Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huion Inspiroy Dial Q620m Grafik Tablet rev.2 (SIFIR) Satın Al 20 Mayıs 2021 05:25 1 1 Huion Inspiroy Dial Q620m Grafik Tablet rev.2 (SIFIR) Elimde Ocak ayında Huion resmi sitesinden getirttiğim Huion Inspiroy Dial Q620m grafik tablet var.Tableti anlatmama gerek yok aslında. Profesyoneller için tasarlanmış. Benim gibi çömezlere fazla gelir. Boyutu hayli geniş ve 2019 tasarım ödülü almış. Wacom'un en büyük rakibidir.Aldığım günden beri tableti açmadım, Kullanmadım. Test amaçlı birkaç çizim denemesi yapıldı o kadar. (Bu konuda ciddiyim)Kutu içeriği tamdır, eldiveni hiç takılıp kullanılmadı dahi.Tableti almak isteyenler gelirken her türlü testi yapabilir, kontrol edebilir. Sıfır olduğunu kokusundan bile anlayabilir.İlan linki ve tabletin açıklamalarıyla beraber bol bol fotosu:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-huion-inspiroy-dial-q620m-grafik-tablet-rev.2-sifir-fiyat-son-919638047/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Huion Inspiroy Dial Q620m Grafik Tablet rev.2 (SIFIR) Oyuncu için insaflı fiyat veren "5500xt" veya "580" satıcısı aranıyor. Earthfall Steam key (%50 daha ucuz) ALINIK - Battlefield 1 origin key