WoW dan sonra araştırma sonucu aion a başladık iki arkadaş ben Assassin ve arkadaşım Sorcerer karakteri açtık 20 lvl olduk bir şekilde Nexus server'ına başladık legion ve bize takıldığımız konuda destek çıkacak arkadaşlar varmı acaba ? oyuncu adları NightDevill ve FallenAngell yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Nexus da elyos açabilirsiniz.Osmanlı legionundan birine wisp atarsanız yardımcı olabilirler
Teşekkür ederim zaten elyos olarak açtık 20 lvl olduk
Mahidevran yardımcı olacaktır
teşekkür ederim saolun oyun şu an hala bakımda sanırım girilmiyor girdiğimizde wisp. atarım kendisine
Denizz ve kurisumakise nicklerinede pm atabilirsiniz yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim. Çekinmeden de sorularınızı sorabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
Denizz ve kurisumakise nicklerinede pm atabilirsiniz yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim. Çekinmeden de sorularınızı sorabilirsiniz.
daha önce wow oynadığımız için bazı şeyler benziyor ama tabi farklılık çok oyun açıldığında size pm atarım şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
bırak bırak :D
yok yahu daha yeni başladık bi görelim nasılmış oyun wowdan sıkıldık buna geldik bakalım biraz bunu oynayalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme