Şimdi Ara

oyuna release date başlayanların keriz gibi olması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PoE deyince Pillars of Eternity dedin sandım. O oyunu da bi ara denemek lazım.
    Aslında arkadaş yukarda güzel özetlemiş. hırs yapıp sinirden olurken 1000+ saat oynadık, zevk flnda alamadık.

Oyunun şuanki hali gayet eğlenceli, imzadaki Conan, 45 saat, gayet de keyifliydi. sonra karakter doyuma gidince pek sarmıyor. 3 5 att daha fazlasını bulmak için uğraşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman -- 1 Mart 2016; 23:46:24 >
  • Bence 2 oyunu da adam gibi oynamadan eleştiri yapmak yersiz. İki oyunun vaat ettiği şeyler bir yerden sonra farklılaşıyor. PoE arayüzü görsel olarak rezil içerik olarak baya güzel.

@WaapS
    Kıyaslayıp kendisine göre savunmanın nesi yanlış ki. Daha çok zevk alıyordur daha güzel olduğunu belirtmiştir, bence de öyle belkide aranızda en fazla Diablo oynama süresi olan benimdir. Bir şeyin daha iyi olması diğerini kötü yapmaz.
    quote:

Kötüleme yapılınca dayanamıyorum çünkü bu oyuna emek verip ve severek oynayan bir sürü insan var.
    Şu cümlen bile bir garip boşver kim ne diyorsa desin iki oyunda güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 2 Mart 2016; 8:17:40 >
  • Kıyaslama yapmadı büyük olduğunu savundu arkadaş. Sonradan kendi fikri olduğunu söyledi. Ben de zaten benim fikrim demedim. Fikrine saygım var fakat sınıfında en iyi olan bir oyunu bana gelip arayüzü de dahil skill ağacının saçmalığına kadar berbat olan bir oyunla bir tutma kardeşim.
    @Ledox
    Ne yapalım yani bizden fazla oynadıysan, söz sahibi senin mi oluyor. Evet bir şeye daha iyi dersen diğeri kötü olur. İyi kelimesi varsa diğeri kötü olduğu içindir. Kıyaslama yaparsan birini kötülersin diğerini översin, diğeri daha iyi veya bu daha oynanabilir dersin. Zaten kıyaslama demek karşılaştırma demektir. İkisi de iyi olsaydı kıyaslama yapmazdın.
    Sen de gönül vererek oynayan bir arkadaşımızsın bak işte. Emek verip oynamışsın. Ben de zamanında ultima oynadım şimdi kıyaslarsan o oyunu bozulurum haliyle. Anlayabiliyor musun. Cümlemin nesi garip. Diğer oyunu da oynadım adam gibi den kastın nedir bilmiyorum her şey diablo'dan çalıntı gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Haklısın tüm dediklerinde.
  • O değil de Ogame ne güzel bir oyunmuş. (evet ilk kez oynuyorum, hiç şans vermemiştim.) Benim gibi bilmeyenler için özet geçersem; adeta bir menejerlik oyunu ama bir uzay platformunda. Savunmayı da hücumu da düşünerek dengelemeli mi yoksa bir tarafa ağırlık vermeli mi? Yoksa bir süre hücum mu, savunma mı ilerlemeli? Araştırmaları (antreman diye düşünülebilir belki) ihmal etmeden tesisleri geliştirmeli. Daha çok kaynağı daha kısa sürede elde etmeye çalışıp her şeyi bir an önce yapmalı.
    Ogame bir tarayıcı oyunu olarak bana Diablo kadar keyif, hırs, takip sunuyorsa Diablo'ya fazladan harcadağım zamanlara, tekrar tekrar şans vermelerime gülüyorum.
    Bu arada, tesadüf bir seçimle yeni başlayan bir evren'e giriş yapmamla birlikte 3 hafta kadar sürede 300. sıralardayım. Ogame bir tarayıcı oyunu olarak bence Diablo kadar keyifli, hırs ve beklenti dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Mart 2016; 2:10:25 >

