Şimdi Ara

OyunBüfem Güvenilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OyunBüfem sitesinde God Of War'u 69tl ye sattıklarını gördüm. Güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı? Ve satılan oyunlarda Türkçe altyazı desteği bulunuyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha önce de soruldu güvenilir değil.

• Güvenilir bir site varmı, bilgisi olan?

• hayır hocam kesinlikle güvenilir değil bu tarz siteler ben böyle bir siteden god of war aldım aynı fiyata, bana oyunun türkçe olacağını söylediler.oyun ingilizceydi ben sordum hani türkçeydi diye biz kesinlik veremiyoruz dediler halbuki başlta kesin türkçe demiştiler.1 ay sonra oyuna girişim engellendi.yeni hesap istedim mümkünse türkçe olsun dedim.tamam dediler türkçe verelim dediler gene ingilizce oyun verdiler.üstüne lütfen türkçe olsun diye baskı yapmayın dediler sanki oyunu bana babalarının hatrına veriyolar.bide üstüne tehdit ettiler.
    verdiğimiz hesaba giriş yapmışsınız hesapla bi işiniz yok oyununuzu indirin kendi hesabınızda oyun yoksa bi daha oyun vermeyiz diye bakınız:bahsettiğim site game adres
    gameadres.com
    Game Adres
    https://gameadres.com
    zaten oyunu satamıyorsunuz oynadıktan sonra size tavsiyem aynı fiyata zaten türkçe bi şekilde forumda bulabilirsiniz. oyunu oynadıltan sonra da satarsınız paranız cebinizde kalır ben hata yaptım aman siz yapmayın
    BÖYLE SİTELER PİŞMANLIKTIR

• Bana hiç tekin gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir zaman güvenmem bu tür sitelere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bets10 Güvenilir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Oyun indir vip güvenilir mi
    geçen yıl açıldı
    Bu site güvenilir mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burda da var dolandırıcılar özellikle pes fifa20 , Zaten kur farkıyla o kadar uğraşıp alsak bile minimum 350 360 TL yapıyor , net cepten çıkan, ister Hindistan ister Amerika aynı paraya geliyor hemen hemen, bunlar 250 300 e nasıl satıyor anlamıyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.