Şimdi Ara

Oyuncu için insaflı fiyat veren '5500xt' veya '580' satıcısı aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Oyuncu için insaflı fiyat veren "5500xt" veya "580" satıcısı aranıyor.

Arkadaşlar, Rx 5500xt 4/8gb veya Rx 580 8gb için insaflı fiyat veren bir satıcı arıyorum.

4gb de olur. 8gb de olur. Mining yapılmış kart bile olur anasını satayım. Yeter ki oyun açabileyim artık. (gt840m kartla 720p'de witcher 3 oynanmıyor malum)

Ölü fiyat talep etmiyorum; ama ölü karta bile atlayan miningci değilim haliyle.

Biliyorum piyasa mahvolmuş. Herkes kafasına göre fiyat biçiyor. Miningciler her karta atlıyor; ama bari şu 4gb'lik kartları bi rahat bırakın, fiyatlarını uyçurmayın da alabilelim.

Topladığımız sistem boşta durmasın.

Kartları pahalıya alıp pahalı satmak zorunda olana lafım yok; ama daha Temmuz'da Rx 5500xt 8gb versiyonu 1950tl'ye alanlar gidip 6.000 tl fiyat istemesin bi zahmet.

Kısacası; Oyun açacak, Online derslerimde kullanabileceğim kart arıyorum. İnsaflı fiyat vereceklerin mesajlarını bekliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• kartı 1 yıl sonra aldığın fiyatın yarısına geri bana vereceğine dair söz ver hemen satayım hocam size 5500 xt

• yok hocam 2 haftadır 570/580 4gb arıyorum 1900 tl fln diyolar daha ucuza kart bulursan bende alayım diyolar aklımı oynatacak gibi oluyorum bulursan almak istemezsen uygun bi aorus 580 fln banada haber verirsen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-

kartı 1 yıl sonra aldığın fiyatın yarısına geri bana vereceğine dair söz ver hemen satayım hocam size 5500 xt

söz. Vallahi söz.

Sözleşme bile imzalarım.

Ocak'ta kardeşim laptopunu satmak istedi. Piyasada aynısını en ucuz 3500'e satıyorlardı.

Sarı siteye gece yarısı 2500'e ilana koydum. Sabah 9'da aramaya başladı al-satçısı, bilgisayarcısı.

Benim gibi öğrenciye aynı günün akşamına 2300'e sattım. çantasını, faresini her şeyini yanında verdim. Daha fazla veren bilgisayarcıya vermedim. Sonraki gün 4 bin'e ilana koyardı muhtemelen.

Bu ülkede öğrencinin, gençliğin ne çektiğini (birinci elden) ben iyi bilirim.

Sonrasında benim laptop bozuldu, pc'siz kaldı ev  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 25 Şubat 2021; 23:29:32 >

• Cristo20 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam nasıl olacak böyle.

Gideyim idarelik 1050ti alayım diyorum, onda da böyle fiyatlar.

Kanada'da konuştuğum bir arkadaş var. Diyor ki burada öyle çok sıkıntı yok. Mağazalar bir kişiye bir kart satıyorlar diyor.

Burda öyle yapılsa da işe yaramaz. Adam ihtiyacı olmamasına rağmen kart almış satıyor. Hayatında oyun oynamamış adamlar gelmiş karta 27 bin tl diyor. Araba mı satıyon la pez. neyse...

Miningcileri suçluyoruz da, onlar kadar mağazaların da kabahati var. İndirim gecesi yapıyorlar mesela, alım limiti koymamışlar. İlk gelen tek seferde yarısını alıp gidiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 25 Şubat 2021; 23:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

söz. Vallahi söz.

Sözleşme bile imzalarım.

Ocak'ta kardeşim laptopunu satmak istedi. Piyasada aynısını en ucuz 3500'e satıyorlardı.

Sarı siteye gece yarısı 2500'e ilana koydum. Sabah 9'da aramaya başladı al-satçısı, bilgisayarcısı.

Benim gibi öğrenciye aynı günün akşamına 2300'e sattım. çantasını, faresini her şeyini yanında verdim. Daha fazla veren bilgisayarcıya vermedim. Sonraki gün 4 bin'e ilana koyardı muhtemelen.

Bu ülkede öğrencinin, gençliğin ne çektiğini (birinci elden) ben iyi bilirim.

Sonrasında benim laptop bozuldu, pc'siz kaldı ev  

Alıntıları Göster

Valla çok iyi niyetlisin fakat şuan piyasa böyle daha düşük modellere (gtx 960-1050ti-r7 370-380-280-290)bakabilirsin onların fiyatları aynı idare etme amacıyla

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

O kartlar da öyle hocam.

Hatta ryzen serisi yüzünden piyasada bi algı oluşmuş, miningden ölüsü çıkmış, sürücüsünü Sourceforge.net'den anca bulabileceğin amd kartlar eşdeğer nvidia kartlardan daha yüksek fiyattan koyulmuş.  

Rtx 3000'leri, 2000'leri, Rx 6000'leri avlarlar anlarım da 4gb karttan ne isterler ki. Elin yabancısının yüzüne bakmadığı, "for office things" dediği kartlar bunlar.

