Şimdi Ara

oyuncu mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 250tlye kadar oyun için kllanabileceğim mouse arıyorum. Makro olmalı, sol tıka yakın makro için kullanabileceğim bir tuş daha olmalı.

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

• Bu fiyat aralığı için tek önerilebilecek mouse g300s. G300s'te 2 tane sol tuşun yanında, 2 tane sağ tuşun yanında makro tuşu bulunmakta. Makroya bu kadar önem veriyorsanız MOBA veya MMORPG tarzı oyunlar oynadığınızı tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech G102 Prodigy nasıl bir mouse fiyatı çok uygun. Hazır indirimde varken alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 30 Kasım 2019; 18:33:22 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ben ofiste kullanmak için aldım bu modeli 3 aydır çok memnunum malzemesi iyi gibi mousepad üzerinde akıcılığı güzel kibar bir mouse.
    Ama ben Logitech g402 öneririm geçen gün fiyatı 250tl idi şu an kaç bilmiyorum g102 kötü olduğu için değil sadece g402 daha üst bir versiyon olduğu için.
    Hatta ben onu alıcaktım evime oyun oynamak için HB da da G502 HERO SE modelini gördüm ürün g502 spectrum modelinden daha üst ve special editions olmasına rağmen 335tl idi şimdi geldi mouse harika oldu muhtemelen yanlışlıkla o fiyatı girdiler yoksa ürün 550tl olması gerekiyor :D
  • DougMesa D kullanıcısına yanıt
    g300s nin yorumlarında çoğu kişi 6 ay 1 yıl içerisinde sol click in bozulduğundan bahsetmiş kronik bir hata olabilir
  • themfk kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunlarını bilmiyorum. Bende bulunan bir mouse 11 ay 26 gündür temiz çalışıyor, faturadan kontrol ettim. Dediğiniz gibi olabilir, ben şanslı olabilirim. Sol tuşun hemen yanında makro tuşu arıyorum diyince mouse'un üst kısmında arıyor sandım. Ondan g300s önerdim.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    G102 gayet iyi mouse'dur. Aynı şekilde o da bende bulunmaktaydı bir kaç gün öncesine kadar. G300S'ten daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsair Harpoon RGB PRO nasıl peki ? Fiyatı indirimde gayet uygun görünüyor.
  • Harpoon'u kullanmadım hiç. Hakkında bir şey söylemem doğru olmaz.

• themfk kullanıcısına yanıt
    4 sene önce bende aldım g300s doğru 5 ayda çift tık sorunu çıktı. Mmorpg oyun oynuyordum yoğun şekilde. Daha da logitech mouse almam büyük ihtimal markalı ürünlerin alt segment ürünlerini alacağınıza 30 TL lik bi mouse alın daha iyi en azından verdiğiniz para içinize oturmaz. Şimdi kullandığım mouse bloody a60 tavsiye ederim. Sağı solu soyulmadı çift tık sorununda olmadı 3 seneyi geçmiştir. Üst modeli a90 da güzel arkadaşta var oda olabilir. O bozulduktan sonra asus rog gladius 2 almayı düşünüyorum birazda üst segment ürün deniyecem ne kadar fark varmış görücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 1 Aralık 2019; 18:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.