oyuna girebilen arkadaşlara bikaç sru sorucam ben oyunu 4.03 de bırakmıştım ve piyasa berbattı o zaman havada +10lar uçuşuodu herkesde 20 şer tane wardı net 100milyondan aşaıya gitmiodu falan şu aralar piyasa nasıl acaba??
ya oyun cok ıssız iste sabahlari dolu oluo net satan hic gormedim bisiy satanda gormedim aksam filan cok spr kasilio renamonu 36 yaptim ciktim yarin ibş. mega olucakAma net hic kimse satmıo yada yok kimsede net almayi bende istiom ama yok
hmm piyasa ölmüş gibi bişiy ya bu koreliler dünyaya açılmalı bence walla kum gibi para kazanırlar
Erdenle biraz önce oyundaydık ve ortalıkta adam bulmak gerçekten çok zor o yüzden piyasadan da haberim yok.Server1 de battle zone a girdim sadece 4 kişi vardı
piyasa durgun herkez mudda net arıyor net satan yok olanlar hep kendine yakalıyor
alala ben o zaman şansa nasıl bulmuşsam 2 net buldum onurada şansa biri gelip bedava net verdi
Oyuna Girenler Giremeyenlere Yardım Edermisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme