Şimdi Ara

Oyuna başlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaslar bn oyuna bu gun basladım su an 1 dan 0 kyu oldum we sureklı ılerlıyorum.Oyunu oynayan arkadaslar war sa tanısıp kaynasabılırız.

• ben başlıycam yakında ıd kaan_Tr olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

ben başlıycam yakında ıd kaan_Tr olcak
    yazmayı unuttum bnm ıd BigBear
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrekAAAr

yazmayı unuttum bnm ıd BigBear

Alıntıları Göster
    beyler bn ko oynuodum eskıden ama baydı ben de bu oyuna baslamak ıstıorum neler yapmam gerekır anlatırsanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doan92

beyler bn ko oynuodum eskıden ama baydı ben de bu oyuna baslamak ıstıorum neler yapmam gerekır anlatırsanız sevınırım

Alıntıları Göster
    Oncelıkle oyun sıtesınden download edıp gene aynı sıteden uyelık alıcaksın otekı topıclerde bu sorunn cewabını cok ıı bulabılırsın
  • quote:

Oncelıkle oyun sıtesınden download edıp gene aynı sıteden uyelık alıcaksın otekı topıclerde bu sorunn cewabını cok ıı bulabılırsın

Alıntıları Göster
    hehe adım chunliTr olduchun li favori sf karakterimdir0 dan 7kuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4

hehe adım chunliTr olduchun li favori sf karakterimdir0 dan 7kuyu

Alıntıları Göster
    Bende 1 dan 8 kyu oldum saolsun bı arkadas benı kasıo ellerı dert gormesınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrekAAAr -- 9 Eylül 2006; 19:45:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende 1 dan 8 kyu oldum saolsun bı arkadas benı kasıo ellerı dert gormesınn

Alıntıları Göster
    BEYLER STATLAR HAKKINDA YARDIMCI OLCAK YOKMU KAFAYI YİCEM YAW

• quote:

Orijinalden alıntı: maligs

BEYLER STATLAR HAKKINDA YARDIMCI OLCAK YOKMU KAFAYI YİCEM YAW

Alıntıları Göster
    yhaw ben rod cu bi kadın actım 1dan0kyu ya kastım ama statları yannıs verdıım ıcın skill acma kitabını bile alamadım ben de sinirlendım sildim kardeşim
    şmdi blade kullanan bi erkek açtım 0dan6kyu onu kasıyorum ama baya oğrendım oyunu npc leri fln gorew bile alıp yaptım
    yannız bana o skilleri acma kitabını aldıktan sonra ne yapacağımı biri gosterırse cok mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: doan92

yhaw ben rod cu bi kadın actım 1dan0kyu ya kastım ama statları yannıs verdıım ıcın skill acma kitabını bile alamadım ben de sinirlendım sildim kardeşim
    şmdi blade kullanan bi erkek açtım 0dan6kyu onu kasıyorum ama baya oğrendım oyunu npc leri fln gorew bile alıp yaptım
    yannız bana o skilleri acma kitabını aldıktan sonra ne yapacağımı biri gosterırse cok mutlu olurum

Alıntıları Göster
    kıtabı sag tıkla sora "B" tusuna bas skıll menusu gelıoo orda kıtap duruo kıtabın sol ustunde + war onla skıllerı acıosun

• quote:

kıtabı sag tıkla sora "B" tusuna bas skıll menusu gelıoo orda kıtap duruo kıtabın sol ustunde + war onla skıllerı acıosun

Alıntıları Göster
    2 dan 0 kyu ama oyun kapalı pff

• quote:

2 dan 0 kyu ama oyun kapalı pff

Alıntıları Göster
    bigbear nbr hayrola daha oyuna girmiomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: silov

bigbear nbr hayrola daha oyuna girmiomusun

Alıntıları Göster
    Bende yeni actım 0 dan 8 kyu yum hiç kimse yardım etmiyor tek başıma kasıyorum. Nickim ColdNuke yardımcı olursanız sevinirim. Hep Dragon 7 ye giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Bende yeni actım 0 dan 8 kyu yum hiç kimse yardım etmiyor tek başıma kasıyorum. Nickim ColdNuke yardımcı olursanız sevinirim. Hep Dragon 7 ye giriyorum.

Alıntıları Göster
    seni arklara eklerim coldNuke oyunda yardım ederim sana elimden geldiinice
  • quote:

seni arklara eklerim coldNuke oyunda yardım ederim sana elimden geldiinice

Alıntıları Göster
    Sağol silov. Pm gibi birşey varsa sen bana atarsan karşılık veremiyebilirim :D bilmedeiğimden dolayı.
  • quote:

Sağol silov. Pm gibi birşey varsa sen bana atarsan karşılık veremiyebilirim :D bilmedeiğimden dolayı.

Alıntıları Göster
    Öff ben attacker olmak istiyordum. Psychian die bisey oldum nasıl geri skilleri mi döndürecem? 1 dan 0 kyu yum.
  • quote:

Öff ben attacker olmak istiyordum. Psychian die bisey oldum nasıl geri skilleri mi döndürecem? 1 dan 0 kyu yum.

Alıntıları Göster
    daha şansın yok ama bende psychian ım kılıç ok kullanıorum hiç de dez avantajı olmadı sınıfların fln hiç bi ilgisi yok sadece kullandııığın silah ve verdiiin statlara bağlı yani warrior olmak önemli diiil
  • quote:

daha şansın yok ama bende psychian ım kılıç ok kullanıorum hiç de dez avantajı olmadı sınıfların fln hiç bi ilgisi yok sadece kullandııığın silah ve verdiiin statlara bağlı yani warrior olmak önemli diiil

Alıntıları Göster
    warrior da vuruş skilleri açılmıyor mu yani?

Bu arada silov su an dragon 7 deyim yeni charımın ismi ColdWomen 0 dan 8 kyu yum işin yoksa gelip kasar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 16 Eylül 2006; 18:38:55 >
  • quote:

warrior da vuruş skilleri açılmıyor mu yani?

Bu arada silov su an dragon 7 deyim yeni charımın ismi ColdWomen 0 dan 8 kyu yum işin yoksa gelip kasar mısın?

Alıntıları Göster
    Bismillah dedik bakalım bizde.
    0 dan 5 kyu :) . saygılar
    Beraber lvl kasmak avantajı varsa buluşalım serverın herhangibirinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzteK

Bismillah dedik bakalım bizde.
    0 dan 5 kyu :) . saygılar
    Beraber lvl kasmak avantajı varsa buluşalım serverın herhangibirinde..

Alıntıları Göster
    benim adım jincao oyunda beni eklerseniz size yardım etmeye çalışırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.