Şimdi Ara

Oyuna TC Kimlik No ile girilse? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prensip olarak hiç kimsenin ana babasına hiç küfür etmedım. oyun için hiç gereği olamayan birşey. onun dışında arada küfür ederım bilerek feedlerse.

yaşla alakası olabilir bu durumun oluşmasında.
  • Sene 2005 13 yaşındaydım Donanimhaberde ozamanlar Knight Online daha revaçtaydı aynı durum ozamanda vardı o zamanlarki postlarıma bakıyorumda ne çocukca şeyler yazmışım Tc kimlik nosu bir çözüm değil bu oyunun sorunu yapılcak birşey yok.
  • olmaz o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna aylık veya yıllık paketler gelse keşke kalitenin kat be kat artacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenLana.

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

gerek yok ozgurluklerı kısıtlamıs olurlar ozgur bır ulkede yasıyoruz

Özgür bir ülkede yaşadığımız da haklısın da bu veletler her 10 LoL oyuncusundan 9'unun şikayeti. Kısıtlıyorlar bizi bi bakıma.

10 lol oyuncusundan 9'u velet zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir güzel ama gizlilik yüzünden kimlik numarası vermek istemeyen bir çok kişi olacaktır.

Düzenleme:Hiç bir şey değişmez bunlar babalarının kredi kartlarıyla gizlice RP çekiyorlar kesin babalarının kimlik numarasını da girer bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 4 Haziran 2014; 20:29:31 >
  • Oyuncuya ceki duzen vermek konusunda samimiyse riot ki sanmiyorum suan tek derdi rakamlar(riot ana ofisine ;bakin bir yilda su kadar oyuncumuz oldu su kadar ciro yaptik su kadar yeni oyuncu katildi diger serverlardan su kadar oyuncu hesap acti vs yani hepimiz rakamdan ibaretiz)maalesef o yuzden tribunal sistemi devreye girmiyor girdigi zaman %40 duzelme olcaktir bence Tr oyunculari tribunal sistemi icin riot amerika ofisini baski altina almasi lazim.

Konuyla ilgili not koredeki kimlik nosu ile baglanma lol e ozgu degil her oyunda var kisacasi devlet politikası zorunlu tutuyor devlet cocuklari korumak icin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 4 Haziran 2014; 20:39:40 >
  • Heee beyinmi fiskirio senden Adam lar TC ni calarsa pohu yersin

• yav he he
    şu yazdığın şeyin olabilme ihtimalini düşündün mü hiç?
    neyse eyvallah, en azından postluk konu buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

quote:

Oyundaki şu veletleri ayıklamak için oyuna TC Kimlik No ile girilse ve doğrulamak için bir iki tane şahsa özel soru sorulsa fena olmaz mı ?

kimseye velet diyemezsin lütfen değiştirir misin o kelimeyi.

''Velet'' in kelime anlamı çocuk zaten onları yargılamak veya ezmek için yazdığım bir kelime değil ama istiyosan ve seni rahatsız ediyorsa değiştiriyim hay hay.

o zaman çocuk demen bir sıkıntı oluşturmayacak.

Veletle çocuk aynı anlamda kullanılmışsa ve buna hemfikirsek velet demeside sıkıntı oluşturmayacak

• Öncelikle Riot böyle bir şey yapmaz zira yaşı küçük olan çocuklar 3 kuruş eline geçse oyuna yatırır daha çok müptelası olur müşterisini kaybetmek istemez Riot. Ama havuz sistemi mantıklı senin yaş grubunda olan havuzdan oyuncular gelse karşına ama o zaman da sürekli oyun bulabileceğini sanmıyorum oda sıkıntılar yaratabilecek bir süreç. En kolay en doğru çözüm riot ekibinin şikayetleri doğru düzgün değerlendirerek cezaları vermesi düzgün çalışsalar zaten kimse bu kadar özgürce küfür edemez caydırıcı cezalar şart.
  • İş işten gecti artık yeterince bebe var. Ayrıca her türlü üye olurlar rahat ol.

• +14'e razıyım.Lol oynama yaşı 8lere kadar düştü

• Neden yapsınlarki çocuklar en büyük para kaynağı.

• Afedersiniz de Riot TC kimlik bilgilerini nereden kontrol edecek? Devlet bi oyun firmasına açar mı altyapısını?

• Geleneksel ağlama konusuna hoşgeldiniz. 18 ini olan herkes bu konuyu açsın. Bizde postumuzu kasalım.
  • böyle bi sistemi önermen bile saçma.Teknik olarak dediğinin gerçekleşmesi mümkün değil.Ayrıca bide işin finansal boyutu var.Adamlar parayı o 9 yaşındaki veletlerden kazanıyo.Babasının kredi kartıyla yada telefonuyla rp yükleyen bebelerden de kazanıyo riot.

Dostum kısacası sen olaya çok duygusal yaklaşıyosun gerçekçi ol.
  • lol biter
  • akıl yaşta değil baştadır. yeni nesil bozuk bundan 10 yıl sonra bunlar değişmicek aynı kalıcaklar görürsünüz.
  • senin oyun kaliten riotun umrunda mı sanıyosun ? Paraya bakar adamlar o bebeler neler kazandırıyor neler . Dediğin gibi olsa bile alır annesinin babasının TC'sı ile girer geçemezler önüne .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.