Şimdi Ara

oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah saat 8 den beri deniyorum 1 kere girdim çar dc yedi hemen sizdede böle uzun süre girememe gibi olaylar oluyomu? kafayı yedim gm oyunun dengesini bozmuş

• yazık yaaa daha başlangıçdasın
  • :D Bak Kardes Harclıgından Kes Parayı Git Anatolia veya Lurtz a Silk Al En Kötü Preden 25 TL e Tekde Gir Acıkcası Bende Suan da Pre Bitti Aynı Dert Bende de Var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

yazık yaaa daha başlangıçdasın

valla kaç senedir oynuyorum bu kadar fena bişey görmedim yarın kesinlikle ilk işim pre olmak olacak
  • Ben sıkıldım ama artık oyuna giremiyorum konularından.
  • Buraya konu açtın oyuna aldılar seni?Bıktık bu konulardan ya, forum ya satış konuları yada oyuna giremiyorum konularıyla dolu batırdınız forumu giremiyorsan premium al
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Ben sıkıldım ama artık oyuna giremiyorum konularından.

+1 al pre kurtul arkadasım dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Oyuna giriş yapamıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamuk52

arkadaşlar sabah saat 8 den beri deniyorum 1 kere girdim çar dc yedi hemen sizdede böle uzun süre girememe gibi olaylar oluyomu? kafayı yedim gm oyunun dengesini bozmuş

Bu sıralar durum vahim... Hele bu auto login girişleri iyice mahvetti... Herkeze Allah sabır versin..
  • yha kardeşim bıktıysanız neye yazıyosunuz sadece sizdede varmı diye öğrenmek istedim neye yazıyosunuz ozaman bende böle gereksiz yazanlardan bıktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.