Şimdi Ara

Oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , cataclysm de karaterin levelını fulleyip biraz da gold kasıp bırakmıştım oyunu. Şimdi tekrar başlamak istesem hangi paketleri almam gerekiyor toplamda ne kadar harcama yapmam gerekiyor . Yanlış hatırlamıyorsam pandaria paketleri vs geldi .direkt sadece son çıkan legion paketini alsam oyunu kısıtlamasız( bazı bölgelere girememe) oynayabilir miyim? Sizce tekrar başlamaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• legion paketini alınca tüm paketler full açılıyor. direkt legion alıp başlayın hocam sınırlama olmayacak hiç bir şekilde.

bence tekrar başlamaya değer wow iyidir, raid ve dungeonlar eğlenceli ama pvpsi kötü diyorlar ki bencede kötü
  • Şu ara tekrar başlayanlar yada yeni başlayanlar için çok uygun bir zaman. karakter kasmak kolay. item düzmek kolay. son raid gelene adar uçuk farklar olmayacak. argus patchi de baya zevkli. invasionlar, gretaer invasionlar . storyline questler falan derken baya baya vaktin nasıl geçtigini anlamıyorsun. zaten mythic farmlayan adamlar bile işi gücü bıraktı herkes argusta şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

legion paketini alınca tüm paketler full açılıyor. direkt legion alıp başlayın hocam sınırlama olmayacak hiç bir şekilde.

bence tekrar başlamaya değer wow iyidir, raid ve dungeonlar eğlenceli ama pvpsi kötü diyorlar ki bencede kötü

Bende pve yi bıraktım pvp yapıyorum bi 3-4 aydır bence güzel ya bayağı sarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

legion paketini alınca tüm paketler full açılıyor. direkt legion alıp başlayın hocam sınırlama olmayacak hiç bir şekilde.

Cevap için çok teşekkürler , oyunu seneler evvel prepaid kart ile oynuyordum yine öyle oynayacağım fakat 50 liraya 2 aylık kart alırken netten şuan fiyatlar 90 tl lere yükselmiş zannediyorum kur farkı yüzünden .Legion + 2 aylık preapid kart derken 200 tl leri bulacak oyun ayrıyetten kur farkı nedeniyle her ay 45-50 lira vermek yüksek geldi bana.O yüzden başka oyunlara yöneleceğim zannedersem.Cevaplar için teşekkürler yeniden.

• Hocam yeni gelen Token sistemiyle oyun için goldla Game Time alabiliyorsun. Yeteri kadar goldun varsa hesabını aktifleştirebilirsin veya bir iki ay normal parayla alıp idare edip, sonra gold kasarak alabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.