Şimdi Ara

Oyuna yeni patch ile bir haller oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Serdar Aziz'e nakit 7M$ verdim kabul etmediler...

Ne olacak oyunun bu hali?

• Var mı başka absürt bişey ?
  • Serdar Azizi bilemiyeceğim ama Gökhan Törenin potansiyeli yüksek. Gözlemcilerim 4,5 yıldız veriyor.
    Malagaya alıyım dedim. 20m£ verdim. Kabul etmediler.
  • Gökhan Töre yeni patchle birlikte android oldu transfer etmek zorlaşır tabi Hamburg elindeki potansiyel adamı niye ucuza versin.
  • arkadaşlar bu yeni patch da vatandaşlık süresi 10 yıl mı yoksa 5 yıl mı ona göre oyunu orjinal alıcam.
  • Arkadaşlar dün yazdığımda sezon yeni bitmişti ve transfer sezonu açılmamıştı, 1 ay sonra Serdar Aziz'i taksitlerle 15M e aldım çok geldi ama kötü performans vermiyor. Gökhan Töre'yi de 20M nakit vererek aldım. Ayrıca Gökhan Töre benim yüzümden ayrılmak istedi HSV'den Ben sezonun sonlarına yakın övüp ilgilendiğimi belirtmiştim, ilk başlarda olabilir dedi. İçlerinde yaşanan olayı bilmiyorum ama mutsuz oldu ve listeye kondu aldım. Şuana kadar pek absürt bir şeyle karşılaşmadım, önceki patchlerdeki Manager ödülleri de düzelmiş. CL de yarı final oynayıp STSL Şamp. ve Ziraat almama rağmen manager ödülü alamamıştım şimdi hem şampiyon oldum birde ziraat aldım yılın menejeri seçtiler... İyi gidiyor oyun...

Edit: Sakatlıklar beni de sakat bırakacak yakında... Çıldıracağım yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 12 Mart 2012; 15:46:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Arkadaşlar dün yazdığımda sezon yeni bitmişti ve transfer sezonu açılmamıştı, 1 ay sonra Serdar Aziz'i taksitlerle 15M e aldım çok geldi ama kötü performans vermiyor. Gökhan Töre'yi de 20M nakit vererek aldım. Ayrıca Gökhan Töre benim yüzümden ayrılmak istedi HSV'den Ben sezonun sonlarına yakın övüp ilgilendiğimi belirtmiştim, ilk başlarda olabilir dedi. İçlerinde yaşanan olayı bilmiyorum ama mutsuz oldu ve listeye kondu aldım. Şuana kadar pek absürt bir şeyle karşılaşmadım, önceki patchlerdeki Manager ödülleri de düzelmiş. CL de yarı final oynayıp STSL Şamp. ve Ziraat almama rağmen manager ödülü alamamıştım şimdi hem şampiyon oldum birde ziraat aldım yılın menejeri seçtiler... İyi gidiyor oyun...

hocam anladıgım kadari ile oyununuz orjinal. takımınızda herhangi yabancı futbolcu üzerine gelerek vatandaşlığa geçmek için tamamlaması gereken süre kaç olark gösteriyor. bir bakabilir misiniz

• Milli takıma seçilmiş oyuncu 3650 gün, seçilmemiş oyuncu takımda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Arkadaşlar dün yazdığımda sezon yeni bitmişti ve transfer sezonu açılmamıştı, 1 ay sonra Serdar Aziz'i taksitlerle 15M e aldım çok geldi ama kötü performans vermiyor. Gökhan Töre'yi de 20M nakit vererek aldım. Ayrıca Gökhan Töre benim yüzümden ayrılmak istedi HSV'den Ben sezonun sonlarına yakın övüp ilgilendiğimi belirtmiştim, ilk başlarda olabilir dedi. İçlerinde yaşanan olayı bilmiyorum ama mutsuz oldu ve listeye kondu aldım. Şuana kadar pek absürt bir şeyle karşılaşmadım, önceki patchlerdeki Manager ödülleri de düzelmiş. CL de yarı final oynayıp STSL Şamp. ve Ziraat almama rağmen manager ödülü alamamıştım şimdi hem şampiyon oldum birde ziraat aldım yılın menejeri seçtiler... İyi gidiyor oyun...

hocam anladıgım kadari ile oyununuz orjinal. takımınızda herhangi yabancı futbolcu üzerine gelerek vatandaşlığa geçmek için tamamlaması gereken süre kaç olark gösteriyor. bir bakabilir misiniz

nasıl bir ülke yaa burası oyun bile oynayamıyoruz
    ne altyapı var yada ben bulamıyorum nede yabancı getirebiliyoruz

• off şu oyunun türkçesi sağ salim bi çıksaydı beee... arda turanı galatasaraya getiricem tekrar offffffff süper olacakkk.
    bu arada necatiyi pek sevmezdim galatasaraya geldiğinde nerdeyse cinnet geçiriyordum shaqiri yerine bu geldi diye.. ama adam birden patladı..
    geçen günde oyunda necatiyi hiç oynatmıyordum yani sonuçta oyun ordaki performansı düşük gerçekteki gibi iyi oynayamaz diyordum.. ikinci yarı oyuna bi aldım adam aynııııı sivas'a attığı golun tıpkısının aynısını ortasahanın biraz ilerisinden attı. kaleci yine biraz ilerdeydi aştı ve gol oldu.. ağzım açık kaldı, acaba sigames bilerek mi yaptı bunu golu çokmu beğendiler falan diye hayal dünyasına bile daldım..
    hatta kırmızı düğme vardı sanırım pozisyonu kayıt ediyor oraya bastım ama bir sonuç çıkmadı kayıt ettiği yeri bulamadım.
  • Serdar Azize 2. sezonda 18m£ istediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.