Şimdi Ara

Oyuna yeni başlıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna yeni başlıyorum şu an 2 lv lik iki topum 3 lvl okçu kulem var 4.level iksir deposu var 4 level altın madeni var kışla 4 lvl 5 olcak yakında 2 tane iksir toplama merkezim var biri seviye 4 biri 2 levelim da 9 ben eski age of emires tarzı oyunlara alıştığım için hep köy binasını taş duvarlarla koruyorum ama çoğu kişi kaynakları koruyor sizce hangisini korumalıyım ?

• bence en başlarda madenleri yükseltme bunun yerine savunma ve depolarını yükselt sürekli başkalarından yağma yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGumbo

bence en başlarda madenleri yükseltme bunun yerine savunma ve depolarını yükselt sürekli başkalarından yağma yap.

Doğru diyosun ben madenleri yükseltirsem daha çok kazanırım diye düşünmüştüm ama bunu da yapıcam sağol önerin için
  • Aynen mumkun oldugunca yagma saldoro yap. Madem leei zamanla yukseltirsin ben 74 lwl im ve madenlerim hala 6.sew. komik ama gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En hayati tavsiye; yeşil taşları kullanma! Bir de her objeyi yükseltmeden köy binasını yükseltme. Gerisi telafi edilemeyecek hatalar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.