Şimdi Ara

Oyuna Girişteki İlginç Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım oyuna giremek için start'a bastığında char bu şekilde kalıyormuş. Daha önce karşılaşan biri var mı acaba? Ne yapmamız gerekir?

Oyuna Girişteki İlginç Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 22 Temmuz 2009; 12:46:34 >

• oha bune lan, yer constantine, map te Cave desin görünüyor :S
  • Skiller falan da hazır ne iş.
  • Bilmiyorum bende. Belki daha önce böyle bir hata ile karşılaşan olmuştur diye sorayım dedim.
  • bu ne lan harbi
  • Enteresan...
    Ekran kartını guncellemeyi dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Enteresan...

Alakası yok. Her PC'den aynı sonuç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bug report'a bildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Bug report'a bildir.

Bildirdim cevap bekliyorum.
  • Bence her pc'de aynı hata olması saçma char'dan kaynaklanmaması lazım aslında ilginç
  • yoksa .... yoksa .... sen .... aman allahım geçmiş olsn bug reporttan da bişe çıkmazsa yazk olr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

Enteresan...

Alakası yok. Her PC'den aynı sonuç.

Yinede bi güncelle başka bşi düşünemiyorum bende
  • Benim de aklıma sadece Photoshop geliyor
  • 1 aydır sro ya qirmiyorum charın kafasının üstündeki mor şey ne ?
  • Çok acayip bir şey bug olan bir yerde ölürken Dc yemiş gibi görünüyor.Bi zamanlarda hotanda bir yerde wrdı oraya geldiğin anda char dc yiyodu ve her girişinde kıpırdıyamıyordun.Salı gününü bekle (6 gün kolay gelsin) belki düzeltirler.Arkadaşın kac gündür giremio oyna?
  • arkadaşlar server çalışmamlda zamanında bu hatayla karşılaştım bu hatayı x-y lerde buyuk problem oldugunda alıyodum
  • 2 gün oldu Bug Report'tan herhangi bir yanıt gelmedi. İnşallah önümüzdeki bakımda düzelir ama ben pek ümitli değilim bakım sonrası kendiliğinden düzeleceğinden. Basit bir çözümü olmalı diye düşünüyorum ama. Neyse beklemedeyiz.
  • Evet, tam 9 gün oldu, 2 bakım gaçti ama char hala aynı. 3 kez customer support'a yazdım ama ne bug düzeldi, ne de 2 kelime kelam eden çıktı.

Ayıptır yahu adam her ay dünyanın parasını ödüyor oyuna. Premium gidiyor, pet süreleri gidiyor ama...

Akşam iş çıkışı aramayı düşünüyorum. Olmadı Seul'e uçup Joymax'i bombalamayı düşünüyor arkadaş.
  • ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN CAR BUGTA KALMIŞ SANA BİR ÖNERİM JOYMAX MAİL YAGMURUNA TUTMAN LAZIM SENDEN BIKMALARI LAZIM BAŞKA TÜRLÜ CIKARMAZLAR CARI BUGTAN .. BİZİM BURDADA VARDI BÖYLE CAR OLAYI BELKİDE 250 TANE MESAJ YOLLADI ANCA DÜZELDİ ODA 1 YIL OLDU BELKİDE ANCA ACILDI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.