Şimdi Ara

Oyuna yeni gelen karekterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna ilk başladıgım dönemlerde Riven, Talon , Rengar, Darius, Draven fizz gibi hikayaleri derin karekter tiplemeleri çok güzeldi. Son gelen şampiyonların hikayalerine bakiyorum 3-4 satırı geçmiyor. Birde Gnar, Rek Sai , Bard bu 3 heroda konuşmuyor yani tamam arada konuşmiyan hero getirirsinde bu kadar sık niye getiriyorsun. Hikayeleri yok sesleri yok. Karizmatik bir tiplemeleri yok. Nerde o Zed' in çıkışında duydugumuz heycan oyunda tanıdıgım çoğu insan Shen'in babasının katilini çıkacağını filan söyleyip heycanlanırdı. Yada Rengar çıktıktan sonra Kha Zix'in çıkması nerde o heycan. Yada Darius 2 hafta sonra üstüne gelen Draven. Şimdi bakiyorum Bard gibi topa benziyen bir hero getirmişler etrafta mal mal dolaşıyor tını topluyor mal mal çan sesleri çıkartıyor. Hikayesi 2 satır. Son gelen şampiyonlardan sadece Yasuo biraz böyle etki yapabildi. Umarım artık güzel hikayesi derin şampiyonlar çıkartabilirler.

• insanlar artık sadece bulundukları ligi ve nasıl yükselebileceklerini merak ettiği için oyunun hikayesinin heyecanı kalmamış olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyogati

insanlar artık sadece bulundukları ligi ve nasıl yükselebileceklerini merak ettiği için oyunun hikayesinin heyecanı kalmamış olabilir mi

aklıma ziraat türkiye kupası reklamı geldi nedense
  • Kişisel zevk.
  • Bide son gelen heroların abuk subuk skilleri oluyor. Örn / kalista u , rek sai u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son gelenlerden en iyileri braum ve lucian herhalde seslendirme bakımından

• sen söyleyince izledim hocam. tam düşüncelerime uygun bir reklammış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Bide son gelen heroların abuk subuk skilleri oluyor. Örn / kalista u , rek sai u.

Eski herolar Neredeyse birbilerinin skillerinin ya alt ya üst versiyonu ama yeni gelen herolara baktığımız zaman oyuna yeni bi renk kattığını düşünüyorum tamamen farklı skiller ve farklı oynanışlar
  • Onlara toplu lore gelecek merak etmeyin.
  • Aynen ya ama bence en son Azir gelirken ki de iyiydi sonrasi yok dag bekcisi yok kapi bekcisi sacma sacma
    Suana kadar

Riven yasuo zed rengar kha shen aralardaki iliskiler cok iyi

mesela zed ustasini oldurdu
    nocturne shenin ruyalarinin eseri
    riven yasuonun korumasi gerektigi adami oldurdu
    rengar kha bir sihirdar klasigi bilmeyen yok
    yasuo zedle yanyana gelince ne guzel maske annenmi dikti diyor yasuo .
    zed shen uvey kardes dusman

• Eğer oyunun oynanması düşmüşse hemen hemen hero çıkartalım rating attıralım diye düşünmüş olabilirler. Gnardan sonra çok hızlı geldi herolar. Daha braumun taksidi bitmedi.

• Her şampiyon cool olmak zorunda değil.Yeni şampiyonlar gayet güzel bence.
  • Beyler mesala oyun ne bilim cüce kılıç kalkanlı biraz gimli benzeri bir solo top herosu gelebilir. Yada ne bilim Rengar'ın hikayesinde Rengar'ı eğiten usta gelebilir.
  • Yasuonun hikayesi ve diyalogları süper yasuodan sonrası çöp oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.