Şimdi Ara

Oyuna TC Kimlik No ile girilse? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Riot gelirinin çoğunu 13- anne sütünden yeni kesilmiş tiplerden kazanıyo.
    Oyunu oynayanların da %50'si(iyi ihtimalle) 18-
    Pek mümkün değil gözümde ama yaparlarsa kendi ayaklarına kurşun sıkmış olurlar.

%50 mi ? %80 -18 rahat hele tr için 90 diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenLana.

Oyundaki şu veletleri ayıklamak için oyuna TC Kimlik No ile girilse ve doğrulamak için bir iki tane şahsa özel soru sorulsa fena olmaz mı ?

kimseye velet diyemezsin lütfen değiştirir misin o kelimeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

O değilde her online oyunda bu konu illa oluyor.

dibine kadar haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

gerek yok ozgurluklerı kısıtlamıs olurlar ozgur bır ulkede yasıyoruz

diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Sen diyorsun ki hepimizin her şeyi belli olsun zımbalanalım?

Tc kimlik ile şirket kurmak efsane. Varsa kurabilen işe alalım.

Mesele o değil yani millet özel bilgilerini paylaşmak için can atıyor onu belirtmeye çalıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

quote:

Oyundaki şu veletleri ayıklamak için oyuna TC Kimlik No ile girilse ve doğrulamak için bir iki tane şahsa özel soru sorulsa fena olmaz mı ?

''Velet'' in kelime anlamı çocuk zaten onları yargılamak veya ezmek için yazdığım bir kelime değil ama istiyosan ve seni rahatsız ediyorsa değiştiriyim hay hay.

• quote:

quote:

quote:

''Velet'' in kelime anlamı çocuk zaten onları yargılamak veya ezmek için yazdığım bir kelime değil ama istiyosan ve seni rahatsız ediyorsa değiştiriyim hay hay.

o zaman çocuk demen bir sıkıntı oluşturmayacak.

• babaaaa teceni verseneee babaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman çocuk demen bir sıkıntı oluşturmayacak.

O anlık bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Riot gelirinin çoğunu 13- anne sütünden yeni kesilmiş tiplerden kazanıyo.
    Oyunu oynayanların da %50'si(iyi ihtimalle) 18-
    Pek mümkün değil gözümde ama yaparlarsa kendi ayaklarına kurşun sıkmış olurlar.

%50 mi ? %80 -18 rahat hele tr için 90 diyebilirim

Sanmıyorum o kadar olduğunu. Yoktur de mi o kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

babaaaa teceni verseneee babaaaa

Belki baba sorar napıcaksın Tc'mi falan çocuk da oyuna falan vericem derse baba kızar oyuna falan verme bir şey olur başımıza dert açma gibisinden bir şeyler söyler ? :D

De zaten benim dediğim fikir için böyle bir şey gerekmez kendi Tc'sini girsin çocuk kendi yaş havuzunda oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

annesinin babasının tcsiyle giremiycek sanki

Adam haklı
  • QueenLana. kullanıcısına yanıt
    Yaş sınırı şu oyundaki en saçma şey olur.
    Ki sorun zaten yaş sınırı değil. Oyundaki küfür edenlerin çoğu 16 yaş üstü çocuklar.

Yaş sınırı falan çözüm değil zaten gelmesi de saçma olur.
    Örneğin şu profesyonel oyuncuların bir çoğu 15-20 yaş arasında. TT'nin suppoırt oyuncuus Zergsting 16 yaşında mı ne. Adam diamond, challenger ama yaşından ötürü başkasıyla mı eşleşecek. Zaten oyun içinde bir sıralama sistemi mevcut, buna birde yaş sınırı falan eklersen, bu çocuk kimseyle eşleşemez. Yaşa göre eşleşme olmaz, olmamalıda zaten.

TC Kimlik no falan hiç çözüm değil, yukarıda bir arkadaş demiş, internet kafede adam çocuğuna oynatıyor diye. TC kimlik numarası koyunca oynatmayacak mı? Kendi TC'si ile girdirekecek. Kore'yle falan karıştırmayın burayı. Orası başka bi dünya, orada devlet desteği var, o var bu var.

