< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Oyuncu için insaflı fiyat veren '5500xt' veya '580' satıcısı aranıyor. (2. sayfa)

-
-
Ona da bakıyorum hocam, o da yok.
Bizim gibi kartsız kalanlar hep aldı galiba.
Bir de dolandırıcısı çok artmış. Sağlam adam mı bilemiyorsun, inanamıyorsun adama. bi tane 5500xt 4gb buldum; ama taa Konya'da. Tanıdığım olsa git parayı ver kartı al gönder bana derdim; ama yok. Parayı yollayıp da adamın kartı kargolamasını beklemek istemiyorum.
Hele de forumda bu aralar çokça dolandırılma konusu açılırken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 28 Şubat 2021; 1:53:24 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Birbirimizi anlıyoruz hocam işte.
Tek arzum var Witcher 3'ü 1080p 60fps'de oynayabileyim.
Laptop bozulmadan önce 720p'de 26fps ile idare ediyordum bir şekilde. O da gitti şimdi. Keşke Ryzen Apu işlemci alsaydım.
benim de kuzenim sizin gibi ''witcher 3''cü 13-14 kere bitirmiş laptopuyla 720p 30 fps son bir defa 1080p 60 fps full grafik oynamadan bu dünyadan göçmek istemiyorum diyor :) laptopu satıp sistem toplamamak için bi araştırma yaptı sırf bunun için ama bir de baktı ki piyasada 1080p 60fps full grafik oynatacak ekran kartı kalmamış alınabilir fiyata :(
-
Hocam Konya'da kart mı varmış ben Konyalıyım şahsen Konya'da ucuz değil kart satan yok neredeyse forumda hangi ilan bi yardımcı olsanız. -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorOfAngel
Hocam Konya'da kart mı varmış ben Konyalıyım şahsen Konya'da ucuz değil kart satan yok neredeyse forumda hangi ilan bi yardımcı olsanız.Hocam sarı sitede gördüm. Ama çok güvenemedim.
İsterseniz ilan duruyorsa atayım size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X