Şimdi Ara

Oyuna TC Kimlik No ile girilse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iş yaşla olmuyor bence karakter ile ilgili.koca adamlar ama 15 yaşındaki cocugun beyni var
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenLana.

Oyundaki şu veletleri ayıklamak için oyuna TC Kimlik No ile girilse ve doğrulamak için bir iki tane şahsa özel soru sorulsa fena olmaz mı ?

sen kaç yaşındasınki millete velet diyebiliyorsun ?
  • smurf olmasın diyosun
  • riot yapmaz bunu şirket neden müşterilerini azaltsın. anca devlet eliyle yapılır bu rito kimsenin babasının hayrına iş yapmaz. o velet dediğin çocuklardan çok fazla rp-skin geliri var tahmin edilenden fazla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpaylan

Öğrenin artık şu oyunda 25 yaşındaki adam 10 yaşındaki çocuktan fazla küfür ediyor.Kültür meselesi bu yaş sınırıyla falan engelleyemezsiniz.

Allah aşkına 25 yaşındaki adamlarla oynadığın oyun mu zevkli olur 10 yaşındaki çocuklarla mı ? Küfür meselesinden bahsetmiyoruz farkındaysan oynadıkları oyundan bahsediyoruz. Çocuk daha sandalyeden klavyenin tuşlarına yetişemiyo fare çocuğun elinden büyük gelmiş çocuk LoL oynuyo ? Ben bundan bahsediyorum.

Elini klavyeden kaldıramıyorsa Plat nasıl oluyorlar. Benim maçımı berbat edenler yeteneksizler değil flamerlar, anama küfreden adamı bloklasam bile o maçı kazanmasını istemiyorum. Yeteneksizdir,yavaş yavaş öğrenir, önemli olan bilinçlendirmek çocuğa sürekli Bot attırsalar illaki öğrenir ,benim bir arkadaşım öyle yapıyor. Kardeşini baktı engelleyemeyecek sadece Bot maçı gireceksin dedi. O yaşlarda biz de nete gidip cs oynardık büyüklerle pek bir farkımız yok aslında.
    Seninle aynı maça neden geliyor bu çocuklar anlamadım bu kadar yeteneksizlerse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse sana bu oyunu zorla oynamıyor.

Sen riota diyorsun ki en çok para kazandığınız kitle beni delirtiyor onlar girmesin.

He eğer bi 5-10 milyon doların varsa verirsin adamlara dersin bak bu onlardan kazanacağın para onlarda ayıklarlar.

• Ben bunu düşündüm ticari zekaya aykırı bir konu. Niye dersen müşteri kaybı demek para kaybı demek direkt. Bu yüzden bunu yapmazlar, yapamazlar demiyorum yapmazlar. Aklı olan da yapmaz.

Ancak şu bir nebze işi kolaylastırabilir,

Gelecek bir patch ile oyuna girince sizden doğum gün ay yıl şeklinde girmenizi ister. Bu sayede 12-15 arası bir havuza, 15-18 bir havuzda, 18-21 bir havuza +22 ler de bir havuzda maç bekler.

Ha diyeceksin ki tarihi sallayamaz mı sallar, ancak kda istastiğini de iliştirirsin ve yaşına göre sistem -18 seviyesinde deyip onu diğer havuza alır. Bunu istese yapar çok daha iyisini düşünür yapar. Ama nerdeeee...
  • Benim amacım çocukları oyundan atalım değil zaten....

