Şimdi Ara

oyuna release date başlayanların keriz gibi olması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutluluklar diliyorum şimdiden, yalnız şöyle bir durum var: Forum ahalisi üzerinden bir gözlem genellemesi; kız arkadaş bulanlar oyunu bırakıyorlar, evlenenler ise oyuna daha bir tutkuyla bağlanıyorlar, dikkat...
  • hitman kullanıcısına yanıt
    E iyi ya işte, siz keyif alarak oynamışsınız bir güzel, şimdi ise bir haftada Greater Rfit 70+ yapıp oyundan sıkılıyorlar; ben de Wizard ile 1000+ saat oynamıştım zamanında...
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Şuh dilberli ve ayıplı gif de istemezsin şimdi sen artık :) Yani ben atsam da sen yum gözünü , baktığını gören olursa da silerim prensip meselesi.
    Clandaki çoğu insan evli zaten. Hatun kızıyor deyip çıkanları ele vermek istemiyorum şimdi. Sen de onlardan olmazsın umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah üstad, darısı başınıza. Belki hatırlarsın, ben zaten ara ara Skype'tan da hatunla konuşacağım diye ayrılıyordum, oyun oynarken de kız arkadaşım vardı ama o da bilgisayar oyunlarını sevdiğinden sorun etmiyordu. Şimdiki öyle değil, süper kahraman kostümü giyip suça karşı savaşmamızı istiyor. Zevce adayıyla tanıştığımdan beri saçlarımı yana tarıyorum, iyi bir aile babası olacağımı hissettirmek istiyorum. Sizce de değer, değil mi? Aşk için her şeye değer? Bence yatmalık alt aşörtmenimizi giymeli ve şu güzel güneşli günün tadını çıkarmalıyız.

@WaapS; hanım senin uykun geldi deyip hanımı roketleyip Cine 5'i izleyeceğime senin gif'leri izlerim. Ayrıca benim durum daha kötü, hanım kızıyor deyip oyundan çıkmayı bir kenara bırak, hanım kızıyor diye oyuna giremiyorum.

Tengri Türk'ü korusun ve kutsasın.
  • Her gun kız arkadaşımla kavga ediyorum diablo bagimliligi yuzunden

Değer elbette; maalesef ben zamanında aklım yetmediğinden olsa gerek değerini bilememiştim, sen bilirsin umarım...
    Saçlarını yana taramaya başladıysan zaten başka söze de gerek yok artık; huyu huyuna, oyunu da oyununa uyuyorsa ne âlâ. Süper kahraman kostümleri de güncellendi, eskisi gibi tayt üzerine don giymiyorlar, bi' sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Değer elbette; maalesef ben zamanında aklım yetmediğinden olsa gerek değerini bilememiştim, sen bilirsin umarım...
    Saçlarını yana taramaya başladıysan zaten başka söze de gerek yok artık; huyu huyuna, oyunu da oyununa uyuyorsa ne âlâ. Süper kahraman kostümleri de güncellendi, eskisi gibi tayt üzerine don giymiyorlar, bi' sıkıntı olmaz.

Artık taytın üstüne ya da altına don giyilmediğinden büllük bölgesi ortalıkta sallanıyor, anahtarlık gibi.

İşte bunlar hep sikinti. Klavye ingilizce olmus kusura bakmayin.
    Nasyl giyilmedi?inden, böyle mi yani ben anlamadym.

• Kanım dondu, sol gözüm seyiriyor.
  • ganil17 kullanıcısına yanıt
    Konu nerelere gitmiş, oyunu saatlerce oynayıp düzgün hiçbir item bulamayıp sinirlenip kapattığınız zamnalar olmadı mı yani. şuan her türlü paragon olsun item olsun emeğinin karşığını alıyorsun.

oyuna release date başlayanların keriz gibi olması.

oyuna release date başlayanların keriz gibi olması.

Ha ben oyun oynamayı komple bıraktım şunu okduktan sonra, yerine bişey de koyamadım henüz, dışarda daha çok vakit geçiriyorum. pc başında da bisiklet ve motosiklet hobilerim ile ilgili araştırma vs.

http://minimalistyasam.com/oyun-bagimliligi/

• Konuyu siz daha farklı yere çektiz şimdi. Dopamin ile alakası olduğunu ben sanmıyorum. Bir insan neden asosyal olur onu düşünmelisiniz bence. Hazine de prensde Prenses de elinde olsaydı zaten asosyal olunmazdı bence.
    Şimdi diyeceksiniz elinde bir şey olmayan insanlar çabalıyor başka şeyler için. Sorun milletin ne yapıp ettiğinde zaten, millet video oyunu oynasaydı siz basket oynarken zararlı olurdu. Herkes kendi uğraşıyla meşgüldür, Adamın hayatı futbol oynamaya kurulmuştur sizinki pc başında.
    Dışarıdaki hayatı iyi olmayabilir , insanlarla anlaşamayabilir birçok sorun olabilir. Uğraşacak bir şey bulmak zorunda insan kendine. Önce de atari oynanıyordu adaptör yanana kadar. Belki de ultimaonline oynamıştır. Aklı var, fişi çekersen bunu yapamadık işe gireyim der mi? Rahata erdiği için mi video oyunu oynuyor. Teknoloji olmasaydı yine de asosyal olunabilirdi. Yarın sizin de çocuğunuz olduğunda fişi çekmenin, doğru bir şey olmadığını anlarsınız.
    İnsan zaten bunun için çabalıyor, yan gelip yatmak için. Emekli olup yine oyun oynarken bulursanız kendinizi şaşırmayın. Tek sorun erkenden yan gelip yatmaya alışmakta fakat belki de babası "oğlum da yangelip yatsın" deyip biraz daha çalışıp başarılarının sonucundan dolayı asosyal olmuş olabilir insanlar.
    Diye düşünüyorum kolay gelsin.

