Şimdi Ara

oyuna yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nightfallde oyuna yeni başladım oyunu tam olarak çözemedim ama bi tane yardım edecek türk varsa sevinirim oyundaki adım doguhan tr

• bnde oyuna yeni başladım bgn aldım beraber ilerleyebilirz istersen adım Prestige Tr
  • iyi oyunlar... oyunu rpg almışsınız gibi düşünün. hikayeyi oynuyorsunuz. ama şehirlerdeyken diğer oyuncuları da görebiliyorsunuz. dahası isterseniz pvp yapabiliyorsunuz. oyunda lvl sınırı 20 ben fazla oynamadan 3 günde 17 lvl olmuştum. öyle çok süper item larda yok. bir adama 100ün üzerinde skill düşüyor. bunların büyük bir kısmını oyunda oynadıkça açıyorsunuz. hikayede ilerlerken quest yaptıkça falan... ama sadece 8 tanesini kullanabiliyorsunuz. benim de bildiklerim bunlar.
  • bende ne zamandır başlamayı düşünüyodum bu gün dr den 30tl ye aldım guild wars nightfall oyununu, oyundaki adım E Omer dervish mi ne işte öle bi karakter açtım gündüz saat 10:00-13:00 ve 15:00-23:00 civarları pc başındayım oyundan ulaşırsanız beraber oynarız
  • selamlar. ben bu oyunda pek çok noktayı anlamadım. oyunu bugün aldım levelim 3. görevler yapıyorsak görevleri kimden nasıl alıyoruz. görevleri yapmamız gereken yeri haritada ok işareti ile gösteriyor mu? bir de guild'i olan beni de alabilir mi? :) kıt ingilizcemle ikiye bir sözlüğe bakmak durumunda kalıyorum. pek çok noktayı anlamadım. beni aydınlatan olursa çok memnun olurum. bu arada oyun: nighfalll!!!
  • arkadaslar kayıt bolumunde mail ve pasword var şifre ne yazıcam kabul etmıyor kayı kısmını kısaca ankatırmısınız
  • oyunun içinden çıkan kartın arka yüzünü kazıdığında oyunun şifresi çıkıyor. onu yazmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.