Yaş sınırlarının olduğu serverlar oluşturulsa diyorum elbet onlar da tecrübe edinecek

Flamer ve küfür edenler için yapıcak bir şey yok malesef.
  • NDS kullanıcısına yanıt
    7-8 yıl oncede vardı o durum korede daha oncekı tarıhlerdede varmıydı bılmıyorum benım sahitliğim o kadar geriye gidiyor.
    kore belki başından beri boyle bır polıtıka ızlıyor fakat bızım ulkemızde ozgurluk o kadar ılerı sevıyedekı denıldıgı gıbı 6 yasındakı cocuk bıle ınternet cafede oyun oynayabılıyor.
    ulkemızde oyle bır uygulamayı gerek duysalardı cok once baslarlardı gelecektede baslıcaklarını dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 4 Haziran 2014; 17:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulu

Ben bunu düşündüm ticari zekaya aykırı bir konu. Niye dersen müşteri kaybı demek para kaybı demek direkt. Bu yüzden bunu yapmazlar, yapamazlar demiyorum yapmazlar. Aklı olan da yapmaz.

Gelecek bir patch ile oyuna girince sizden doğum gün ay yıl şeklinde girmenizi ister. Bu sayede 12-15 arası bir havuza, 15-18 bir havuzda, 18-21 bir havuza +22 ler de bir havuzda maç bekler.

Ha diyeceksin ki tarihi sallayamaz mı sallar, ancak kda istastiğini de iliştirirsin ve yaşına göre sistem -18 seviyesinde deyip onu diğer havuza alır. Bunu istese yapar çok daha iyisini düşünür yapar. Ama nerdeeee...

Dediğim şey bu işte beni anlamışsın teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cyftl

Kimse sana bu oyunu zorla oynamıyor.

Sen riota diyorsun ki en çok para kazandığınız kitle beni delirtiyor onlar girmesin.

He eğer bi 5-10 milyon doların varsa verirsin adamlara dersin bak bu onlardan kazanacağın para onlarda ayıklarlar.

Hala ''girmesin'' lafını ağzınızdan çıkartıyorsunuz ya ona şaşırıyorum...

Bahsettiğim şey yaş sınırlarına göre gruplandırılmalar yapılması anlamak o kadar zor olmasa gerek ?
  • O değilde her online oyunda bu konu illa oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Öğrenin artık şu oyunda 25 yaşındaki adam 10 yaşındaki çocuktan fazla küfür ediyor.Kültür meselesi bu yaş sınırıyla falan engelleyemezsiniz.

Allah aşkına 25 yaşındaki adamlarla oynadığın oyun mu zevkli olur 10 yaşındaki çocuklarla mı ? Küfür meselesinden bahsetmiyoruz farkındaysan oynadıkları oyundan bahsediyoruz. Çocuk daha sandalyeden klavyenin tuşlarına yetişemiyo fare çocuğun elinden büyük gelmiş çocuk LoL oynuyo ? Ben bundan bahsediyorum.

Elini klavyeden kaldıramıyorsa Plat nasıl oluyorlar. Benim maçımı berbat edenler yeteneksizler değil flamerlar, anama küfreden adamı bloklasam bile o maçı kazanmasını istemiyorum. Yeteneksizdir,yavaş yavaş öğrenir, önemli olan bilinçlendirmek çocuğa sürekli Bot attırsalar illaki öğrenir ,benim bir arkadaşım öyle yapıyor. Kardeşini baktı engelleyemeyecek sadece Bot maçı gireceksin dedi. O yaşlarda biz de nete gidip cs oynardık büyüklerle pek bir farkımız yok aslında.
    Seninle aynı maça neden geliyor bu çocuklar anlamadım bu kadar yeteneksizlerse

Son cümlenden öyle bir mantıksızlık akıyor ki anlatamam...

Bu oyunda 30 level olup 30 levellerle aynı oyunlara girmek o kadar zor bir şey değil ben de bir OP değilim tamam yani bende çok iyi oynamıyorum fakat bu çocukların bizim oyunlara gelmesi an meselesi. Tabi yeteneklileri de var onlara bir şey demiyorum fakat siz de izlemişsinizdir o çocuk dediğim kesmin yayın niyetine saçmalayıp yayını kestikleri videoyu. Çoğunluk yeteneksiz yani hem bu oyunda düşünmek de önemli onlar daha tam olgunluğa ermedikleri için oyun içi bazı hareketleri o kadar saçma ki Tabi 25 yaşında beyinsiz olanı da var o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

O değilde her online oyunda bu konu illa oluyor.