• hocam serverlar açıldığında hemen arkadaşlarla oynayalım diye dijital kopyasını aldık. Hepimiz de ayrı classlar açtık ki partide birine yaramayan birine yarasın diye günler sonunda misal monk legendary itemi düşerdi int verirdi kafayı yerdik. paragon falan gelmeden 500 küsür saat oynadık ahden bir item çekerdik içimize otururdu. Monster level falan filan ayağına bi 500+ saat daha oynadık bu seferde tek düze skill setler yaratıcılık yetenek yok. Bir umut oyun d2 tadını verir diye 1000+ saat heba oldu zamanında. Diablo 2 tadını hiçbir zaman vermedi malesef. Şimdi nereden baksan 2 senedir girmemişimdir oyuna ama belki değişmiştir diye de forumlara bakmaktan geri durmam.
  • PoE > D3 dostlar. Deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

PoE > D3 dostlar. Deneyin.

O zaman neden diablo bölümündesin hala ?

• WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    Ben oyun ilk çıktığından beri her evresini oynadım oyunun evirdiler çevirdiler sonunda bir standart yakaladılar. Oyunun ilk çıktığı zamanların etkisimidir bilemen ama oyunun en zevkli zamanları en başındaki zamanlardı. Güncel hali için konuşursak hala Diablo 2 nin içeriğinden çok uzak, gerek atmosfer olsun gerekse oyun içi ayrıntılar. Artık oyunu Diablo II ile kıyaslamayı bırakıp ayrı bir gözle bakmak gerekiyor. Oyun şu haliyle kötümü diye sorarsan bence gayet iyi durumda. Her sezon çıktığında ölene kadar HC karakterimle oynuyorum ve çok keyif alıyorum. Oyun tek düze olduğu için haftalarca oynanabilecek bir oyun değil bana göre. Diablo 3 de oynanabilirlik olarak hala bir sınırlama var gibi hissediyorum. Buildler üzerinde fikir yürütülebilir değil. Her buildin itemleri belli ve artık item bulmakta kolay olduğu için kısa sürede sıkabiliyor. Grafik ve skill animasyonları olarak güzel. ARPG oyunlar arasında combatları en akıcı,sade ve anlaşılabilir oyun Diablo III. Diğer oyunların combatları çok kaos.

Kısa konuşmak gerekirse 2 senedir oynamadıysan bir dene derim RoS eklentisi varsa eminim keyif alırsın RoS ile beraber oyunu baya düzelttiler ama daha uzun süreli oynayabileceğin bir ARPG oyun arıyorsan PoE de oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 1 Mart 2016; 10:10:49 >

• Eski oyuncuların, yeniliklere kapalı olması durumu sanırım her oyun için geçerli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

PoE > D3 dostlar. Deneyin.

O zaman neden diablo bölümündesin hala ?

Diablo'ya kötü demedim. Path Of Exile daha iyi dedim kendi fikrim bu. Ayrıca Diablo 3'ü hala oynuyorum. Sizin derdiniz nedir anlamadım?
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Beş para etmez bir arayüzü var o oyunun, oynadım hiç güzel değil. Diablo 3 den büyük falan da değil. Kıyaslama yapıp büyük olduğunu söylemişsiniz işte kötülemek olmuyor mu bu ? Diğeri altta kalmış. Kötüleme yapılınca dayanamıyorum çünkü bu oyuna emek verip ve severek oynayan bir sürü insan var. Sevmeyen, beğenmeyen başka oyunlarla büyüklüğünü kıyaslayanlar da yavaş yavaş bırakıp gittiler siz de öyle olmazsınız umarım. Bu oyun ne çektiyse bir türlü kendini beğendiremediğinden çekti. PoE dediğiniz oyunu hiç kıyaslıyor musunuz başka oyunlarla ? Belki kıyaslayınca o daha kötüdür. Ha bu oyun 2012 de çıktı ve hala sana oynatıyorsa kendini demek ki büyüklük hangisindeymiş bir daha düşünün.
  • PoE nedir ya. Diablo killer diye çıkıp çıktıktan 3-5 ay sonra kimsenin sallamadığı bir oyun işte. Diablo 3 hala bir sürü eksiği olmasına rağmen kendi kategorisinde lider bir oyun. Bakın ne diyorum bir sürü eksiği olmasına rağmen. Zaten onlarda olmasa ortada diablo türünde hiçbir oyun kalmaz.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Yahu nasıl bir mantığınız var aklım almıyor. Diyorum ki ben de Diablo 3 ü severek oynuyorum zaten. Ama benim için Path Of Exile daha iyi bir oyun. Bakın ne güzel söylediniz sizin için de Path Of Exile güzel bir oyun değil. Sonsuz saygım var düşüncenize. Altta kalan her şey nasıl kötü olabilir rica ediyorum kıt bir biçimde düşünmeyin. Path Of Exile benim için şuan en iyi ARPG oyunu. Bakın benim için diyorum. Başkası için TQ olabilir. Bir başkası için Torchlight olabilir. Keşke biraz ılımlı bakabilseniz. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.