Bildirim
oyuncu susturmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Susun ulan de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simge gozukmuyor sadece, oraya basinca susturuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Riot pls fix ur shit
susturma -
Susturucu tak -
Susturma zaten kardeş neden susturuyorsun ki yav adamda geliyor beni muteliyor sonra gram zevk almıyorum sana yemin ederim oyundan bi zevkim oyundakilere salça olmak oda olmayınca benim gibi insanlar zevk almıyor sahip çıkın bizlere muteye hazır -
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong
Susturma zaten kardeş neden susturuyorsun ki yav adamda geliyor beni muteliyor sonra gram zevk almıyorum sana yemin ederim oyundan bi zevkim oyundakilere salça olmak oda olmayınca benim gibi insanlar zevk almıyor sahip çıkın bizlere muteye hazır
Mute başarı oranını arttırıyor hocam
susturma butonu gene aynı yerde ama siyah kare şeklinde gözüküyor yama notlarında açıkladılar ilerleyen yamalarda çözüceklermiş, siyah karanin üzerinde gelince susturma yazıyor zaten bas gitsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X