Ben şuna şahit oldum ki, oyunda küfür edenler, flame yapanlar çocuk falan değil. Bildiğin üniversite okuyan yaşı 18 yaş ve üstü ama zeka seviyesi bunun çok altında olan kişiler.

Yok normal oyun artı, yok şu yok bu hiç çözüm değil, zaten bu tür şeyler de gelmez, gelmemelide. Smurf kasan napacak? Smurfu ile dereceli oynayamayacak mı? Bu sadece Türkiye'ye özgü bir durumda değil, TR'de de westte de var bu sorun.

Kendi yaptığım şeyi önereyim. Oyun içinde birisi flame'ye başladığında, küfüre başladığında direk ignore'liyorum. Siz de öyle yapın, faydasını göreceksiniz. Ama yok genelde adam size yazar, siz cevap verirsiniz 2 saat uzar gider. Susun, adamı engelleyip oyun sonu reportlayın. Tek çözüm yolu bu malesef.

@edit: Ayrıca çocuk bu, girecek tabi, önemli olan çocukların girmesini engellemek değilde, çocuk gibi davranan yetişkinleri engellemek.

@edit2: 8-10 yaşındakinden bahsetmiyorum ama, 14-16 yaş aralığında çok da güzel oynayan çocuklar mevcut. Zaten şu oyunu profesyonel olarak oynayan kişilere de bakarsanız çoğu 20 yaş altı oyuncular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 4 Haziran 2014; 17:37:45 >

• Türk insanını hiçbir şey durduramaz
  • türkiye'yi, kuzey kore ile karıştırdın galiba.
  • hala küfredenleri 12-13 yaşında sananlar var küfreden kısımın çoğu en az 18 küfür yaş ile değil kişinin seviyesiyle alakalı bir şey ki küfür 18-22 arası gençlerde çok daha fazla kullanılıyor özellikle. oyunda kötü oynuyor oyunumu mahvediyor dersen aynı lige düşmemek senin elinde şuan plat olmak hiç zor değil trde normal oyun için de zaten wl etki ediyor kötü oynuyor dediğin 'velet' lerle aynı oyuna düşüyorsan senin oyun kalitende bir sorun vardır ayrıca aralarında gayet iyi oynayanlarda var profesyonel oyunculardan örnek vermek gerekirse uzi dünya şampiyonasına katıldığında daha 16 yaşındaydı ki profesyonel oyuncularda maks 22 felandır rekless felanda daha 17 sine basalı bir yıl olmamış kişiler kimle oynamak istiyorsunuz 40 yaşındaki 'amca'larla mı anlamadım ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

gerek yok ozgurluklerı kısıtlamıs olurlar ozgur bır ulkede yasıyoruz

Özgür bir ülkede yaşadığımız da haklısın da bu veletler her 10 LoL oyuncusundan 9'unun şikayeti. Kısıtlıyorlar bizi bi bakıma.

O 10 oyuncunun 6 7 si velet zaten onlarda aynı hareketleri yapıp başkalarını şuçluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gemmsrolls

quote:

Orijinalden alıntı: Lulu

Ben bunu düşündüm ticari zekaya aykırı bir konu. Niye dersen müşteri kaybı demek para kaybı demek direkt. Bu yüzden bunu yapmazlar, yapamazlar demiyorum yapmazlar. Aklı olan da yapmaz.

Ancak şu bir nebze işi kolaylastırabilir,

Gelecek bir patch ile oyuna girince sizden doğum gün ay yıl şeklinde girmenizi ister. Bu sayede 12-15 arası bir havuza, 15-18 bir havuzda, 18-21 bir havuza +22 ler de bir havuzda maç bekler.

Ha diyeceksin ki tarihi sallayamaz mı sallar, ancak kda istastiğini de iliştirirsin ve yaşına göre sistem -18 seviyesinde deyip onu diğer havuza alır. Bunu istese yapar çok daha iyisini düşünür yapar. Ama nerdeeee...

