Şimdi Ara

oyuna release date başlayanların keriz gibi olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda olmasada oyun bu aralar baya hareketli, lobiler dolu.
    zamında 700 saat WD oynamışım ki sezon1 de bıraktım, şimdi bakıyorumda 10 saatlik hero ondan daha iyi durumda, 700 saat ne oynamışım ne yapmışım belli değil. bazen 1 hafta oynardık ta 2 tane legendary düşmezdi.
    Ray Wilson hakikaten malın tekiymiş.

• O zamanlar Legendery item mi vardı ki? 1 ya da 2 tane işe yarar bişey vardı onuda düşürmek imkansız gibiydi. Herkes yüksek affixes lı sarı itemler takıyordu. Oyunun şu an ki itemization sistemi çok rezalet, drop rate lerde cabası. Dün karakteri açtıkdan 15 dakika sonra sadece 1 yüzük hariç Barbarın reakor seti tamamdı
  • Bence boost işi kaldırılmalı. Adam kesiyor siz de yanında dolanıp yok 20 dk da tamamladım seti yok 10 saatlik hero iyi oldu.
    Bir karakteri adam gibi build yapabilmen için 50-70 saat oynaman lazım. Karakteri 70 yapıp adamın yanında riftte dolanmakla, oyunu oynamak arasında bir fark var.
    Diablo bu değil bana sorarsanız.

Şimdi size bir soru, 700 saat oynadınız eğlendiniz. Yine bir 700 saat oynasanız ne olacak ? yine eğlenecek misiniz. Eğlenmek için mi oynuyorsunuz, maksat milleti geçmek ise kendiniz demişsiz 10 saatlik karakter üstün 50 saat oynayın siz üstün olun o halde 700'ün yanında koymaz.
    Ha maksat bu değil oyun oynamaksa, geçirdiğiniz saatler sizindir. Seceresini kimseye tutturamazsınız.
    Zamanında yorgancı hasan emmi ben kaç saat elimle dokudum bunu şimdi fabrika 10 saatte adam ediyor. Demesiyle aynı şey gibi geldi bana. Sen yaptığın işe bak, zamanında emek harcayıp bir yerlere gelemediysen o da senin sorunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahtan ancient olayını çıkardılar da bişeyler peşinde koşuyor millet.

• drop rate dusurseler ne olacak

2 gun once seasonda monk yapayım dedım
    1saatte supp monk cıktı

kupten hersey yapılıyor artık aramanıza bıle gerek yok

rıftte db toplayın bounty atın yeterlı malzeme oldumu cubeden yapın bıttı oo ne guzel

kup gelmeden daha ıyıdı sanırım

2.2 ozellıkle
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Diablo 2 oynayanlar bilir o runeler, bosslar, inventory sistemi, skilleri gerçekten düşünerek dağıtmak gibi birçok özellik bence asıl diabloyu diablo yapandı. Şimdi rankinglere bakarak aynı buildleri yapmak (en fazla ancient itemlara kasmak) tan öteye gidemiyor. Skill sistemi de çok basit hale geldi. Ama biraz da oyundan ne istediğinize bağlıı Diablo2de act bosslarında çok zorlanırdık council görevi var hala unutmam 20-30 kere denemişimdir geçmek için, act 3 kurast :) şimdi tak tak bitiriyosun oyun artık tamamen eğlenceye dönüştü. Çok da kastırmamalı oyun dediğin bu yönüyle diablo 3 ü seviyor ama diablo2 hatta diablo 1 den gelen bir oyuncu olduğumdan bazı yönlerini de eleştiriyorum. Ama diablo bir efsanedir. 4 çıksın gene oynarım :) Zaten 2.4 patchi biraz konsol + pc karması birşey oldu bazı değişiklikler çok yerindeydi.Artık yapılabilcek herşeyi yaptılar oyunla ilgili daha büyük bir patch geleceğini sanmam. Anca gelirse bufflar gelir ufak tefek büyük bir değişiklik gelmez.

• Oyunun ilk donemleri bence cok eglenceli idi. Eski Natalya setsimdilerde Legacy denilwn set ile perma gloom vs zamani cok keyifli vakit gecirmistim. Su an o setlerle T1 2 oynamak bile zor tabii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    bu online ortamlara dökülmesi ile oyunların bi yerlere gelme olayı oynayan diğer insanları azılı düşman gibi görme hadi öyle görmese bile kendi oynadığı sınıfta ırkta en iyi en iyi en iyi olma isteği zaten bunu isteyenlerde yüzde 90ıda sadece istemekle kalıyor... rakamlar üzerine kurulu bir oyun anlayışı çıkıyor online oyunalrdan önce bir oyunu sen oynardın ne bok yediğinide sen bilirdin keyif alırdın...
    tabi ki yine herşeyin güzel tarafı olduğu kadar karanlık tarafıda var buda onlardan biri illada bi oyunsa iyi olunmak istenen buyursunlar dota.
  • ganil17 kullanıcısına yanıt
    eline diline sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: levradus

bu online ortamlara dökülmesi ile oyunların bi yerlere gelme olayı oynayan diğer insanları azılı düşman gibi görme hadi öyle görmese bile kendi oynadığı sınıfta ırkta en iyi en iyi en iyi olma isteği zaten bunu isteyenlerde yüzde 90ıda sadece istemekle kalıyor... rakamlar üzerine kurulu bir oyun anlayışı çıkıyor online oyunalrdan önce bir oyunu sen oynardın ne bok yediğinide sen bilirdin keyif alırdın...
    tabi ki yine herşeyin güzel tarafı olduğu kadar karanlık tarafıda var buda onlardan biri illada bi oyunsa iyi olunmak istenen buyursunlar dota.

