Şimdi Ara

oyuna girmenin yolunu bulana rkadaşlar lütfen yazsın yada dertleşelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size saçma gliyorsa öledir bazılarına gsl gelebilir herkesin görüşü ayrıı herneyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

size saçma gliyorsa öledir bazılarına gsl gelebilir herkesin görüşü ayrıı herneyse

Burda herkesin görüşü ayrı değil aynıdr çünkü boşa konu açmak saçma eğer biz açmamış olsaydık tamam diyip geçcektik

Neyse konu sapmasın hepten saçma olmasn
  • bidaha dhde konu açmıcam ne haliniz varsa görün lan nasıl siliniyo bu konuyu silecem anasını bi bok yazıyoz herkese batıyomudur nedir söleyin silecem bu konuyu
  • quote:

bidaha dhde konu açmıcam ne haliniz varsa görün lan nasıl siliniyo bu konuyu silecem anasını bi bok yazıyoz herkese batıyomudur nedir söleyin silecem bu konuyu

Ctrl W yapman yeterli
  • silinmiyo
  • ctrl w yapınca ne çıkıyoki ?
  • ekran kapanıyor
  • Garip az dene internet explorer ile dene bide
  • onunla deniyom ztn mozillada denedim aşağıda kendi konumu sil özelligi işaretli deil üstü çarğı onaylanma sey iden deil onu yapmak lazım işaretlenmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 21 Temmuz 2009; 17:16:26 >

• sizi buraya alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 21 Temmuz 2009; 17:17:24 >

• Hüseyin opera ile dene olassa google chrome olmassa format çak en iyisi
  • bi konu için format çakmam kalsın bu konu böle msj atmayın olur biter
  • konu için değil browserlerin bozulmuş sil tekrar yükle...
  • bşvr klsın herneyse msj atmayın tmm
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

up

@mew_three
    yaptığın ayıptan başka birşey değil hem konunun gereksiz olduğunu söylüyorsun hemde uplayıp dalga geçiyorsun insanlarla..
  • tamam Furkan abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

sizi buraya alalım

Bunu kore de oynarken bana da yapmıştın orda da çok gülmüştüm şimdide gülüyorum.

• bu konuyu silmiyom vazgeçtim ewt nerde kalmıstık betada sorunlardan nasıl kurtuluru zarkadaşlar ip değişterek çaresi fln olabilirmi acaba
  • quote:

bu konuyu silmiyom vazgeçtim ewt nerde kalmıstık betada sorunlardan nasıl kurtuluru zarkadaşlar ip değişterek çaresi fln olabilirmi acaba

kurtulamayız anca bandainin kendi firması bu işi çözer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.