En son Sultangazi, Esenyurt taraflarında kaçak mining depolarını patlatacağım o olacak. Bir cebime 3090, bir cebime 6800 koyup kaçarım.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt

hocam benim bir arkadaşım vardı babaannesi engelli gözüküyordu kadın üstünden bütün aileye 4-5 yılda bir araba aldılar bizde de millet gider arkadaşına fln parayı verip aldırtır her türlü delerler o yasağı. çok sıkıldım cidden kardeşimin dersleri online devam ettiği için gittim işlemciye dönüştürücü satın aldım 1080p video bile izlenmiyor i3 7100 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Cristo20

hocam benim bir arkadaşım vardı babaannesi engelli gözüküyordu kadın üstünden bütün aileye 4-5 yılda bir araba aldılar bizde de millet gider arkadaşına fln parayı verip aldırtır her türlü delerler o yasağı. çok sıkıldım cidden kardeşimin dersleri online devam ettiği için gittim işlemciye dönüştürücü satın aldım 1080p video bile izlenmiyor i3 7100 ile

i5 4210m haswell kartla 2012'den selamlar  

Valla ben öyle canı sıkılınca satan biri değilim. Aldığım bir şeyi canı çıkana kadar kullanıyorum. Gözüm öyle 4k'da hiç olmadı, 1080p 60fps görsem yeter. 720p'de 30fps oynayan ben için fazla bile  

Ahh elime bi 8gb 5500xt düşse herhalde 2030'a kadar kart bakmam.

Şimdi farkettim ben bu laptopu 9 yıldır kullanıyormuşum...

sizin haliniz daha kötüymüş umarım bulursunuz ultrada bir witcher gömersiniz hemen

Siz de hocam, umarım istediğiniz kartı bulursunuz.

• Hocam emektar 970i kuzene vermesem size paslardım şimdi konuyu okudum acayip üzüldüm. Gerçi kafanızı yormayın stoklar konusunda, ben resmen paramla rezil oluyorum kıtlık var diye pahalıya bile bulamıyoruz ekran kartını, adamlar maxwell hariç bütün mimarili kartların suyunu çıkarıyor 3-5 kuruş kazanacağım diye. Size tavsiyem bence 2500-3000 lira civarı bir Titan X Maxwell bulursanız alıp yıllarınızı geçirmeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pathofdeniz kullanıcısına yanıt

geçen forumda ya pascal ya da maxwell görmüştüm titan x hiç ucuz değildi fiyatı bende öyledir diye bakmıştım ama diğer kartlarla beraber yükselmiş onlarda

inşallah hocam

Hocam Titan XM Maxwell mimarisinin en güçlü kartıdır, fiyatını sonuna kadar hak eden nadir kartlardan biri. Zaten Titan serisinde f/p olmayan tek kart Titan V halihazırda. Titan XM grafik performansı Pascalda 1070 ile benzer, bi tık üstte bile olabiliyor. 980 Ti ile birlikte hala Maxwellin en tepesindeki tercih edilebilecek kartlar. Maxwell önermemin sebebi genelde minerlar pek meraklısı değil hashrate düşük diye, belki ucuza bulunup da iş görebilir. En iyi f/p kart şu an için 970-980 ama 1200-1500 piyasası var. En azından 1050 Tidan daha iyiler

• quote:

inşallah hocam

sapphire rx 5500 xt 4gb pulse sizce 2500'e uygun mudur hocam?

580 ile arasında çok fark yok yeni kart ama aynı performans için 2500 vermeye değer mi bilemem

• quote:

580 ile arasında çok fark yok yeni kart ama aynı performans için 2500 vermeye değer mi bilemem

580 8gb piyasada bu fiyata yok hocam. 4gb versiyonu da bunun altında kalıyor performans olarak.

5500xt 4gb versiyonu en düşük bu fiyata var hocam. Ne yapayım bilemedim.

ama bir kaç oyunda 580 geçiyor bir kaçında 5500 geçiyor şimdi 700-800 fark vermeye değer mi bilemedim sisteminiz iyiyse piyasa düzelene kadar geçici kart alıyorsanız 580 mantıklı ama ben uzun süre kullanırım diyorsanız 5500 sonuçta daha yeni istanbulda yaşıyorsanız sarı sitede çok kart satan var orda gidip elden alırsınız.

• Hocam vallahi ben de aynı durumdayım senelerdir laptop kullanıyorum ama oyuncu laptopu falan da değil iş ve derse yetecek kadar 2011den bu zamana kadar, ilk defa yer sıkıntım olmadığı için sistem kuruyorum her şeyimi aldım r5 3600 tomahawk max vs. güzel bi sistem 5000tl ekran kartına ayırdım sıfır ekran kartı alamıyorum paramın da gidip 2000tlsini harcamak istemiyorum 2. el orta performans kartlara galiba rx550 2gb falan alıp daha sonra istediğim kartı alınca forumda yada çevremde ihtiyacı olan birine yarı fiyatından azına satıcam herkes mağdur durumda. çok değil daha 6 ay öncesine kadar 2070ler ne kadar pahalı ya 4000tlye alamayız falan derken şimdi onun kadar performansa erişebilecek mi belli olmayan 3060 için minigcilerle savaş veriyoruz elimizde daha fazla bütçeyle tabi benim gibi tek atımlık kurşunu olan 5 senede bir pc alanlar için de kolay olmuyor böyle bir sohbet görünce ben de derdimi haykırmak istedim :) kolay gelsin saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.