Şimdi Ara

Oyuncu monitörunde kararsızlık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun incelemeler sonucu 2 monitorde karsiz kaldim biri ips diğeri tn..agirlikli olarak oyun oynamayi düşünüyorum ekran karti 970 olabilir.. Gelelim neden kararsiz olduğuma.. ips monitör bildiginiz gibi renk konusunda çok iyi fakat ghosting sorununun var olduğunu söylüyor. Tn panelde böyle bir sıkıntı olmadığı herkes söylüyor ama renk konusunda ips kadar başarılı değil.. cok kararsiz olmasam konuyu açmazdim ama içim içimi yiyiyor :)
    Altta iki link verecem bu monitörleri kullanan veya anlayan forumdaşlardan artilarini ve eksilerini yazarlarsa çok memnun olurum..

Ips.https://www.asus.com/tr/Monitors/MX239H/
    Tn. https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247H/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 20 Nisan 2016; 20:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada o kadar abartılacak bir ghosting fsrkı olduğunu duşünmüyorum fakat 144 hertz bir tn ile 60 hertz bir ips i karşılaştırırsanız tabi ki arada ghosting açısından fark olacaktır.
    Ben olsam kesinlikle ips alırdım ayrıca ips düşünürseniz yine asus un daha vx239h modeline bakabilirsiniz.

• mbald M kullanıcısına yanıt
    Vx239h ile mx239h arasindaki fark nedir. Ayrica bu 75hz yenileme hizi varmi..

• 60 hertz diye biliyorum ikisinin arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum en büyük fark tasarım fakat fiyat olarak benim dediğim daha ucuz

• VP247H ağırlık oyun için olucaksa tasviyem bu ms olması titreme gölgelenme gibi sorun ları engelliyor çok iyi bir monitör oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman.77

VP247H ağırlık oyun için olucaksa tasviyem bu ms olması titreme gölgelenme gibi sorun ları engelliyor çok iyi bir monitör oyun için.

Forum üzerinden 2. El asus VG248Q aldım. Cok araştırdım iyi bir oyun icin 144 hz şart.. 2. El olsa bile değer.. önerin için teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.