Şimdi Ara

Oyuncu hareketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba oyunu oynamayalı baya bir zaman geçti. Fakat tekrar başladım AD Carry rolünde oynamayı çok seviyorum. Bunun için oyuncu hareketi oyunun içindeki tuş kombinasyonları ve ya önerebileceğiniz mouse var ise cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mouse konusunda herkes g300s öneriyor f/p olarak ancak geçen gün bozuldu oturduğu yerden çift tıklama sorunu yaptı ve zamanla sağ tık iyi çalışmamaya başladı. Geçici olarak teknosadan preo mouse aldım şuan iyi gidiyor paramız olunca iyisini alırız inşallah. ADC oynamak için düzgün bir mouse gerekiyor cidden. Tuş kombinasyonlarını kendin ayarlamalısın. Nasıl alışırsan nasıl kolay gelirse öyle yap.
  • hocam merhaba insallah geri dönüşün sinir krizlerine sebep olmaz :) bu arada mouse için ne kadar bir bütçe var g300 fiyat performans olarak gayet mantıklı ama çok daha iyileri var tabi
  • Rockko kullanıcısına yanıt
    Geçen sene G300 aldım 3 ayda sağ klik bozuldu, yukarda arkadaşta belirtmiş aynı sorunu. Değiştirip g302 prime aldım çok memnunum.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    g300 bende kullandım haklısın uzun ömürlü bir mouse değil son 2 senedir razer naga kullanıyorum bende daha sorun çıkarmadı ama yakında çıkaracak gibi geliyor :)
  • * g300s 'i kim kime öneriyor neden öneriyor bilmiyorum.

* Fakat üst düzey oyuncu ekipmanı üreten firmaların ürünleri içindeki en kötü oyuncu faresi.

* Malzeme kalitesi zayıf, boyutları orantısız ve küçük, kısa sürede baş gösteren kronik problemleri var.

* Ha diyeceksiniz fiyatı ucuz oyuncu faresi işte (100 TL)

* 30-40 liraya aynı işi gören daha diri fareler var.

* Ben 2 yıl kadar sorunsuz bir şekilde g500s kullandım, şu an piyasada yok sanırım g700s var o serinin devamı olarak ama çok pahalı.

* Steelseries'in ve Razer'ın modelleri beni pek tatmin etmedi 500s den sonra.

* Şu an Corsair M65 RGB kullanıyorum ama 500s bence efsanedir.

* Fiyat için ayırdığın bütçeyi söylersen daha net yardımcı olabiliriz.
  • Challenger mousem.

+

2004 Kayseri 1. Türkiye 3. olduğumuz Conter-Strike 1.5 turnuvası mousem.

Oyuncu hareketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYLER :( -- 10 Mart 2017; 11:57:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu koltuğu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerekli cevaplar gelmiş. Lol öyle muazzam mouse isteyen bir oyun değil zaten. Strateji/taktik sonrasında yetenek gerektiriyor. O yüzden fazla bu konu üstüne yoğunlaşmanı tavsiye etmem.

• fare çok da önemli değil ama rival 300 kullanıyorum memnunun.

Hareket kısa yolları olarak oyun saldırı tıklaması ve sadece şampiyonları hedefleyi kolay tuşlara aldım, sürekli kullanıyorum

• Aslında sıkıntı fareden ibaret değil YouTube'da gosu olsun doublelift olsun sürekli izliyorum videolarını. Onlar gibi olmasada en azından güzel bir kite yapmak için oyun içi ayarlarım veya tuş konbinasyonları nasıl olmalı bunlar içinde yorum yaparsanız çok sevineceğim. Bu arada mouse için verebileceğim ücret 250 300 tl arası buna uygun f/p mouse önerebilirsiniz çok müteşekkir olurum.

• EverChanging kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni clientte sadece şampiyonları hedef al ayarını bulamadım sniper tuşuna koyacağım hangi seçenekte acaba ?

Arkadaşın sorusuna gelirsek hangi tuşu nereye aldığın önemli değil alıştığın gibi oyna çoğu oyuncu default ayarlarda oynuyor lakin atack move veya şampiyonları hedef alı fareye koyabilirsin bunu kendine kolaylık olacak şekilde ayarla.

Mesela bir arkadaşım farenin yanındaki tuşları çok seri kullanıyor spelleri oraya almış ben deneyeyim dedim sağa sola flash atıp durdum :D bende genelde sup oynadığım icin kendime kullan gostergeyle otomatik kullan koyuyorum.

Fare olarak corsairin faresi amazondan tam bir f/p o butcene gene amazondan g502 alabilirsin ben bunu kullanıyorum memnunum. Buradan alacaksan g302de yeterli farenin çok bir önemi yok.

Ha birde 502 alacak olursan mutlaka bir mağazada bir bak dene çünkü yamuk orantısız bir fare herkese rahat gelmeyebilir :)

• Deathadder chroma kullanıyorum gayet güzel.

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Ben oyun içindeki ayarlardaki oyun hareketleri sekmesinden ayarlamıştım.Akşam 6 gibi eve gidince fotoğrafını atabilirim.

• a veya shift ile kite yapmaya alış , mouse farketmez , en dandik olan sadece hareket edip tıklayabilen bir mouse ile her eloda oynayabilirsin lol bu.
  • Mouse olarak asus rog gladius öneririm. Deathaddere benziyor tutuş olarak ama daha rahat geldi bana, kesinlikle alacağım bu yaz. Oyuncu hareketine gelince oyuncu saldırı hareketini a ya koyarak oynuyorum, osu geçmişim olduğu için tıklayarak kitelamaktan daha kolay geliyor klavyeye basarak saldırı yapmak. Adamın tam üzerine tıklamasan da dönüp vurması falan da güzel, saldırı hareketi mekaniklerini kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.