Yok canım KO'da falan niye böyle bi muhabbet olsun

Hem burdan söyliyim Dragon Nest'e başladım eu'da oynayan varsa oynayalım?
  • Belki bi yönden iyi olabilir ama sizcr troller sadece -18 çocuklar mı? +18 olup hâla "mid or feed" diyen binlerce "insan" var.
    Dipnot:yaşım 19

• quote:

Benim amacım çocukları oyundan atalım değil zaten....

Yaş sınırlarının olduğu serverlar oluşturulsa diyorum elbet onlar da tecrübe edinecek

İyi diyorsunda zaten sorun bizim toplumun gereginden fazla zeki olması ! değil mi bir uyanık yüksek servera girdi mi çorap söküğü gibi hepsi gelir

En mantıklı çözüm kda ve w/l oranlarının lig ile birlikte kullanıldığı bir eşleşme sistemi ve belki dereceli maç için 30 seviyenin yanında 900 1000 normal oyun atmış olma şartı koyulabilir. Ama gel gelelim bizim veletler fazla zeki olduğu için hesap devir almaya başlarlar.

• Riot gelirinin çoğunu 13- anne sütünden yeni kesilmiş tiplerden kazanıyo.
    Oyunu oynayanların da %50'si(iyi ihtimalle) 18-
    Pek mümkün değil gözümde ama yaparlarsa kendi ayaklarına kurşun sıkmış olurlar.
  • Ya ne kadar dar görüşlüsünüz.Olayları anca kendiniz tarafından bakıyorsunuz.Empati yapın biraz.Riot şirketi senin olsa gelirininin %60'ını kazandığı -18 yaş grubuna oyunu neden yasaklasın ? Kafan alıyor mu senin hiç ? Enayi mi onlar ? Oyun zevkinin içine ediyorlarsa gidersin başka oyun oynarsın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulu

Ben bunu düşündüm ticari zekaya aykırı bir konu. Niye dersen müşteri kaybı demek para kaybı demek direkt. Bu yüzden bunu yapmazlar, yapamazlar demiyorum yapmazlar. Aklı olan da yapmaz.

Bunu ciddi ciddi düşünüyorsanız hiç oynamayın bence oyunu, olduğu ligde dımdızlak kalan adamların genel bahanesi yaş olduğu burada böyle gereksiz problemler çıkıyor, dinlemeyi alttan almayı bilmiyorsan ve oyunu egoist, her şeyi bilen ayaklarıyla oynuyorsan kusura bakma takım oyunu ve rating sistemi olan bi oyunda kaybetmek tek kişinin suçu değil bütün takımın suçudur ki bunu ögrenemeyen "benim gözümde" yaşı kaç olursa olsun hala belli bi olgunluğa gelememiş insan tipidir.

Belli yaşları havuza toplamak he? Kdalara göre eşleştirme yapmak? Kullanıcı adının cidden bir support şampiyon olmasına şaşırdım dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: cyftl

quote:

Benim amacım çocukları oyundan atalım değil zaten....

İyi diyorsunda zaten sorun bizim toplumun gereginden fazla zeki olması ! değil mi bir uyanık yüksek servera girdi mi çorap söküğü gibi hepsi gelir

En mantıklı çözüm kda ve w/l oranlarının lig ile birlikte kullanıldığı bir eşleşme sistemi ve belki dereceli maç için 30 seviyenin yanında 900 1000 normal oyun atmış olma şartı koyulabilir. Ama gel gelelim bizim veletler fazla zeki olduğu için hesap devir almaya başlarlar.

900-1000 olması da mantıklı aslında hem lig eloları yüksek olur düşünsenize herkes 900 oyun atıp dereceliye girebiliyor silver şuanki platin gibi bir şey olur hem belki bu sayede ülke olarak bu oyundaki başarımız artar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.