Şimdi Ara

Oyuna hangi sunucuda başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, trde elosu mmrı çöp olmuş bir hesabım var, onu bırakıyorum. Yeni hesap açıcam fakat trde mi euwestte mi açayım kararsız kaldım. TR'deki gibi oyun başlamadan chatten küfürler sayıyorlar mı? Feedleyen çok mu? Instalock çok mu? Bizimkiler gibi harita takip etmemek, totem almamak vs. var mı?

Ona göre hesap açıcam arkadaşlar.

Düzenleme: 1000 normal maç attıktan sonra ranked girmeyi planlıyorum, günde 2-3 maç atıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partysquad -- 25 Ağustos 2014; 15:48:11 >

• Westin düşük elosu daha kotu hatta aşırı kotu ve ilk levellerde yarıdan fazlası Türk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    TR'de hepsi türk, euw mi daha mantıklı tr mi? Benim amacım geliştirmek ileride takımlara vs. katılmak. Yani oyunu gerçek anlamda öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partysquad

TR'de hepsi türk, euw mi daha mantıklı tr mi? Benim amacım geliştirmek ileride takımlara vs. katılmak. Yani oyunu gerçek anlamda öğrenmek istiyorum.

Bilmiyorum ya ben şu an TRden gayet memnunum ama TRnin Challengerıyla Westinki bir olmaz çünkü West eski 1 server ve iyi oyuncuların hepsi orda oynuyor...

• na
  • Kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    Aslında orası daha iyi gibi düşününce, plat1 arkadaşım var, fazla iyi oynamıyor, sadece şanslı takımına iyi herifler denk geliyor.
  • Ayrıca arkadaşlar şuanda trde smurf hesabımdayım, adc oynuyorum

- yanımda soraka var can mana full adamın, ben ölürken bile can mana basmıyor, ulti atarken kaçarken vs. mana basmıyor adam

- middeki adam bota gang geldi, tf adam, ben kulenin dibine kadar gittim adamı aldım, sonra jungle voli koşuyodu bana doğru, adama stun atmadı, hem ben öldüm hem o.

- soraka lanede minyon bırakmadı

- soloda zed 0-5 feedledi dk 15

ee ben neden oynayayım dah atrde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ayrıca arkadaşlar şuanda trde smurf hesabımdayım, adc oynuyorum

- yanımda soraka var can mana full adamın, ben ölürken bile can mana basmıyor, ulti atarken kaçarken vs. mana basmıyor adam

- middeki adam bota gang geldi, tf adam, ben kulenin dibine kadar gittim adamı aldım, sonra jungle voli koşuyodu bana doğru, adama stun atmadı, hem ben öldüm hem o.

- soraka lanede minyon bırakmadı

- soloda zed 0-5 feedledi dk 15

ee ben neden oynayayım dah atrde

Sen 15 levelken çok mu iyiydin bi zahmet oynama sen o leveller Tr'de oyuna yeni başlayan kişilerle dolu.
    Westin ilk levelleri Tr'nin goldundan iyi herkes smurf kasıyor.
  • oyunu bırak boşver

• Katılıyorum NA. Tabi yüksek pinglere de katlanman gerek
  • West

• @Flache takımımda kimse yeni başlamış değil, herkes smurf, ayrıca 6 level civarı zaten hesap. Adamlar buildleri falan biliyorlar, yani smurfler eminim.

@exiledFromBadmen NA'de pingler kaçlarda olur ki? Superonline fiber kullanıyorum. Pingim trde 70i geçmiyor. Çok çok nadir geçerse o da haftada 10-15 sn oluyor.
  • Partysquad P kullanıcısına yanıt
    Benim TR'de en fazla 70'ti. NA'da 230 altını zor görüyor.
  • Türklerle oynayıp küfürlesmenin tadı bambaşka.

5 maş üst üste karakter seçme ekranında tartışmalar ben afklar küfürleşmeler.

son elde 3 kişi afk'dı.
  • west
  • West. Eyvallah trolü falan fazla ama iş rankeda dayandığında farklı anlarsın. Kendini silver'ın üstüne at westte zevk almaya başlıyorsun. İlk levellardaki troller yıldırmasın. Ayrıca garanti bi yığın Türke denk gelirsin. Aman diyim muhabbete girişme. Sonra sen yanıyorsun
  • Dostum weste gecicem gibi gorunuyor. Trdeki hesabimi da belli bi fiyattan vercem. 15e yakin kostum 65 champ var 6300lukler acik genelde.

Troll varsa karsiya da troll gelebilir. getyoursmurf sitesinde 22.5 dolara 30 level unranked hesaplar satiliyor. Eger uyum saglarsin diyorsan hesap alayim. Eger yok sifirdan kas alis weste sonra sorun yasama, 1 leveldan baslayabilrlirim. Zaten sezon 5te ranked girmeye basliycam. Hangisi Daha mantikli?

• westte ac hic dü?ünme
  • quote:

Dostum weste gecicem gibi gorunuyor. Trdeki hesabimi da belli bi fiyattan vercem. 15e yakin kostum 65 champ var 6300lukler acik genelde.

Troll varsa karsiya da troll gelebilir. getyoursmurf sitesinde 22.5 dolara 30 level unranked hesaplar satiliyor. Eger uyum saglarsin diyorsan hesap alayim. Eger yok sifirdan kas alis weste sonra sorun yasama, 1 leveldan baslayabilrlirim. Zaten sezon 5te ranked girmeye basliycam. Hangisi Daha mantikli?

0'dan kasman. En azından eziklerini bizimkilerle karşılaştırırsın. Ayrıca 30 levelda 1000 oyun oynamana gerek kalmaz. 0'dan kasarsın, 300 400 wine ulaşınca rankeda girmeye başlarsın
  • Alesta CH 1 yardır koç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.