arkadaşlar ben denedim girdim suan oyundayım hemen sizinle paylasmak istedim! şimdi girmesi kolaya olan bi servere once mause ile bir kez tıklıyoruz!sonra entere basıyoruz!ama enterden elimiz hiç kaldırmıyoruz.sürekli basılı tutuyoruz.pre yazı hemn cıkıyor onuda mause ile habire tıklıyoruz.bir süre yaptıktan sonra oyuna girdi.bir deneyin.ama once girilmesi kolay bir server i deneyin.
olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: bLov0nq
olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK
olmuyor
neden
öyle değillllllllll ilk önce id ve pass yazıyosun ve servere tıklıyosun tekte girmesse oyundan çıkıp tekrar deniyosun ve böyle birkaç denemeden sonra giriyor .
bende bir yol buldum.4445464 arıyoruz.gm ile konuşuyoruz.hangi serverı girmek istiyorsak.(örneğin) x1 o zaman telefondan 1 tuşluyoruz ve x1 deyiz.bu taktik üzerinde yıllardır çalışan ark ı ma ty edmenize gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Xtreamusic
dc yedim tekrar oyuna girdim zuahhahaha
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Xtreamusic
15 ytl verıp pre alsanız daha kolay olmazmı
quote:
Orijinalden alıntı: runtomee
quote:
Orjinalden alıntı: Xtreamusic
15 ytl verıp pre alsanız daha kolay olmazmı
Alıntıları Göster
bende bi program var sahte premium
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
bende bi program var sahte premium
Alıntıları Göster
o programı yaz da her kez faydalansın
quote:
Orijinalden alıntı: mos.92
o programı yaz da her kez faydalansın
Alıntıları Göster
bencede yaz herkez faydalansın
quote:
Orijinalden alıntı: ogame delisi
bencede yaz herkez faydalansın
Alıntıları Göster
Bende yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: toyata
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşım sen ya çok akıllısın biz salağız ya da biz çok akıllıyız sen ÇOK SALAKSIN ben ce 2.si deme arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: toyata
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: toyata
beyler galiba bi yol buldum denedim çalışıyor şuan oyuna sorunsuz girebiliyorum denemek size kalmış kesin çözüm demiyorum ama olma olasılığı çok fazla alttaki linkte size veriyorum deneyebilsiniz.
arkadaşlar dediğini yapmayın yaparsanızda hacklenirsiniz yaptıysanızda geçmiş olsun bi bardak su için
quote:
Orijinalden alıntı: T4Z
quote:
Orjinalden alıntı: toyata
beyler galiba bi yol buldum denedim çalışıyor şuan oyuna sorunsuz girebiliyorum denemek size kalmış kesin çözüm demiyorum ama olma olasılığı çok fazla alttaki linkte size veriyorum deneyebilsiniz.