Bunu ciddi ciddi düşünüyorsanız hiç oynamayın bence oyunu, olduğu ligde dımdızlak kalan adamların genel bahanesi yaş olduğu burada böyle gereksiz problemler çıkıyor, dinlemeyi alttan almayı bilmiyorsan ve oyunu egoist, her şeyi bilen ayaklarıyla oynuyorsan kusura bakma takım oyunu ve rating sistemi olan bi oyunda kaybetmek tek kişinin suçu değil bütün takımın suçudur ki bunu ögrenemeyen "benim gözümde" yaşı kaç olursa olsun hala belli bi olgunluğa gelememiş insan tipidir.

Belli yaşları havuza toplamak he? Kdalara göre eşleştirme yapmak? Kullanıcı adının cidden bir support şampiyon olmasına şaşırdım dogrusu

Sen halinden memnunsan ignore edersin beni forumdan görmezsin, postum sadece bir fikir, senin gibilerinin nefret söylemine açık ya da ağlama duvarına ikame bir yer değil.

Sanki sizlere danışıcam ne yapmak istediğim konusunda. Komik.

• Sorun küfürse ignorela geç. Bence sıkıntı yaş değil eğitimle alakalı. Gidin şehrinizin futbol takımının bi maçına koca koca adamlar nasıl küfür ediyo görün. He ayrca her zaman savunduğum şey bu oyunu çocuklarında oynamak hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

Yaş sınırı şu oyundaki en saçma şey olur.
    Ki sorun zaten yaş sınırı değil. Oyundaki küfür edenlerin çoğu 16 yaş üstü çocuklar.

Yaş sınırı falan çözüm değil zaten gelmesi de saçma olur.
    Örneğin şu profesyonel oyuncuların bir çoğu 15-20 yaş arasında. TT'nin suppoırt oyuncuus Zergsting 16 yaşında mı ne. Adam diamond, challenger ama yaşından ötürü başkasıyla mı eşleşecek. Zaten oyun içinde bir sıralama sistemi mevcut, buna birde yaş sınırı falan eklersen, bu çocuk kimseyle eşleşemez. Yaşa göre eşleşme olmaz, olmamalıda zaten.

TC Kimlik no falan hiç çözüm değil, yukarıda bir arkadaş demiş, internet kafede adam çocuğuna oynatıyor diye. TC kimlik numarası koyunca oynatmayacak mı? Kendi TC'si ile girdirekecek. Kore'yle falan karıştırmayın burayı. Orası başka bi dünya, orada devlet desteği var, o var bu var.

Ben şuna şahit oldum ki, oyunda küfür edenler, flame yapanlar çocuk falan değil. Bildiğin üniversite okuyan yaşı 18 yaş ve üstü ama zeka seviyesi bunun çok altında olan kişiler.

Yok normal oyun artı, yok şu yok bu hiç çözüm değil, zaten bu tür şeyler de gelmez, gelmemelide. Smurf kasan napacak? Smurfu ile dereceli oynayamayacak mı? Bu sadece Türkiye'ye özgü bir durumda değil, TR'de de westte de var bu sorun.

Kendi yaptığım şeyi önereyim. Oyun içinde birisi flame'ye başladığında, küfüre başladığında direk ignore'liyorum. Siz de öyle yapın, faydasını göreceksiniz. Ama yok genelde adam size yazar, siz cevap verirsiniz 2 saat uzar gider. Susun, adamı engelleyip oyun sonu reportlayın. Tek çözüm yolu bu malesef.

@edit: Ayrıca çocuk bu, girecek tabi, önemli olan çocukların girmesini engellemek değilde, çocuk gibi davranan yetişkinleri engellemek.

@edit2: 8-10 yaşındakinden bahsetmiyorum ama, 14-16 yaş aralığında çok da güzel oynayan çocuklar mevcut. Zaten şu oyunu profesyonel olarak oynayan kişilere de bakarsanız çoğu 20 yaş altı oyuncular.

Benim ''Çocuk'' olarak nitelendirdiğim kesim 6-11. Bahsettiğin gibi oyunun en iyileri genelde 14-19 kısmı ki zaten ben de 17 yaşındayım. Yani 16 yaşındaki bir oyuncuyu çocuk olarak nitelendirmek saçma .s

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.