Şimdi Ara

Oyuncu koltuk tavsiyesi kilo150-boy190

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xdrive Kasırga vardı aklımda fakat adamlar koltuğun kıç koyma bölümünü 40 cm yapmışlar bilmiyorum sıgarmıyım ama ya sıgmazsam diyede içim rahat etmiyor. Kilom 150 boyum 190 varmı bi tavsiyeniz ?

Konu dışına konu açmak isterdim aslında fakat çok dalga geçerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 30 Eylül 2018; 22:54:10 >

• 1.70 boy 105 kilo bir arkadaşa xdrive atak aldık memnun, o modele bir göz atın. Olmadı firmayı arayın onlar size tavsiyede bulunsun. Biz öyle yapmıştık bu modeli tavsiye etmiştiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten aradım hocam kasırga serisini önermişlerdi. Kilolulara özel üretim filan demişlerdide dedigim gibi kıç koyma kısmını küçük yapmışlar 190 boy 150 kilo bi insanı nasıl sığdıracaklar 40 cm oturma genişligi olan koltuga. Yoksa xdrive kasırga çok hoşuma gitmişti..
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    İstanbul’da iseniz başakşehirde yerleri var gidip bizzat test edin. Eğer farkı şehirdeyseniz arayın yakınlarınıza bir cafe ye falan ürün satmışlar mı öğrenin gidin deneyin. En sağlıklı o şekilde olur sizin için.

• Atak serisinin ölçüleri.

• valla tamamda bu 150 kilo taşıyabilirmi orası sorun üstad. aradıgımda kasırganın 150 kiloya kadar taşıyabildigini söylemişlerdi. fakat kıc koyma kısmı 40 cm. İnsan çelişkiye düşmüyor degil. Daha demin bi daha aradım belki standart bilgileri kopyalayıp yapıştırmışlardır diye ama açmadılar yarın gene ariyacam detaylı öğrenecem kasırgayı. zaten 50-55 cm ise düşünmeden alırım kasırgayı. cok hoşuma gitti gerçekten
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Olmadı dxracer bakabilirsiniz ama fiyatlar baya yüksek xdrive a göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.5 - 5 bin arası değişiyor o fiyatlar ne öyle kuru sandalyede oturrum o parayı gene vermem bi koltuğa.

bütçem 1.5 bin lirayla sınırlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 1 Ekim 2018; 18:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Atak serisinin ölçüleri.

Minderi kalın mı? Lanet olası yerli bir firmadan aldık yerli kazansın diye tahtaya oturuyorum resmen, şimdi yeni koltuk bakıyorum, bu da öyle çıkmasın Xdrive ürünleri nasıl genel olarak? Bu arada Türksit'ten uzak durun rezalet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.