas bana ulasırsa en ezından beraber takılabılırız aynı lvl olacagımız ıcın :)) aksu.caner@hotmail.com msn ekleye bılırse sevınırım
  • yenı baslayan arkadasda msn verırse BJK macından sonra eklerım amerıcaydı clıent onu eu yapdım repair edıyorum suan
  • Caner kardeş ben seni ekLiyorum daha hesap falan almadım kredi kartının hesap kesim gününü bekliyorum...
    birinde hesap kesim günüm yani yarin gece falan başlamış olurum heralde
    yeni başlayan arkadaşlar eklerse hem bir birimize yardımcı oluruz hemde güzel bi şekilde oynarız diye düşünüyorum

doktor852@hot..

Karakter alma işinide düşündüm aslında ama üniv. ögrencisiyim o kadar parayı verebilecegimi düşünmüyorum açıkcası zaten zar zor yetiyor o yüzden hem kasarken oyunu daha rahat öğrenirim diye düşünüyorum

karakter olarakta önceden oynadığım oyunda mageydim mage olarak devam edeceğim galiba ama halen kararsızım genelde mageler çabuk ölürler

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

• bende gladyator olacagım :) hesabı aldımda amerikadan ue ya cevırmeyı becermeye calısıyorum clienti
  • eğer olaki perento asmo tarafında açarsanız haberim olsun :) iyi oyunlar..
  • asmo olacagım diğer arkadasta sıcak bakar herhalde ama bu americayı eu ya nasıl cevırıcem ya client olarak hocam bılgın varmı?
  • Ney istiyorsanız o oluruz benim için fark etmez
    bu arada dostum istersen sen baştan indir biraz senin client sakata gelmiş gibi :)
  • aynen :)) bastan cekıyorum zaten yarına kadar surer :)) bu saatler gibi oyunda oluruz msn actım ama yoksun birde legionun takım konusma programı v.s varmı acaba

cok fena takım oyuncuyumdur :)
  • girdim bir ara baktım çıktım msnden yatmam gerekiyor sabah dersim var akşama üyeliği alırım başlarız kasmaya :) inş.. umduğum gibi güzel bir oyun olur zevkle oynarız :)
  • ben private oynadım bıraz hoşlandıgım ıcın başlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.