Şimdi Ara

Oyuncu monitörü 144mhz 1ms ips (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ryzen 5 3600 gtx 2060'lı bir sistem topluyorum. Monitörde kararsiz kaldim. Gsync, freesync teknolojisinden falan çok anlamiyorum da
    144mhz 1ms ips panel ve gtx ekran kartinda kullanabilecegim 24inc monitör arıyorum. Gsync'ler pahalı sanırım. Freesync monitör kullanip gsync aktif edebileceğim tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır?
    Bütçe 1700 civarı.

• AOC 24G2U modeline bakabilirsiniz. Bende şuan monitör alma arefesindeyim bu bütçeye uygun ips monitör bu model sanırım.
  • Neobir75 kullanıcısına yanıt
    Evet o modeli dusunuyorum bende ama gtx ile freesync aktif ediliyor mu bu modelde o konuyla ilgili bir bilgiye rastlayamadim o yuzden tereddutte kaldim
  • byldz B kullanıcısına yanıt
    Reddit'te bir kullanıcı kullanabildiği iletmiş hocam. Önce monitör üzerinden Freesync'i aktif edip, ardından NVIDIA kontrol paneli üstünden G-Sync aktif edebiliyor şeklinde internette bilgiler bulunuyor.

Not: Ekran kartını monitöre display port ile bağlamış olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neobir75 -- 4 Mayıs 2020; 23:43:0 >
    Tamam hocam alırım büyük ihtimal, inşallah bende kullanabilirim 😀
    Sistemi toplamam 10günü bulur, kullanip kullanamadığımı yazarim buraya
    Cevabin icin ayrica tesekkur ederim
  • 3 aydır AOC 24G2U kullanıyorum ve sorunun cevabı aktif ediliyor. Güzel bir monitör, tavsiye ederim.
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nereden ve kaç paraya almıştınız? Işık sızması, ölü piksel gibi sorunlar yaşadınız mı? Kısaca deneyiminizi aktrabilirseniz sevinirim.
  • byldz B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. İyi günlerde kullanın.
    Hocam ben itopya indirimlerinden 999 tl ye almıştım. Açıkcası yeni bir monitör ihtiyacım vardı ama planlama olarak daha ileri tarihlere sarkıtmıştım. O indirimi görünce direk inceleme vs. iyide alan vardı. Direk aldım. Şu an bu fiyata imkansız tabi. Monitör de ölü piksek problemi yaşayan çok oldu. Ben şanslı kesimdeydim ki 0 ölü piksel çok hafif göze batmayan ışık sızması mevcut şekil de kullanmaya başladım. Sistemim de bir kaç ufak aksaklıkdan dolayı büyük oyunlarda deneyim yaşayamadım. 3 aydır daha çok film dizi youtube şeklin de kullanıyorum. Yeni bir sistem topluyorum şimdi. İlerleyen süreçte daha iyi tecrübe edeceğim. Genel olarak monitör çok güzel, görsel olarak çok şık ekranı yana yatır boy ayarının yapılması vs. ben çok memnunum.
    Çok teşekkürler hocam. Bende şuan alma arefesindeyim. C24G1 ile arasında sürekli gidip geliyorum ama sanırım bende bu monitörü tercih edeceğim.
    C24G1 iade edip yola 24g2u ile devam eden birisi vardı. Aoc24g2u nın telegram grubu var. Oraya girip detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • o kadar araştırma yaptım 2 ay önce bir sürü monitörü inceledim. 24g2u aldım tavsiye ederim.
  • 24g2u nün renk ayarlarını ne şekilde ayarladiniz arkadaşlar
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Benim ayarlarım şu şekil de,

Hocam blue yu 41 düşürünce beyazlar sarımsı oluyor sanki
    Birde 90 parlaklık çok degilmi yahu ben gündüz 30 gece 0 da kullanıyorum
    Tesekkurler cevabiniz icin bu hafta siparis verecegim artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.