Şimdi Ara

oyuna başlıcam ama nasıl bi adam yapıyım diye karar vermedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunda istediğim char tipi yakın dövüşte uzman salam vuram zırhları üstünde güzel duran bi tip istıom bu nasıl olabilir

• warrior derim. ama armor u o kadar ii olmasa da olur diosan rogue saglam dmg verir 3 vurusta bi caster alırsın eger saglamsan
  • Zırh üstünde güzel duracak diyorsan Horde da Orc yada Tauren Male aç Alliance da ise Cüce yada İnsan male (warrior için)

rogue istiyorsan undead(fear vsvs yemezsin cannibalize var), TROLL(biraz yakışmaz gibi duruyor ama set ile çok yakışıyor ayrıca ırksal özellikler troll rogue a çok yardımcı olur) ,insan(sword ,mace ,skill ,rep%10) bunlar hem görüntü hemde özellikleri bakımıdan rogue a yakışan ırklar

Bana kalsa bu iki classa da undead gider ya ben PvP ye göre düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 11 Kasım 2006; 23:08:17 >
  • warrior orc ol derim t3 omuzluk ta kalimdor dan görüküyo üstünde
    şaka maka manyak duruyo t3.artık t4 ü düşünemiyorum
  • human warrior aç derim yada dwarf set lerle iyi duruo
  • arkadaşlar bnmde bi sorum var yeni konu açmak istemedim

oyunda herkes tüfek türü şeyler kullanabiliyomu? ben tüfek ve mermi aldım ama kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim
  • her class tufek turu sey kullanabılır ama classlar arasında degısır bu clasına gore wandtufek ok thorn vs sen classını söle ne kullanabıldıgını yazarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnm class tauren druid
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.