Şimdi Ara

oyuna girmenin yolunu bulana rkadaşlar lütfen yazsın yada dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar ayın 24 dünde yada 23 ünde full sürüm olacak digimon masters online olan oyun bizi yedi bitrdi oyundaki kasmalar oyundan atmlar bide utanmadan bekletmeler oyundan attılarmı 3 gün daha kaldı ama insanı çileden çıkardı en son bu sorun ben idelirtti artıq 3 gün nasıl geçecek bielmiyorum

oyuna girmenin yolunu bulana rkadaşlar lütfen yazsın yada dertleşelim

anlamı ne bunun yhaaa bu kadarı olmaz artıqqqqqq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 29 Temmuz 2009; 11:27:05 >

• aynen bende de o yazılar yazıyor

Lag olsun,oyun kassın,oyundan atsın ama yeterki 7/24 oynuyabilelim sabah 8'den öğlen 4'e kadar olmazki ben zaten sabah 4'de uyuyorum nasıl kalkacam 8'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

aynen bende de o yazılar yazıyor

Lag olsun,oyun kassın,oyundan atsın ama yeterki 7/24 oynuyabilelim sabah 8'den öğlen 4'e kadar olmazki ben zaten sabah 4'de uyuyorum nasıl kalkacam 8'de
    aynn yha sabah 9 da uyandım bi baktım 10 da açıldı oyun saat su an 3 :30 oyunu toplasan 1 saat zar zor oynadım kastım hep hata hep hata bıktırdı yhaa

• quote:

benim kadar bıkamassınız çok şukur 2. serverdelag yok ama 3 kere dc yedim biyomon eggim gitti tam da chip almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierce9494

quote:

benim kadar bıkamassınız çok şukur 2. serverdelag yok ama 3 kere dc yedim biyomon eggim gitti tam da chip almıştım

Alıntıları Göster
    off sanada ayzık olmus dc yemedim su vakte kadar ama hep oyundan atıldım ve kasamıyorum hep donuyo hangi serverdasınız siz bn 1 3/4 le başlayandayım ilk yerde az takılıyo ama 30 lvliklerde az insan olmasına rahmen cok takılıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

off sanada ayzık olmus dc yemedim su vakte kadar ama hep oyundan atıldım ve kasamıyorum hep donuyo hangi serverdasınız siz bn 1 3/4 le başlayandayım ilk yerde az takılıyo ama 30 lvliklerde az insan olmasına rahmen cok takılıyo

aynen ilk yer hiç kasmıyor ama o trenli yere girerken,çıkarken ve orada char kasarken sürekli donuyor
  • quote:

quote:

aynen ilk yer hiç kasmıyor ama o trenli yere girerken,çıkarken ve orada char kasarken sürekli donuyor

Alıntıları Göster
    ewt sinir edici yha 30 lvde bıraktım zar zor 32 lvl oldum görevleride yapamıyom donuyo full olsunda serverları genişletsinler bişey ypsıunlar böle olmucak yoksa biliyorlar btn herkes digimonu seviyo betasınada herkes yüklencek ama yinede ona göre yapmamıslar

• quote:

ewt sinir edici yha 30 lvde bıraktım zar zor 32 lvl oldum görevleride yapamıyom donuyo full olsunda serverları genişletsinler bişey ypsıunlar böle olmucak yoksa biliyorlar btn herkes digimonu seviyo betasınada herkes yüklencek ama yinede ona göre yapmamıslar

Alıntıları Göster
    ben de 32 yim ama bizim server iyi ama az oyun oynuom o ndnle 32 ye kdr kastım ve oyunun evo sistemi cok kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: pierce9494

ben de 32 yim ama bizim server iyi ama az oyun oynuom o ndnle 32 ye kdr kastım ve oyunun evo sistemi cok kotu

Alıntıları Göster
    shaq sn hngi serverdasın söle bnde geleyim orda blkide oynarım blli olmaz madem o kadar kötü deil
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gereksiz konu açmayın iki de bir bizde biliyoruz girmediğini ayrıca o yazılar 17 Temmuz'dan beri çıkıyor konu açmayı bırakınBirde sanırım 23 Temmuz'da open beta çıkacakmış full değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 21 Temmuz 2009; 15:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Gereksiz konu açmayın iki de bir bizde biliyoruz girmediğini ayrıca o yazılar 17 Temmuz'dan beri çıkıyor konu açmayı bırakınBirde sanırım 23 Temmuz'da open beta çıkacakmış full değil.

Alıntıları Göster
    full ne zman çıkcakmıs ozman
  • quote:

full'u hemen çıkarmazlar.ama open betayı 23'ünde açacaklarına göre bir çok sounu düzeltirler
  • quote:

Alıntıları Göster
    Orda çıkan yazının anlamı:

Bağlantı da bir hata oldu.Lütfen Tekrar deneyin.

Google dan çevirdim.Bi daha da böle konu açmayın yav
  • quote:

quote:

full'u hemen çıkarmazlar.ama open betayı 23'ünde açacaklarına göre bir çok sounu düzeltirler

Alıntıları Göster
    sorunlar oyundan atmayla oyunda donma fln azalsında full ne zman acarlarsa acsınlar shaq nerde oynuyon sn hangi server????

• quote:

sorunlar oyundan atmayla oyunda donma fln azalsında full ne zman acarlarsa acsınlar shaq nerde oynuyon sn hangi server????

Alıntıları Göster
    Adam yanlış bir konu açmamış ki dikkat ederseniz "niye oyuna giremiyorum"demiyor "bıkanlar var mı?" diyor...
    Ben şahsen bu konuda aşırı gereksiz birşey görmedim hatta diğer oyuncular konu açacağına dertlerini burada belirtsin forumda kirlilik olmaz...

• quote:

Adam yanlış bir konu açmamış ki dikkat ederseniz "niye oyuna giremiyorum"demiyor "bıkanlar var mı?" diyor...
    Ben şahsen bu konuda aşırı gereksiz birşey görmedim hatta diğer oyuncular konu açacağına dertlerini burada belirtsin forumda kirlilik olmaz...

Alıntıları Göster
    Furkan abi yarı haklısın yarı haksızsın sohbet bölümü açtm oraya yazamazmıydıki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

'Oyunda Hata Dizboyu' konumada yazabilirdi ama konu açmaya bayılıyor bazıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

quote:

'Oyunda Hata Dizboyu' konumada yazabilirdi ama konu açmaya bayılıyor bazıları.

Alıntıları Göster
    Evet çok konu açıyolar
  • quote:

Evet çok konu açıyolar

Alıntıları Göster
    sizede iyilikmi yaramıyo anlamıyom be kardeşim size illa gir bnm konuma yaz diyenmi var snn konunu görmedim bnde açtım bunu kötümü ettim derdini anlatmak isteyen yazıyor işte daha ne size zararımızmı oldu sadece sizmisiniz burda konu açacakalr birazda biz acalım
  • quote:

sizede iyilikmi yaramıyo anlamıyom be kardeşim size illa gir bnm konuma yaz diyenmi var snn konunu görmedim bnde açtım bunu kötümü ettim derdini anlatmak isteyen yazıyor işte daha ne size zararımızmı oldu sadece sizmisiniz burda konu açacakalr birazda biz acalım

Alıntıları Göster
    Senin çoğu cevaplarını okudum yarısı saçmai

ve Size konu açmayın demiyoz boş konu açmayın diyozBuna benzer konu var açmana ne gerek var görmedin arama yapmak aklına gelmedimi?

neyse saçma saçma konular açmaya devam edin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.