bu oyun bizi sinirden öldürcek .bir türlü yapamadılar şu oyunu
Bu konuyu kapatırsan sevinirim Sohbet bölümü varken bura gereksiz
Tam sürüm olmadan ben bu oyuna başlamam sıktı
bu yeni test server gzl yaa elecmon veriolar
mew lütfen herşeye karışma artık sıkıyon ewet bu test serverı sıkı bnide arkadaşalr kolay lvl atlamak fln
oyun ekimde acilacaksa eger arkadaslar rpgye gerimi döncezzzz
rpgden nefret ediyorum (ne de olsa onda eziğim)
aynn bnde ezigim ama baska care yoq sanırsam
digimon online iyice şaşırdı sanırsam bu kadar bekletilirmi oyuncular ztn beklicekelri kadar bekledi ama nedense illa açmıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Mew_Three
Bu konuyu kapatırsan sevinirim Sohbet bölümü varken bura gereksiz
İyi ki bir sohbet bölümü açtın, her yere yazıp durma sohbet bölümü sohbet bölümü diye...
from desteğin için saol ama o konu kapandı çoktann yorum için birkez daha saol
Beyler Bu Durumda İlk Defa Mew_Three'ye Katılıyorum Sohbet Bölümü Varken Böyle Konular Açmayın.
bu konu açılalı 3 hafta oldu neredeysee geç kaldın kardeş kusura bakmayın ama burası oyun hakkında sıkıntılarınızı paylaşma bölümü oldu ve gsl konu oldu aslındaa millet derdini dökebiliyor oyun hakkında yorumlar için birkez daha saolun
Ya Dertleşelim Edelim Yapalım Yeri Değil Burası.Burda Oyun Açıldığında Onunla İlgili Paylaşımlar Olunur.Oyundaki Düşünceleriniz Şu Olsa Dhaa İyi Olur Oyun Açılmadan Ne Yorumu Yapıyorsun Ayrıca Oyunun SAhibi Gelip Donanım Habere Aaa Hüseyin Abimiz ne Demiş Ona Göre Yapalımmı Dicek?
oyundan sıkıntısı olanlar buraya yprum yapıyor dertlerimizi döküyoruz ve çareler buldukmu hbrdar ediyoruz ewt kşke oyunun sahibini tanısamda konussam onun la ama nerdeeee oyunun açılmasını bklersek daha çok avrrr ozmana kadar arkdaşalarlar konusabilriz burdaaa
Tamam Blader Ben Daha Bişi Demiyorum Ama Böyle Devam Edersen Herkez Sana LAf Atar Ozamanda Niye LAf Atıyorsunuz Demessin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme