Şimdi Ara

Oyuna başlayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dragon07 aksam 19::30 dan ıtıbaren onlıne oluyorum
    Nick Jowanni henuz yenıyım yardımcı olursanız sevınırım
  • ColdWomen 1 dan 5 kyu yum yardım edebilirim arkadaşlar ekleyebilirsiniz :)
  • BEYLER BİR SORUNUNUZ OLDUMU BEN YARDIMCI OLABİLİRİM SİZE
  • slm ben de dün gece başladım 1dan 0kyu yum
    3.sıradaki kızı seçtim questleri yapıyorum skill kitabını aldım rod olanı ama doğrumu aldım bilmiyorum ilk iki skili açtım kullanabiliyorum hala oyunu çözmeye çalışıyorum ama bazı sıkıntılarım var.mesela silahlarda bazı özellikler var onların ne anlama geldiğini bilmiyorum.örneğin:poison defence ne demek?paralysis defence ne demek? confision defence dodge rate bunlar ne anlama geliyor?bide ben rod kullanıyorum acaba yanlışmı silah kullanıyorum?yardımcı olursanız çok memnun olurum.oyundaki nickim aynı..pm atabilirsiniz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: melina83

slm ben de dün gece başladım 1dan 0kyu yum
    3.sıradaki kızı seçtim questleri yapıyorum skill kitabını aldım rod olanı ama doğrumu aldım bilmiyorum ilk iki skili açtım kullanabiliyorum hala oyunu çözmeye çalışıyorum ama bazı sıkıntılarım var.mesela silahlarda bazı özellikler var onların ne anlama geldiğini bilmiyorum.örneğin:poison defence ne demek?paralysis defence ne demek? confision defence dodge rate bunlar ne anlama geliyor?bide ben rod kullanıyorum acaba yanlışmı silah kullanıyorum?yardımcı olursanız çok memnun olurum.oyundaki nickim aynı..pm atabilirsiniz:)

defence:korunma
    posion :zehir
    paralays:baş dönmesi gibi bişiy
    confision:oda zhir stun karışımı bişey
    dodge rate:adamın atağından kaçışını sağlar

1.the ruthless blade yakışıklı ve mağrur bir erkek
    uzun kısa sword ve bow ustası

2.overseer of sky yaşlı güçlü ve babacan
    spear rod ve axe ustası

3.the elegant mystic güzel ve çekici savaşçı
    spear rod ve claws ustası

4.piercing eyes tatlı ama tehlikeli
    sword ve cloak? ustası

burdan bak o cloak ta şal gibi bişiy oluyor saten yanlış bi silah olsa kullanamazdın rod skillin olmasaydı takamazdın rodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 18 Eylül 2006; 22:12:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

Bismillah dedik bakalım bizde.
    0 dan 5 kyu :) . saygılar
    Beraber lvl kasmak avantajı varsa buluşalım serverın herhangibirinde..
    aztek ya da herangi biri U ya basıp add friends diyerek beni eklesin ya da pm yoluyla olmadı bu topicden nick ini yazsın beni onu eklerim ve oyunda her türlü yardımı yaparım oyunda nick im jincao
  • drekaar sen bigbear mısın ben writerMusHTA party attıydın biraz kastıydık bugun ben çıktıydım atıp duruodun
  • confision : Bu özelliği yiyen yaratık kendi cinslerine dalmaya başlıyor.Güçlü yaratıklar içinde bikaç saniyelik rahatlatır belki sizi.Ama çoktagerekli bir özellik değil(bazı drop silahlarda olur dikkat ederseniz).
  • ya silov bana yardımcı olabilirsin ama ben seni ekliom eklenmio ekliom gelmio yine eskisi gibi kalıo sen beni eklesen de benim nick WriterMusHTA ama r büyükte olabilir bilmiom...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ya silov bana yardımcı olabilirsin ama ben seni ekliom eklenmio ekliom gelmio yine eskisi gibi kalıo sen beni eklesen de benim nick WriterMusHTA ama r büyükte olabilir bilmiom...
    ok oyunda yardım ederim de kendimi bi kascam arada yardım ederim
  • ben de yardıme derim ama turk clanı yok bi tane var ama onun lideri ilginç bi adam adam kendini zorla bozturtuyor
    her ney6se bende Grena 4dan 3Kyu
  • Ben adımı ayzıım hepiniz bana ayrdım edin WriterMusHTA nick 2 dan 0 kyu oldum bide bu hızlı koşma bende dodge ve accuration veren kitap var mavi biri adını deişik yazmış heralde o warriorlarda fln bendekide oluo demi koşma skillini 5 yapınca hızlı koşma?
  • hocam şöyle bir turk guildi kurulsa hiçbirşey gözetmeyen kişiler olsa sadece yardım eğlence ve gırgır muhabbet olsa olmazmı sizce yokmu fedailer
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoWwAyS

hocam şöyle bir turk guildi kurulsa hiçbirşey gözetmeyen kişiler olsa sadece yardım eğlence ve gırgır muhabbet olsa olmazmı sizce yokmu fedailer
    oyunda ki bi arkın kurma ihtimali var eğer kurulursa size hbr veririm
  • iyi olur maddi manevi destek veririz shao olsun :D
  • ya bu hızlı koşmayı çaktım tmm 30 lvl büyüsüymüş asdfgfhgh de ben atın üstünde skill vurulmadıını bilmiodum kötü oldu o konu...
  • arkadaşlar bana da oyunda bi arkadaş söledi hızlı koşma skillinizi 6 ya getirirsenizuçma özelliği alıosunuz ve çok zevkli oluoönerilir çok güsel anlar yakalayabilirsiniz bu şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

ben de yardıme derim ama turk clanı yok bi tane var ama onun lideri ilginç bi adam adam kendini zorla bozturtuyor
    her ney6se bende Grena 4dan 3Kyu

Adı ne acaba clan reisinin
  • Merhaba arkadaslar, bende oyuna yeni basladim, ilk izlenimlerim oldukca iyi, biraz hareket etmekte zorluk cekiyorum...

Benimde NItec adinda bir warriorum var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitec -- 7 Ekim 2006; 10:41:14 >
  • ya kardeş 6 lvl koşmada ucuosun diyosun benim 2 haftadır koşma 6 lvl niye uçamıyorum kulaktan dolma şeylerle iş yapılmasın lütfen uçma olsa skill özelliklerinde yazar biraz mantık pls skill açıklaması hızınızı arttırır diyor uçmak istiyorsanız 40 lvl ve üst skilleri açın onlardan bazıları zıplayıp vuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.