Kardeş elimde bir adet virgül (,) ile şu yazdığın yazının neresine koysam bilemedim. İyi bir şey mi dedin kötü mü bilmiyorum tek dotayı anladım, moba türü bir oyun ile neden kıyasladın şimdi ?
    Ben de iyi basket oynarım kendine güvenen gelebilir!

• :D yazarken bende anlamıyorum kendimi hızlı yazmak istiyorum anlatmak istediğim şeyleri fakat o kadar hızlı düşünemeyince aşırı hızlı yazınca böyle birşey çıktı ortaya toparlıyorum ;

Oyun oynamaktan ziyade en iyi olmaya çalışıyoruz. bunu daha şatafatlı söyleyemiyorum allah kahretmesin neyse saldım :D
  • güzel bir eleştiri olmuş dostum eline sağlık...
  • Bir kişide çıkıpda dememiş ki malın teki dediği Ray Wilson kim arkadaş ? Daha adamın adını yazamıyor kalkmış bir de mal demiş. Ayrıca mal dediği adamda geçmişte ve bugün hala Blizortun altın yumurtlayan tavuğu olan WoW'un başındaki en büyük isim. Mal dediğin bu adam Blizort tarafından bizzat D3'ün başına belli bir görevi yerine getirmesi için getirilmiş, görevindede son derece başarı olup D3'den alacaklarını alıp tekrar WoW'un başına geri döndürülmüş bir adam. Blizort bu adama "bizim için oyunculara keyifli vakitler geçirtecek bir D3 yap demedi.Bize D3 ile deli gibi para kazanacağımız bir oyun yap dedi." Başarı oldumu peki. Sonuna kadar değil sapına kadar hemde. Oyun çıktığı andan itibaren hem satışlarıyla hemde AH ve RMAH'yla kapandığı son saniyeye kadar Blizorta oturduğu yerden para bastı. Sen kalkmış bu adama mal diyosun. Senin oyun hakkında düşüncelerin zırvalıktan öteye geçmezken o adamınkiler para basıyor oyuna süper ultra mega hiper zekalı arkadaşım

• Burdan bir soru sorayım anket gibi olsun.

Sizce Diablo'yu oyunculara bu kadar sevdirten ve adeta bağımlılık yaratan en önemli özelliği nedir?

A) Sürekli daha iyi gear,item bulma isteği (legendary var ancient bulmalıyım, chd az yükseltmeliyim vs.)
    B) Her bir classın yapabileceği buildler vs bir kombinasyon yapıldığında milyonlarca farklı kombinasyon oluşturulabilmesi (weapon,armor çeşitliliği)
    C) Rankinglere girme (season olayı)
    D) Party ile çok oyuncu oynama, clan ile takılma
    E) Diablonun kendine has hikayesi, atmosferi , level tasarımları ve mobların çeşitliliği
    Buna bir kaç açıdan cevap vereyim.

Niye hala oynuyorsun dersen, A.
    Bu oyunu ne olursa olsun Diablo 1 ve 2'den daha başarılı yapan dersen B. (Burada daha güzel ve keyifli demediğimin altını çizerim. Halen Diablo 1'de Butcher'ı ve Diablo'yu kestiğim zaman aldığım keyfin yanına yaklaşan an yoktur.)

Genel sorarsan yanıtım E. Sonuçta ortadan binlerce MMORPG var; niye Diablo oynuyoruz işte bundan dolayı.
  • Sana böyle bir anket oluşturmanı bile sağlaması oyunun bir şeyleri başardığını gösterir. Mal olan insanlar olsalardı tınlamaz, böyle sorular da kimse sormaz geçer giderdi. Para verdiği için oynayan var mıdır ? sanmıyorum. Sırf çok para verdim bu gömleğe sürekli bunu giyeyim diye bir şey yapılmadığı gibi bu da yapılmaz.
    Dediğim gibi aslında sorduğun soruların hepsi bana sorarsan, özellikle C,D ve E.

Belki de ortak zevklerimiz, tarzlarımız olduğu için de böyle bir oyunda toplanmış olabiliriz. Gidip bu oyunu oynayamayan ya da komple bırakmış bi adama yöneltilmeli bu sorular diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunu oynuyorsak hepimiz şuan aynı şeyleri düşünüyoruzdur bu oyun hakkında.

• Kesinlikle A şıkkı başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 9 Şubat 2016; 19:13:58 >
    F) Oyundaki Barbarian classı. O classı bugün silseler yarın komple bırakırım oyunu.
  • Crus alır Şimdi nicholai abim olsaydı kangal alır derdi o geldi aklıma, adam neden bıraktı acaba bu oyunu. Sır gibi gitti. Geri dönsün diye de bir anket açalım mı

• Evleniyorum ben. Bilgisayar oyunu falan, luğzır işi şeyler.

Eksileme tuşu da kaldırıldı, babayı eksilersiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.