Şimdi Ara

OYUNA GİREMİYORUM ACİL CÖZENE HELAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de 160 gb lık harddisk war bunu önceden 2 ayirdim 75 e 75 oyunlari vs. rahat oynuyordum tekrar format attim 2 sini birlestirdim fakat formatdan sonra silkroad yüklemek istedigimde Please Wait.. yazisindan sonra su hata meydana geliyor Client File is Damaged Please reinstall the client bu sorunu aldiktan sonra 4 kere daha format attim ama hata hep ayni delirdim :D 3 kere cilent i silkroad in kendi sitesinden indirdim file frontdanda indirdim oda yetmedi arkdasim setup ı aldim ama hata yine ayni 5 gündür oyuna giremiyorum deliricem yardim edin

• Yüklemeyi sonlandır gene dene sonlandır gne dene sonunda düzelir.
  • O hata arkadaşımın başına bela oldu ve hiçbir çözüm bulmadım.
  • banada olmuştu ama düzeltmiştim .unuttum k.bakma nasıl düzelttiğimi
  • www.joymax.com/silkroad gir.Snra sadece o açık kalsın dc deki setup ı Silkroad Klaösürü yapıp içine kaysdet daha snra oyunu yükLe please wait yazısı geldiğinde silkroad sitesini refresh yap.
  • Oyunun bilgisayarında yüklü olmadığından emin ol.
  • hatırlayabilirsen lütfen yaz deli olcam ya pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 bölümü birleştirdiğinde client hasar görmüş clienti baştan indirip kur
  • Kardesim aynı olay benim başımada geldi bunun tek çözümü 1 YTL(İzmirde Böyle) verip 1 tane Dvd alacaksın arkadaşına gidiceksin arkadasına soracaksın arkadasın senin pc de yüklü olan sro nun kurulmuş halini dvd ye atabilirmiyim diye soracaksın.Eğer oda izin verirse:D C:\Program Files\Silkroad klasörünü bulacaksın daha sonra nero programını açacaksın veri dvd disi yarat de gelen pencerenden C:\Program Files\Silkroad bul işaretle ekleye bas.Sonra Yak de bitince gelen click sesi ile Dvd Writer in tuşuna bas dvd cıksın sonra geri kapat ve eve git.Dvd yi aç dvd yi koya ve Silkroad klasörünü kendi bilgisayarına at .Atdıkdan sonra Silkroad Online Launcher i aç ve start gelince bas ve oyuna gir ıd pw yaz connect e bas image code yi gir confirme bas muhtemelen The server is full please try again letter. gelicek girene kadar tekrarla :DAlllaım çok detaylı oldu galba:D

• Arkadaşına gitme kısmına değil taibiki :D
  • Please Wait derken, sronun sitesine gir, oralarda linklere tıklayarak takıl.. açar. Açmazsa yeniden indirmen lzm :S
  • helal ilhan abi 97 olmuşsun
  • saolun beyler cvplar için arkdan kurulmus şeklini usb den aldım attım ole gırıo gırdımde oyuna ama pc donuo ve görüntü sürücüsü yanıt vermıyo veye normal çalışmasını durdu diyo pc kendi kendine rest atıo :D
  • Bu sorunu arkadaşımda yaşadı ve çözemedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Oyunun bilgisayarında yüklü olmadığından emin ol.

o nasıl oluyo :D
  • Arkadaşım şimdi gördümm yardıma geldim...
    O sorun bndede wardı Sonra silkroadın Kendi sitesinden indirdim Geçti.

(Silkroadın resmi sitesinden indir o zaman çalışır yine olmazsa) Sro yu bırak
  • Arkadaş 3 kere indirdim diyor okumadınız herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.