Şimdi Ara

Oyuncu monitorü nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PHILLIPS 273ELH LED monitorüm yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor, kafam çok karışık. Olmazsa olmazım 27"+ veya 31.5" monitörler. Boyut olarak aşağısını düşünmüyorum fakat kafam allak bullak. 4k çözünürlüklü 60hz monitor al nasılsa 10 yıl kullanılıyor, 144mhz gereksiz göz 55-60 üzerini algılamıyor diye tavsiye veren arkadaşlar var. Ya da 144mhz 2k monitor al diyen arkadaşlarım var. Birçok alışveriş sitesindeki filtrelerden hem 4k hem 144 mhz arattık 18bin -34bin lira aralığında olduğunu görünce hemen kapattım.:) Bütçem 4.500'ün altında kalması.

Ciddi ciddi bunu almayı düşündüm:

Sizce 4k 60mhz bir monitör mü? Ya da yukarıdaki gibi bir şey mi? IPS, çözünürlük, tepki süresi, mhz,hdr çok farklı şeyler çıktığı için karar veremiyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.

Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_z3 -- 3 Mart 2020; 2:55:39 >

• Ben LG 27GL850 alalı 1 ay oldu, bende 60 hz den geçtim ve cidden çok farketti, 144hz ve üstüne gsync deneyimi bambaşka, pürüzsüz ipek gibi akıyor oyunlar.
    Masaüstünde, explorer kullanırken bile 144hz akıcılığı farklı bir deneyim.
  • https://www.rtings.com/ diye bir site buldum tüm gece karşılaştırmaları pros & cons okudum artık ne almak istediğimi biliyor gibiyim düne göre :)
    RTINGS.com
    Samsung CHG70 vs ASUS TUF VG27AQ Side-by-Side Monitor Comparison
    https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-chg70-vs-asus-tuf-vg27aq/546/1640?usage=9091&threshold=0.1

yukarıdaki iki monitörden birini alacağım büyük ihtimal samsung'u alırım, çünkü 2700lira asus 3400 lira.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.