•  oyuna release date başlayanların keriz gibi olması.
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Kan çıkacak. Eskiden CM Wizardla oynadığın günleri hatırla! Blackthorne un güzel legini bulmak için çırpındığın anları!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganil17

Diablo 2 oynayanlar bilir o runeler, bosslar, inventory sistemi, skilleri gerçekten düşünerek dağıtmak gibi birçok özellik bence asıl diabloyu diablo yapandı. Şimdi rankinglere bakarak aynı buildleri yapmak (en fazla ancient itemlara kasmak) tan öteye gidemiyor. Skill sistemi de çok basit hale geldi. Ama biraz da oyundan ne istediğinize bağlıı Diablo2de act bosslarında çok zorlanırdık council görevi var hala unutmam 20-30 kere denemişimdir geçmek için, act 3 kurast :) şimdi tak tak bitiriyosun oyun artık tamamen eğlenceye dönüştü. Çok da kastırmamalı oyun dediğin bu yönüyle diablo 3 ü seviyor ama diablo2 hatta diablo 1 den gelen bir oyuncu olduğumdan bazı yönlerini de eleştiriyorum. Ama diablo bir efsanedir. 4 çıksın gene oynarım :) Zaten 2.4 patchi biraz konsol + pc karması birşey oldu bazı değişiklikler çok yerindeydi.Artık yapılabilcek herşeyi yaptılar oyunla ilgili daha büyük bir patch geleceğini sanmam. Anca gelirse bufflar gelir ufak tefek büyük bir değişiklik gelmez.

Diablo 2 ve düşünmek mi?

Pardon da Diablo 2'de neyi düşünüyordun ki? İtem giyecek kadar STR ver. Block maxlayacaksan max olana kadar dex ver. Geri kalanlar vitaya? Neyi düşünüyorsun burada?

Skill sistemi de çok kötüydü Diablo 2'de. Skilli açabilmek için başka skille point harcıyordun. Saçma sapan bişeydi. Hangi buildin hangi skilli 20 lenecek belliydi zaten. O zaman da internet vardı.

Undergear under/level olursan her hackslash oyununda zorlanırsın. İtemleri tamamladıktan sonra D2'de zaten doğru dürüst end game diye bir şey yoktu. D3'te en azından o var.

Tamam D3'ün kötü yanları var ama D2'den kötü bir yanı yok. D2'deki boktan saçma sapan özellikleri burada sıralayıp komik olmayın.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Yeni bir bağımlılık edindin tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

O değil de Ogame ne güzel bir oyunmuş. (evet ilk kez oynuyorum, hiç şans vermemiştim.) Benim gibi bilmeyenler için özet geçersem; adeta bir menejerlik oyunu ama bir uzay platformunda. Savunmayı da hücumu da düşünerek dengelemeli mi yoksa bir tarafa ağırlık vermeli mi? Yoksa bir süre hücum mu, savunma mı ilerlemeli? Araştırmaları (antreman diye düşünülebilir belki) ihmal etmeden tesisleri geliştirmeli. Daha çok kaynağı daha kısa sürede elde etmeye çalışıp her şeyi bir an önce yapmalı.
    Ogame bir tarayıcı oyunu olarak bana Diablo kadar keyif, hırs, takip sunuyorsa Diablo'ya fazladan harcadağım zamanlara, tekrar tekrar şans vermelerime gülüyorum.
    Bu arada, tesadüf bir seçimle yeni başlayan bir evren'e giriş yapmamla birlikte 3 hafta kadar sürede 300. sıralardayım. Ogame bir tarayıcı oyunu olarak bence Diablo kadar keyifli, hırs ve beklenti dolu.

dikkat et bağımlılık yapar.2006 dan beri aralıklarla oynarım.yeni açılan japetus evreni ile bir geri dönüş daha yaptım , sıkılana kadar devam :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.