Şimdi Ara

Oyuna başlayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    0 dan 9 kyu
    Nick:TurkKnight kılççıyım

oyunu sewdim
    2 skillpointim war ama skilleri weremiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: SnoWwAyS

ya kardeş 6 lvl koşmada ucuosun diyosun benim 2 haftadır koşma 6 lvl niye uçamıyorum kulaktan dolma şeylerle iş yapılmasın lütfen uçma olsa skill özelliklerinde yazar biraz mantık pls skill açıklaması hızınızı arttırır diyor uçmak istiyorsanız 40 lvl ve üst skilleri açın onlardan bazıları zıplayıp vuruyor.
    ya arkadaşım oyunda nick ne beni ekle sana bizzat neler yaptığımı gösterim bişeye bilmeden yorum yapma kulaktan dolma diosun
    sana sölim git spirit spire daki tavern e ondan sonra üstte ip var girişte o ipe yakın masanın üstüne bas atlar ondan sonra da ipin sağdan 3 üncü yuvarlak şeyinin üstüne tıkla oluomu olmuo mu gör bi dahakine de görmediiin ve bilmediiin şeylere yorum yapma

• 6 skill vermeye degermi peki
  • ya bu ne biçim topic nerden kim buldu mesaj attı ya forumu okuyun forumu beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

ya bu ne biçim topic nerden kim buldu mesaj attı ya forumu okuyun forumu beeee
    asıl sen bi tarihe bak her msj sonuna saçma saçma şeyler yazıon post kasmak için tarihe bakarsan 7 ekim 2006 ahmetkb atmış msj ı uplanmış sende peşine gereksiz şeyler yazıon

bu arada ahmetkb gerekli diil sadece oyunda güzel ss ler yakalamak istiosan yap örnek verirsem ben dragon caastle da bi şelale var wolf pumpların orda oranın en tepesine çıkarsın güzel resimler çekersin ya da dc deki lord un arkasındaki binaya çıkarsın şehri çekersin ben yapmıştım hatta denizin dibine bile girmiştim spirit spire da ama tabiki bu bugdan dolayıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 21 Ocak 2007; 18:18:52 >

• 36 lvl oldum ama kas kas oyundan sikildim nedense

kac lvl de zevk almaya baslarız . pvp , savaslar falan

ko da lvl kasmaktan sıkıldıgım ıcın oyunu bıraktım buradada kas kas kas

counter strike en ıyısı galiba , yada ko da bir ardream karekteri acmak

bir yandanda dıyorum bu kadar kısı hero online oynuyor zevklı tarafları var demekki

oynuyanlar bu konuda bıraz bılgı versenız canım sıkıldı gaza gelıp kasarım
  • bana yardım edecek varmı valla kes kes olmuyo diyosanız size bir yöntem 5-6 canavar cekin örneğin 5-6 tane domuz vurun o sizin peşinden gelir
    sonra 5-6 tane çekin sonra epey ilerleyin nereye kadar geliyorlarsa bu arada daha da çekin yaklaşık 10-12 tane olcak sonara hep beraber kardeş kardeş kesceksiniz siz kesceksiniz onlar ölcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

36 lvl oldum ama kas kas oyundan sikildim nedense

kac lvl de zevk almaya baslarız . pvp , savaslar falan

ko da lvl kasmaktan sıkıldıgım ıcın oyunu bıraktım buradada kas kas kas

counter strike en ıyısı galiba , yada ko da bir ardream karekteri acmak

bir yandanda dıyorum bu kadar kısı hero online oynuyor zevklı tarafları var demekki

oynuyanlar bu konuda bıraz bılgı versenız canım sıkıldı gaza gelıp kasarım

lvl 40 skillerini görmedin sen herhalde
    axesin bi de var ya pvp var 250k ver pvp yap istediginle sen koyu yüklede gör preuimsuz hiçbir servera girilmiyo sabreden derviş muradına ermiş(örn:ben)lvl 48 olucam lvl 50 2.meslegimi alıcam ben hep ilerde ne olacagını düşündüm ama sen düşünmezsen o başka

• cold nuke kardasım drgon 2 ye gel wenoma gelseni kasam ID : Diablo31 lwl: 38
  • aa pardon lwl 38 degil 68
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.