Şimdi Ara

Oyuna nasıl girileceğini buldum sonunda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben denedim girdim suan oyundayım hemen sizinle paylasmak istedim!
    şimdi girmesi kolaya olan bi servere once mause ile bir kez tıklıyoruz!sonra entere basıyoruz!ama enterden elimiz hiç kaldırmıyoruz.sürekli basılı tutuyoruz.pre yazı hemn cıkıyor onuda mause ile habire tıklıyoruz.bir süre yaptıktan sonra oyuna girdi.bir deneyin.ama once girilmesi kolay bir server i deneyin.

• olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK

olmuyor

neden
  • öyle değillllllllll ilk önce id ve pass yazıyosun ve servere tıklıyosun tekte girmesse oyundan çıkıp tekrar deniyosun ve böyle birkaç denemeden sonra giriyor .
  • sallama balllllllll
  • dc yedim tekrar oyuna girdim zuahhahaha
  • herkes yapamaz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün oluyodu ama bugün malesef
  • bende bir yol buldum.4445464 arıyoruz.gm ile konuşuyoruz.hangi serverı girmek istiyorsak.(örneğin) x1 o zaman telefondan 1 tuşluyoruz ve x1 deyiz.bu taktik üzerinde yıllardır çalışan ark ı ma ty edmenize gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xtreamusic

dc yedim tekrar oyuna girdim zuahhahaha

15 ytl verıp pre alsanız daha kolay olmazmı
  • bende bi program var sahte premium
  • o programı yaz da her kez faydalansın
  • bencede yaz herkez faydalansın
  • Bende yapamadım
  • arkadaşım sen ya çok akıllısın biz salağız ya da biz çok akıllıyız sen ÇOK SALAKSIN ben ce 2.si deme arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyata

beyler galiba bi yol buldum denedim çalışıyor şuan oyuna sorunsuz girebiliyorum denemek size kalmış kesin çözüm demiyorum ama olma olasılığı çok fazla alttaki linkte size veriyorum deneyebilsiniz.

http://****.de/files/30575200/15daysfreepremiumservice.html

arkadaşlar dediğini yapmayın yaparsanızda hacklenirsiniz yaptıysanızda geçmiş olsun bi bardak su için

• obur asıra gırermıyız acaba
  • bence en kolay yolu, ya gece gireceksiniz ya da premium alacaksınız. başka çare görünmüyor
  • önce girilmesi kolay bi servera dene demişsin madem girilmesi kolaya deniycem nie senin ki gibi ugraşayım tekte alıcak zaten
  • %100 girme topiclerinin sonu gözükmüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.