Şimdi Ara

Oyuncu Kulaklığı Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ağırlıklı olarka oyunlarda performansı gayet iyi olan Müziklerdede başarılı olabilecek bir kulaklık arıyorum.MSI ge60 laptobumda kullanacağım ses kartı hakkında bilgim yok onu sizler daha iyi bilirsiniz. Ağırlık oyunlarda kullanacağım bir kulaklık istiyorum dediğim gibi Fiyat Max. 200 TL

Bir de birkaç sorum olacak
    -USB girişli olmasıyla 3.5mm giriş arasındaki fark nedir?
    -Sterio ile 5.1 veya 7.1 arasındaki farklar nedir oyunlarda 5.1 / 7.1 kulaklıklarda sterio olarak kullanılabiliyor mu?

Benim aklımdaki kulaklıklar şunlardı sizde önerilerini söyleyin lütfen

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/plantronics-gamecom-780-plantronics-gamecom-780-oyun-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=61515
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/thermaltake-tts-ht-shk002ecwh-thermaltake-tt-esports-shock-profesyonel-oyun-kulakligi-beyaz/productdetails.aspx?I_ID=57969

Bu 2si arasındaydım sizce bu kulaklıklar nasıl tavsiyeleriniz için de şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum :))

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

http://www.sanalmarketim.com/urun/72f37f6a3b90c300dc9c70d3c83783c1/CREATIVE-Sound-Blaster-Tactic-3D-Sigma-Gaming-USB-Mikrofonlu-Kulaklik

Çoğu kkişi bunu öneriyor gerçekten iyi mi terletiyor mu ? müziklerde sesler nasıl kullandıysanız söyler misiniz ?
  • Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
  • Arkadaşlar bir de bu 3.5mm giriş ile USB giriş arasında ne gibi fark var ses kalitesini etkiliyor mu ?
  • Zaten ses kartin olmadigi icin usb li alman gerek yoksa kalite bekleme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Zaten ses kartin olmadigi icin usb li alman gerek yoksa kalite bekleme..

3.5mm giriş ile USB giriş arasında performans farkı var mı ki ? Laptop MSİ ge60 modeli var artık ses kartı nedir bilemicem :D
  • Usb olanlarin kendi ses karti vardir, o yuzden senin oyle alman lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Usb olanlarin kendi ses karti vardir, o yuzden senin oyle alman lazim.

Her USB li olanlar ses kartlı değil sanırım ? USB ve ya 3.5mm girişi olması ses kalitesini etkiliyor mu onu soruyorm birde ?
  • Aklıma Sigma yattı byük ihtimal sigmayı alabilirim.Bşa önerisi olan kimse yok sanırım :/
  • gamescom
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

gamescom

Plantronics mi ? Creative sigma mı acaba sigmaya çok iyi diyorlar olumsuz yorum çok az gerçekten :D
  • Arkadaşlar sigma almaya karar verdim yanınada g500 mouse almayı düşünüyorum para biriktirmeye başlasak iyi olur :D Mousepad olarakta steelseriesin bir mosepadı var iyi midir sizce ?
  • Kulaklık bölümü ölü galiba kimse yok :///
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.