Şimdi Ara

oyuna girip çıkarken ekran mavileşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu durumum normal bir mavi ekran hatası değildir. Yani ekran mavi olup pc reset atmıyor. Ben knight online oynuyorum oyundan normal bir şekilde çıkıyorum çıkınca oyunun otomatikman web sitesi geliyor çıkma işlemi tamamlandıktan sonra oynayan bilir bunu zaten. Her neyse işte oyunun sayfası çıktığında pc ekranı bi kaç saniyeliğine ( 1- 2 ) mavileşiyor ( tamamen masmavi olmuyor ) sonra düzeliyor bu durum her oyundan çıktğımda oluyor. Sebebi nedir acaba ? Tekrar söylüyorum herhangi bir hata uyarısı almıyorum yani hani normalde olur ya mavi olur sayılar yazılar çıkar reset atar pc öyle birşey değil sadece hafif bi mavileşiyor. Sorun ne olabilir?

• Kanka windows7 görüntü şeyiyle alakalı ya mod lardeğişiyordu öyle birşey yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaslıZincirliThresh

Kanka windows7 görüntü şeyiyle alakalı ya mod lardeğişiyordu öyle birşey yani

benm laptop daha bi aylık windows 8 böyle arada pcyi ilk açtğımda da bi renki hafif değişiyo bi kaç saniyelik sonra düzeliyo sadece knightla da alakalı değil
  • Bilgisayar bazı geçişlerde otomatikkendini en uygun renkmodunda ayarlar deşiğim o yüzden olur bildiğimkadarıyla mod değişimi dediğim bu yani

• quote:

Bilgisayar bazı geçişlerde otomatikkendini en uygun renkmodunda ayarlar deşiğim o yüzden olur bildiğimkadarıyla mod değişimi dediğim bu yani

aynen bende öyle düşünüyorum çünkü oyunda veya film falan izlerken bi sıkıntı olmuyo böyle bazen yeni bi programa geçiş yaptğmda girdiğim öyle hafif bi ton reng değişiyo saniyelik sonra düzeliyo sürekli olan bir şey değil birde pcnin renk ayarıylada alakalı olabilir ayarlara fln girdiğimde gösteriyor aslında ama pek anlamadığım için fazla dokunmadım
  • Senlik durum yok reis kendi geçiş yapıyor

• quote:

Senlik durum yok reis kendi geçiş yapıyor

aynı pc arkadaşda da var onda böyle olmuyo o yüzden kafama takıldı.
    Birde renk ayarlarından ayarlanabiliyo bu ama pek anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Option varya oyunda oradan çözunurluğuu sona getir ve 32 bt sec

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir format iyi gelir derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.