Şimdi Ara

Oyuna girmede yeni sistem:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar entere parasıkıstırıp oyuna sürekli girmeyi deneyebilir ve çayınızı içebilirsinizLakin çar bugda kalabiliyor sanırım tam olarak anlamadım bazen kalıyor bazen kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 4 Haziran 2009; 18:32:20 >

• enter olmasın o? ecsro nun oto giriş var onu 5 saniyeye ayarlıyıp sro yu seçiyorum arkada o deniyor önde ben forumda geziniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

enter olmasın o? ecsro nun oto giriş var onu 5 saniyeye ayarlıyıp sro yu seçiyorum arkada o deniyor önde ben forumda geziniyorum

ordaki süre aralığına kaç yazıyorsun sen
  • isteyene verebilirim oto enter programını ama yasak sanırım pm atın link veriyim temizdir bi sorun yok isteyene virüs taramasınıda yollarım ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

isteyene verebilirim oto enter programını ama yasak sanırım pm atın link veriyim temizdir bi sorun yok isteyene virüs taramasınıda yollarım ;)

pm attım
  • bnde
  • Bende de Ecsro nun programı var ama Sro da calışmıyo enter a basmıyor acaba cozunurlukten mi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RéaLLiFé -- 9 Haziran 2009; 12:06:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrostStorm

Arkadaşlar entere parasıkıstırıp oyuna sürekli girmeyi deneyebilir ve çayınızı içebilirsinizLakin çar bugda kalabiliyor sanırım tam olarak anlamadım bazen kalıyor bazen kalmıyor

öyle yaparsan eyer bugda kalırsın hatta bn acmıstım o konuyu Login olrken entere basarsanda o oluyor....

Alın bunu deneyin ben bunu kullanıyorum gayet kullanıslı..

http://www.dosya.tc/Dh-CsonlineOTOENTER.rar.html

• Denedim Olmadı 15 sn Yapyom 5 sn Sonra Basyo
  • Bende 2 saattir ayarladım hala deniyor.Oyuna giremedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.