Şimdi Ara

Oyuna Giremiyorum Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum.İlk başlarda oyunda birisinin olduğunu sanmıştım, ama arkadaşlarım charın oyunda olmadığını söylüyor. Sadece bu "Id ve Pw" ile denerken hatayı alıyorum diğer ıdlarlarla başka charlarıma girebiliyorum.Bunun nedeni ne bilen varsa cok acele yazarsa sevinirim.Orda Sonlarda Later 5 minuties diyo. Yaklaşık 2saattir bekliyorum. Bir tık yok hala buyrun Link
    http://img243.imageshack.us/img243/1569/sro2007042909241627hg5.jpg

• daha önce sifreni 3 kere yalnış girip 10 dk banmı yedin acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 29 Nisan 2007; 11:03:06 >
  • Aynı sorun bende de var
  • Yok öyle olsaydı reset atınca veya 2saat bekleyince geçerdi demi..
  • kardeş çarına başka biri girmiş kim olduğunu sen bul
  • Başka ıddan farklı chara giriyorum charıma pm atıyorum oyunda değil diyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali000 -- 29 Nisan 2007; 11:11:22 >
  • eğer çarında başka kişi varsa öle diyo bende öle oluyo oyuna arkadaş giriyo ben giremiyom öle biyaz veriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw yokmu biLen şu NalEt oLası HatAnIn sEbEbiNi?????
  • 5 minitues later gibi şeyler yazı sonunda yani 5 dakika sonra tekrar dene gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursali000

Beyler oyuna girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum.İlk başlarda oyunda birisinin olduğunu sanmıştım, ama arkadaşlarım charın oyunda olmadığını söylüyor. Sadece bu "Id ve Pw" ile denerken hatayı alıyorum diğer ıdlarlarla başka charlarıma girebiliyorum.Bunun nedeni ne bilen varsa cok acele yazarsa sevinirim.Orda Sonlarda Later 5 minuties diyo. Yaklaşık 2saattir bekliyorum. Bir tık yok hala buyrun Link
    http://img243.imageshack.us/img243/1569/sro2007042909241627hg5.jpg

arkadaşım bende bir gün sabah oyunda tg bekliyordum sonra sıkıldım ve oyundan çıktım aradan 15-20 dk geçmeden tekrar giriyim dedim ve aynı yazı banada çıktı 5 dk yazıyordu bende de bekledim biras sonra oyuna girdiğimde charım çırıl çıplak bir şekilde duruyordu yani soyulmuştum

• Bu yazı ya char oyundaysa olur ya da bazen image kod gelmeden tüm tıklayışımda traffic verio ondanda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.