Şimdi Ara

oyuncu kulaklığı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık almak zor iş, deneme imkanı olmadan kulaklık almak kabusa dönüşebiliyor. Bunu bir nebze kolaylaştırmak için herkes kullandığı kulaklıkları ve sadece ses bazında hangisinin diğerine göre üstün olduğunu burada paylaşalım.

ilk ben yazmak isterim.

ilk kullandığım kulaklık creative fatal1ty hs800. ses kalitesi mükemmel, basslar tizler midler tam kıvamında, böyle bir ses hiçbir kulaklıkta işitmedim, bütün sesler inanılmaz detaylı ama ne yazık ki ses seviyesi bazı oyunlarda ve filmlerde düşük kalıyor, ses kartınız yoksa en son ses bile bazen yetersiz kalıyor.

creative tactic 3d sigma: ikinci kulaklığım, usb mini ses kartı var. ses seviyesi çok güçlü yarısını bile açamadım, sesler güzel ama basslar biraz küt.

creative tactic 3d rage:üçüncü kulaklığım, usb girişli, ses seviyesi çok yüksek, sesler kaliteli, pozisyonel sesler çok belirgin, sesin nereden geldiği net anlaşılıyor ama bas seviyesi sigma gibi, biraz bekleneni veremiyor.

asus rog orion:dördüncü kulaklığım, ses kartsız versiyonunu kullandım, ses kartsız kullandığınızda sesler çok kötü, baslar az ve cızırtılı. iyi bir ses kartı satın aldım ve ses kartıyla kullanmaya başladım ses kalitesi birden değişti. ses seviyesi inanılmaz yüksek, yüzde 20 de bile yüksek ses veriyor. bassler süper hatta çoğu müzik kulaklığından bile daha iyi.

sonuç:

ses kalitesi ve duyduğumuz sesin zevki bakımından fatal1ty açık ara birinci. ondaki ses kalitesini çoğu kulaklıktan alamadım. en kaliteli ses fatal1ty de bana göre.
    tactic serisi pozisyonel seslerde ve efektlerde oldukça başarılı.
    asus orion basslarda 1. sırada

• konu hoş olmuş bende yazıyım tamamen tarafsızım ilk kullandığım kulaklık (oyuncu kualklığı olarak)
    1. plantronics gamecom 777 ses kalitesi tizler baslar tam yerinde çevresel seside fena değildi son sesi fazla değildi ama yeterliydi çok hoşuma giden kulaklıktı
    2. creative sigma bu kulaklıkta ses seviyesi yüksek ses kalitesi bakımından beni tatmin etmedi ama gayet sağlam bi kulaklık şimdi yeni bir kulaklık arayışı içindeim hyperx, razer kraken 7.1 ve g930 arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 8 Ekim 2014; 16:18:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.