Bildirim
Oyuncu pc önerisi ' 5000-6500 '
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Markaya o parayı vereceğine bana hediye et daha karlı çıkarsın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oncelikle gecmis olsun diyorum pc toplayan yerlerle ilgili malum herkesin bir kotu anisi var. Notebook alacaksan viktor asus msi ya da monster markalarini tavsiye ederim. Desktop dusunuyorsan exper casper asus ya da hp ye yonelmen gerekiyor. Birde phoenix diye bir firma cikti onumuzdeki hafta ankaraya is ziyaretinde bulunacagim ve bu firmayi ziyaret edecegim. Telefonla gorustum davet ettiler, bende davete icab edecegim. Arizali urunleri bire bir degisim yapiyorlarmis. Bu bence guzel bir olay.
Almayi planladigin bilgisayar simdiden hayirli olsun. Saygilarimla.
quote:
Orijinalden alıntı: etoxer123
Markaya o parayı vereceğine bana hediye et daha karlı çıkarsın :)
yüksek bütçe ile istenilen pc tavsiyelerinde bu tür espriler yapılmış . ne zaman son bulacak merak ediyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: slymnzey
Hocam oncelikle gecmis olsun diyorum pc toplayan yerlerle ilgili malum herkesin bir kotu anisi var. Notebook alacaksan viktor asus msi ya da monster markalarini tavsiye ederim. Desktop dusunuyorsan exper casper asus ya da hp ye yonelmen gerekiyor. Birde phoenix diye bir firma cikti onumuzdeki hafta ankaraya is ziyaretinde bulunacagim ve bu firmayi ziyaret edecegim. Telefonla gorustum davet ettiler, bende davete icab edecegim. Arizali urunleri bire bir degisim yapiyorlarmis. Bu bence guzel bir olay.
Almayi planladigin bilgisayar simdiden hayirli olsun. Saygilarimla.
deskop düşünüyorum oyunlar için herşey hazır kasayı arıyorum teşekkür ederim ayrıca,
internet sitesini bulamadım ne diye geçiyor, link atarmısınız hocam ? -
Hocamwww.phoenix.com.tr
Hocam şimdi baktım immortal ve rebirt x serileri çok harika fakat immortala bütçem yetmez tüm seriler güzel beğendim site içeriği güvenilir gözüküyor fakat siz görüşmeye gideceğim demiştiniz ben telefonla irtibatada geçerim ama siz görüştüğünüzde tekrardan sizden fikir alabilirmiyim ?
- Gainward kullanıyorlar bu harika bir şey
-
Öncellikle merhaba.Bende bu fiyat aralığında bir sistem bakınıyorum.Bir süredir araştırıyorum muhtemelen toplayacağım fakat senin bu konuda dilin yanmış bulaşmak istemiyorsun.Asus Rog serisine bakabilirsin ama fiyat performans olarak tatmin eder mi birşey diyemem bu konuda sana.Yukarıda söylenen phoenix bilgisayar için ufak bir araştırma yaptım ve telefonla irtibata geçtim.bana böyle bir sistem düşünüyorsanız kısa bir süre bekleyin çünkü aynı fiyatlarla 900 serisi ekran kartlarına geçeceklerini söylediler.Böyle bir davranış beni etkiledi açıkcası,hiçbir şey söylemeden doğrudan satmayada çalışabilirlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oknnn06 -- 14 Ekim 2014; 11:49:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: Oknnn06
Öncellikle merhaba.Bende bu fiyat aralığında bir sistem bakınıyorum.Bir süredir araştırıyorum muhtemelen toplayacağım fakat senin bu konuda dilin yanmış bulaşmak istemiyorsun.Asus Rog serisine bakabilirsin ama fiyat performans olarak tatmin eder mi birşey diyemem bu konuda sana.Yukarıda söylenen phoenix bilgisayar için ufak bir araştırma yaptım ve telefonla irtibata geçtim.bana böyle bir sistem düşünüyorsanız kısa bir süre bekleyin çünkü aynı fiyatlarla 900 serisi ekran kartlarına geçeceklerini söylediler.Böyle bir davranış beni etkiledi açıkcası,hiçbir şey söylemeden doğrudan satmayada çalışabilirlerdi.
teşekkür ederim bende iletişime geçeceğim, evet toplama istemiyorum üründe sorun olduğunda direk bi firmayla iletişime geçmek en doğrusu geliyor bana bu firmayı araştıracağım ürünler çok iyi görünüyor bakalım
-
Oknnn06 Bey,
Öncelikle biz teşekkür ederiz. Eğer kendiniz toplamayı tercih etmez de marka sistemlere yönelirseniz, Phoenix tercih ettiğiniz taktirde bütçenize göre en performanslısını ve yüksek kalitelisini alacağınızdan şüpheniz olmasın.
Slymnzey Bey,
Sizleri de aramıza bekliyoruz. Ziyarete geleceğini ileten birçok kullanıcı oldu. Gelip gören ve çok beğenenler oldu. Beğenip satın alanlar oldu. "Marka sistemler içinde Phoenix olarak diğerlerinden çok ayrı işler yapmışsınız" söylemleri oldu. Gururlandık. Sizleri de
aramızda görmek isteriz.
Hkkbz44 Bey,
Oknnn06 Bey' in dile getirdiği gibi, 900 serili GPU' ya sahip sistemlerimiz yakında piyasaya sürülecektir. 900 serisinin çıkışı sonrası sizlerin de tahmin edeceği üzere çok yüksek miktarda talep oluşmuş durumda. Yeni sistemlerimiz ve test sonuçları ile sizi de
Rebirth X gibi bir performans canavarı sahibi yapmak isteriz.
Saygılar,
Özgün Berber
Phoenix Bilgisayar
CTO
www.phoenix.com.tr
-
Özgün bey tesekkur ederim onumuzdeki hafta ziyaretinize gelecegim. Saygilar.
Not: hazırda rebirth x varsa lutfen o cihazi gormem icin muhafaza edin. 900 lu seriler geldiginde bir adet istiyor olacagim.
O bütçeyle her türlü toplama alsan daha iyi bir sistem çıkarırsın sadece güvenilir satıcı, iyi ve uyumlu ürün alman gerekiyor, buradaki arkadaşlar da bu konuda yardımcı olabilirler.
Ama yok ben illa hazır sistem istiyorum diyorsan bu bilgisayar şirketi hoşuma gitti dürüst cevap yazıyorlar bence onların söylediği gibi az bekleyip 900 serisi bir ekran kartı bulunan hazır bilgisayar alın gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ookami -- 14 Ekim 2014; 13:10:51 > -
Slymnzey Bey,
Stokta sistemlerimiz mevcut. 780Ti' lı versiyonunu test edebilmeniz için, test alanımıza kadar sizlere ben eşlik edeceğim.
Rica ederim.
Saygılar,
Özgün Berber
Phoenix Bilgisayar
CTO
www.phoenix.com.tr -
ookami Bey,
Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
Saygılar,
Özgün Berber
Phoenix Bilgisayar
CTO
www.phoenix.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgn13 -- 14 Ekim 2014; 13:44:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X