Şimdi Ara

Oyuna girince gelen cızırtı sesi - yardım lüfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
17.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çözüm ihtimalini düşük buluyorum ama denemesi kolay, ekran kartı driverına temiz kurulum yapıp "hd ses sürücüsü" seçeneğini kapamayı dener misin?
     Oyuna girince gelen cızırtı sesi - yardım lüfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darklord Sauron -- 12 Mayıs 2016; 16:28:49 >
  • klement kullanıcısına yanıt
    anakartdan olmadığınada eminim çünkü GTS 250 takılıydı bu sistemde ve bu ses olayı olmuyordu, GTX 970 yüke bindiği zaman anakartı yoruyor galiba o şekilde bu cızırtılar başlıyor.
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    mantıklı geldi bana şimdi deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir masaüstü kullanmayan biri olarak mecburen laptopum çalınınca kullanmak zorunda kaldım.

Core i7 2600
    Intel DH67BL
    8Gb ramli sistemime

EVGA GTX 970 ekran kartı aldım, birinden servisin vermiş olduğu değişim ürününü satın aldım 0 olarak.

Güç kaynağımı 750W high power 80+ olarak değiştirdim.

Sorun şu ki ekran kartı stres altına girince sesi kapatsam dahi hoparlörden cızırtı - sızıltı sesi geliyor.
    V-sync i açıp oyunlarda sıkıntısızca sessizce oynayabiliyorum.
    Coil whine denen illetin kasa içinden geldiğini zannediyorum, acaba bu sorun onunlamı alakalı yoksa başka yapabileceğim birşey varmı?

Kartı servise versem bi işlem uygulayabilirlermi? vektrondan hala 2 yıl garantisi var.

Bir de kart sahiplerine soru. UPS i olup bu sesten kurtulan varmı? Dijital çıkıştan ses alıp bu sesten kurtulan varmı?

1 adet CW lı kartın olmuş. Gerçi vsync açınca sorun kalmıyor.

• Gts250 ile gtx970 guc tuketimi bir olmasa gerek bu durumda olusan fark anakart bilesen kullanimi bazinda arttigina isaret edip sorun kaynagi adina bu yonde cikarim yapilabilir..tabi siz emin oldugunuz icin birsey soylemek zor...yine testlerinizi yapin bakalim buradan takip...
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    okumadın galiba, ses kasadan değil kulaklıktan-hoparlörden geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

okumadın galiba, ses kasadan değil kulaklıktan-hoparlörden geliyor.

Bi yere kadar okudum gtx970 i görünce direkt Cw dedim. Aynı sorun bende cep telefonu yakındayken oluyor. LG kullanırken sorun yoktu. GM G4 e geçince olmaya başladı. O yüzden pc başında telefonu uzakta tutumam gerekiyor.
  • kendime geçiçi olarak bulduğum çözüm g430 un ekran kartını kullanmak oldu, dijital çıkıştan analoga dönüştürücü aldım geldiğinde onu deneyeceğim.
    g430 un kendi ses kartı baya iyiymiş ama bunlada devam edebilirim, tahminimce ekran kartının gücü anakartı biraz yoruyor ondan kaynaklı...
  • Sistemdeki donanımların çektiği elektrik ses kartında parazite sebep olabiliyor. Ses kartın anakartın üstünde olduğundan bundan etkilenmiş. Kulaklıktaki dışarda olduğu için sorun olmuyor. Yeni anakartlarda bu sorunun en aza indirilmesi için anakart üzerindeki ses kartı ayrı pcb katmanına koyulup ayrılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.