Şimdi Ara

Oyuncu Laptop Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3.500 lira kadar bir bütçem var. Gtx960m li modellere bakıyorum ama biraz daha bekleyip gtx1050 m li modeller beklenmeli mi yoksa Dell 7559 gibi modeller alınmalı mı ?

• Hocam merhaba bende hataya düşüp oyun oynarım diye laptop aldim acer 772g 32ram gtx 760m modelini,bu arada msı monster harici diger markaları kullandım sana şunu söyleyebilirim laptopta oyun oynanilmiyor sadece oyun için alcaksan masaüstü kur. Ben elimdeki laptopu satabilsem hemen masaüstü kurcam.

İlla laptop dersen başına gelecekleri söyleyim

Isınma sorunu
    Isinma sorunu yüzünden fps düşmesi
    İnan bunlar laptoptan soğutuyor sistem ne kadar iyi olursa olsun ufacık fanlar pc yi soğutmaya yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Hocam merhaba bende hataya düşüp oyun oynarım diye laptop aldim acer 772g 32ram gtx 760m modelini,bu arada msı monster harici diger markaları kullandım sana şunu söyleyebilirim laptopta oyun oynanilmiyor sadece oyun için alcaksan masaüstü kur. Ben elimdeki laptopu satabilsem hemen masaüstü kurcam.

İlla laptop dersen başına gelecekleri söyleyim

Isınma sorunu
    Isinma sorunu yüzünden fps düşmesi
    İnan bunlar laptoptan soğutuyor sistem ne kadar iyi olursa olsun ufacık fanlar pc yi soğutmaya yetmiyor.

Öncelikle teşekkür ederim hocam.Evet söylediklerine tamamen katılıyorum ama ben üniversite okuyorum ve laptop gerekli ben de oyun oynamayı seven biriyim iki işi bir arada götürmem lazım

• Covboy0606 kullanıcısına yanıt
    deskop pc yide kucağına alıp yatakta oynayamıyorsun oyun laptobu ıle masada oynayan cok azdır bence. Amaç oyun oynamanın yanında nasıl oynadığın
  • mikadiel79 M kullanıcısına yanıt
    Dogru diyosun hocam bende sırf o yüzden katlanıyorum. Mühendislik okuyorsan ram i yüksek bir laptop seç mühendislik programlari ram i iyi tüketiyor.

Benim pc serviste anakartı degisecek. 20 günü geçerse iade veya değişim isteyecem.

Değişim olursa uyarsa sana veriyim sana sende bana masaüstü kur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)) valla imkan olsa ben de gtx 1060 veya rx480 li sistem kurar keyfime bakardım ama maalesef durum bu. 1050 ti li modelleri beklemeli miyim yoksa gtx 960 uzun zaman sürecek bir performans veremeyecek en azından 10.. modeller pascal mimarili daha iyi performanslı
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.