Bildirim
oyuna giremiorummmm helppp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modemi resetle tekrar dene -
tam anlat hatayı ıllegal... bune -
xTrap illegal bir program yakalamış ondan açamıyorsun koxp kohack macro gibi programlar bilgisayarında varsa açılmaz biz bu xTrapa aramızda zaten ızdırap diyoruz bazen illegal program olmasada oyunu açmıyor -
ya walla macro koxp gibi işlerle işim olmaz zaten mage kasıorum ama böle bi hatayla ilk defa karşılaşıorum napacağıma şaşırdım walla bi el atın -
bende indirdim yüklenmio unpacth falan dio yardım plz -
Launcheri açiyorum Start yazısı çıkmıyor:( Home Page ve Options çıkıo Eskidende aynı sorunla karşılaşıyordum ama bilgisayarı resetleyince düzeliyodu internet kablolarınıda çıkarıp taktım genede olmuyor lütfer yardım edinnn -
yaw modeme reset de attım bi işe yaramadı napicazz lütfen yardım edin yaa!! -
Ben 2-3 kere oyunu silip yükledim ve düzeldi Xtrap = Izdırap -
offff offf oyunu 3. kere tekrar yüklüorum bu ne iştir yaaaaaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
xTrap illegal bir program yakalamış ondan açamıyorsun koxp kohack macro gibi programlar bilgisayarında varsa açılmaz biz bu xTrapa aramızda zaten ızdırap diyoruz bazen illegal program olmasada oyunu açmıyor
-
bilmiyorum ama şu an pcde tek msn ve ko setup yüklü hala yüklemio
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X